سلام دوستان.من توی درس هندسه خیلی مشکل دارم.میشه روش خوندنش رو بهم بگید؟
سلام دوستان.من توی درس هندسه خیلی مشکل دارم.میشه روش خوندنش رو بهم بگید؟
سلام به همگی :
یکی امکانش هست بیاد این جا راجع به نحوه ی تشخیص رابطه ی علت و معلولی ( درس دین و زندگیِ)توضیح بده ؟
سلام .نقل قول:
بهترین کار اینه که یه رمز بذاری تا هیچوقت فراموش نکنی!!
توضیح: من خودم این مبحث رو با یه جابه جایی و یه اگر به تمام سوالاش جواب میدادم.
متوجه نشدی ؟؟؟( طبیعیه چون بد گفتم)
.
.
یه مثال آسون:
به بیان قرآن کریم < خسران زدگی> معلول درست استفاده نکردن از سرمایه ها و ودائع الهی است.
حالا طبق گفته من:
اگر از سرمایه ها و ودائع الهی درست استفاده نکنیم، دچار خسران زدگی میشویم.
دیدی چقدر آسونه!!!
دوست من زیاد نگران نباش چون این درس رو خیلیها توش گیرن.نقل قول:
حالا راهکار اینه که سر مسائل این درس یکم بیشتر وقت بذاری و کاملا باهاش درگیر شی تا یه ایده جدید بگیری.
میتونی مسایل معروف رو که معمولا تو اکثر آزمونها میاد از کتابهای تستی یا توضیحی حل کنی البته توصیه میکنم دوبار حل کنی تا قشنگ ملکه ذهنت بشه!!:5:
سلام به همگی
بچه ها من توی تشخیص خبر (درس عربی) خیلی مشکل دارم کسی میتونه بهم توضیح بده؟ البته میدونم خیلی سوالم کلیه ولی واقعا هرچی تست از مبحث خبر میزنم غلطه:18:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4398697&postcount=125
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4399549&postcount=127
با تشکر از اقا مهدی و kiuq جان ...
این سوالات رو کی میتونه برام حل کنه ؟ حلشون خیلی اسونه ولی حالا شما حل کنید تا ببینم روش حل من درسته یا کتاب تست :
(اشکالم همون قسمت اول حل هست یعنی q-p یا p-q )
در یک عدسی همگرا فاصله ی جسم از تصویر مجازی اش 6 سانتیمتر است . اگر بزرگ نمایی عدسی برابر 2 باشد فاصله ی کانونی اینه چند سانتی متر است ؟
1)4 2) 6 3) 8 4) 12
در یک عدسی همگرا تصویر نسبت به جسم مستقیم و فاصله ی ان ها از یکدیگر 10 سانتی متر است اگر بزرگ نمایی خطی 3/2 ( سه دوم) باشد فاصله ی کانونی این عدسی چند سانتی متر است ؟
1)20 2)15 3)30 4)60
سلام . كدوم نوع خبر : مفرد - شبه جمله - جمله فعليه - اسميهنقل قول:
اولی میشه گزینه 4 (12سانتی متر) دومی مشیه گزینه 4 (60 سانتی متر)نقل قول:
اگه درسته بگو که توضیح بدم
نقل قول:
سلام . رو همشون مشکل دارم ولی بیشتر از همه خبر مفرد رو اشکال دارم . درست نمیتونم تشخیص بدم . اگه بتونی برام توضیح بدی ممنونت میشم. راستی خبر رو میشه از روی ترجمه جمله شناخت؟
سلام به همگی . بچه ها چندتا سوال دارم واسه اینکه هیچ کدوم بی جواب نمونه با اجازتون توی پستای جدا میذارمشون
اولیشون:
طول دو ضلع از مثلثی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگری 1 است و مساحت آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. اندازه ضلع سوم چقدر است؟
1) رادیکال 3 روی 3 (صورت رادیکال 3 مخرج عدد 3)
2) رادیکال 3
3) 5/1
4) 3
جواب گزینه 2
راه حلش برام مهمه