نقل قول:
تقلید در اسلام به معنی الگو قراردادنه نه تکرار کردن
از الگو تکرار می کنن دیگه!
نقل قول:
بت پرست ها خود تمثیل فولادی رو نمی پرستن
مثل زئوس یا آتنا یا پوزیدون که از روی اونها مجسمه های زیادی ساخته شده بود و در معابد مورد پرستش قرار میگرفت، اما همه ی یونان یه یک زئوس یا یک آتنا اعتقاد داشتند.
اما مشکل این بود که چند خدا داشتن
و خدایان اونها همسرانی و فرزندانی داشتند
و از پدرانی متولد شده بودند(حتی خود زئوس هم پسر تایتانی به اسم اورانوس بود)
در مصر و عربستان هم بت پرستی به همین ترتیب بود
شما چرا گیر دادی به تاریخچه بت پرستی؟ من میگم یک بت یگانه به اسم الله رو می پرستند، مشکل اش چی خواهد بود؟
نقل قول:
اما در سوره ی توحید از قران اومده: قل هو الله احد الله الصمد، لم یلد و لم یولد (بگو خداوند یکی ست. او ابدی ست. نه زاده شده و نه می زاید)
مگه من گفتم اون بت پرست ها ادعا می کنند که الله رو کسی زاییده؟ یا ادعا کردند که الله کسی رو خواهد زایید؟
نقل قول:
ممنون از اینکه توضیح واضحات کردید
منظور من دقیقا" همین بود و اینکه از توضیحات اضافه اجتناب کردم عین احترام به شعور شما بود.
خوب، عیبی نداره من به اینجور مشاهده کردن هم راضی ام، پس بالاخره خدا رو میشه مشاهده کرد؟
نقل قول:
ضمن اینکه باید یاد آوری کنم انرژی ماده نیست. مجرد است.
شما گفتی ماده از انرژی تشکیل شده، من نگفتم مجرد هست یا نیست، من هم از خدا تشکیل شدم، این رو تایید می کنید یا رد؟
نقل قول:
خدا ابعاد دیگری هم داره که فقط با یکی از اونها(انرژِی) سر و کار داریم.
نقل قول:
خدا همچنین یک وجوده .
اگه از روی DNA شما کپی کنن، کُلُن شما "وجود" شما رو نخواهد داشت.
و این هم جزو ماورالطبیعه نیست چون باهاش سر و کار داریم.
بالاخره خدا چیه؟ شما که تا حالا میگفتین انرژیه!
نقل قول:
از اینجا:
نقل قول:
با این اصطلاح "طیف بسیار کوچک" شدیدا مخالف ام، شما رو نمیدونم ولی من به شخصه با چیزهایی که بوسیله حواس پنج گانه ام درک می کنم به مراتب بیشتر از چیزهایی مثل جن و فرشته سروکار دارم.
نظر خودم رو گفتم
نقل قول:
ما فقط با طیف بسیار کوچکی از دنیا سر و کار داریم و اسم تمام اون موجودات ناشناخته رو جن گذاشتیم.
تا این لحظه چیزی خارج از موضوع بحث نگفتم
بابا من با اصطلاح طیف کوچک مشکل دارم، یعنی اینکه انسان با چیزهایی که از طریق حواس پنجگانه مشاهده میشه بیشتر از جن و فرشته سروکار داره! و این یعنی "طیف بسیار کوچک" نیست بلکه "طیف بسیار بزرگ" است!
خوب این نظر شما است، از یک چیز اثبات نشده که نمیشه برای اثبات یک چیز دیگر استفاده کرد!
نقل قول:
تناقض با تعریف خدا
پس حرف شما رد می شه.
کدوم تعریف خدا؟ شما که تا بحال به غیر از ادعای انرژی بودن خدا چیزی نگفتین.
نقل قول:
-1 یک مفهومه
+1 هم یک مفهوم
اما بدون یکی از اینها دیگری مفهوم خود رو از دست می ده
فرض کنید روز وجود نداشته باشه
وقتی همیشه شب باشه چه دلیلی وجود داره که به اون حالت گفته بشه شب؟
شب در حضور روز معنی پیدا میکنه
منظور من از اون مثال همین بود
"عدم وجود خدا" در "حضور "وجود خدا" یک مفهوم به حساب میاد.
اما شما ادعا می کنید عدم وجود خدا یک مفهوم نیست!
خوب وقتی معنی نمیده، من چیکار کنم به جای باورخداناباوری بگم X؟
نقل قول:
-رد کردن دلیلی که محکم نیست برای شما باید راحت تر باشه
شما میری اثبات کنی آدم های روی زمین دزد نیستن که من بیام اثبات کنم خدا وجود نداره؟
نقل قول:
این یعنی شما به اسلام ناب اعتقاد دارید؟
نه، ولی بنظر میرسه هرکسی برداشت خودش رو از اسلام داره.
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
نقل قول:
برای اینکه خود انیشتین بیان کرده فقط به سیستم و قانون طبیعی که برکل جهان حاکم هست معتقد هست
این سیستم هم میشه روح جهان دیگه
توضیحاتش رو دادم قبلآ
وقتی ایشون نگفته سیستم و قانون طبیعی ای که برکل جهان حاکم هست همون خداست، شما نبایست حرف ایشون رو تفسیر کنید.
نقل قول:
در جدیدتیرن یافته های علم زمین شناسی اثبات شده که نسل میمون ها و انسان ها از اول از هم جدا بوده
و دلیل این بد فهمی هایی که بوجود اومده اینکه این دو نسل تا مدتی مغزشون شبیه هم بوده که بعدها انسان تکامل پیدا کرده و...
شما یک جای دیگه هم گفتین جدیدترین فیزیک ...، اینطور که نمیشه، یه منبعی یه مقاله ای یه چیزی.