اگر چند تا از این جوونا مثله همین کاربره بالاییم داشته باشیم به جانه خودم اینقدر دختر ها لوس نمی شدن... ( که فکر کنند از کجایه ... افتادن ) اینقدر جامعه یک طرفه نمیشد...
کاش یکم فرهنگمون درست بود...
Printable View
اگر چند تا از این جوونا مثله همین کاربره بالاییم داشته باشیم به جانه خودم اینقدر دختر ها لوس نمی شدن... ( که فکر کنند از کجایه ... افتادن ) اینقدر جامعه یک طرفه نمیشد...
کاش یکم فرهنگمون درست بود...
ما که از 6 سالگی نشستیم پاشو تا الان که ول نکردیم.به نظرم هیچ وقت نمیشه ولش کرد.میترسم زن هم که بگیرم به خاطر بازی بهش کم محلی کنم جز اینکه خودشم خوشش بیاد.
یه چی میگم نخندید:
من از بازی هام فیلم میگیرم میریزم رو گوشیم تا یه جایی که نمیتونم بازی کنم فیلمش رو ببینم روحم شاد شه.الان تو گوشیم فقط عکس بازی ها و تریلر بازی هاست.
باور نمیکنید وقتی یاد بازی ها هم می افتم دست و پام سست میشه.
من تا موقعی که بتونم با موس و صفحه کلید و اینجور مخلفات:31: کار کنم تا اون موقع بازی میکنم :8:
:20:
منظورتون من بودم!!!!نقل قول:
بنظرم زن ګرفتن واسه به آرامش رسیدنه و در حال حاضر من با بازی کردن آرامش کامل دارم فقط ماشینه رو بخرم دیګه تفریحات کامل میشه
فعلا دهنم بو شیر میده واسه زن نګهداشتن میخام تا میتونم از جونیم استفاده کنم
همین الان هم ENSLAVED رو تموم کردم خیلی خیلی حال داد (فقط باید بودید میدید مامانم وقتی ګفتم بالاخره تمومش کردم چجوری میخندید بهم---قدر مادرامون رو بدونیم که میارزه به صدتا زنهای امروزی)
تا هر زمان که بیکار شدم و خواستم خوش بگذرونم بازی رو ول نمی کنم.
تا آخر عمر :31: ، اگه خدا بخواهد بیکار باشیم ، بازی می کنیم خوب ...
خیلی دوست دارم این روحیه رو تا آخر عمرم داشته باشم:8:
اګه زن نګیرم ممکنه ولی اګه مزدوج بشم اونقدر مشقله میریزه سرم که از خودمم بدم بیاد:13:
آقا ما که خوش به حالمون شد!:دی
چند وقتی بود بازی نکرده بودم تا سیستم عوض کنم و از اونجائی هم که یادمه دسته یا جویستیک یا موس و کیبرد و آتاری دستی و ... تو دستم بوده !:دی منم همیشه نگرانیم نگرانی دوستان بود !:دی تو خونه هم که همه گیر میدن که آخه بابا الان چه وقت گیم بازی کردنته ! :دی خلاصه ما نامزد کردیم !:دی و خوشبختانه خانومم هم اهل علم و فناوری و IT هست و خودش هم IT میخونه !:دی خلاصه عجب فازی میده که NFS HP رو برا رو کم کنی بازی کنیم !:دی:دی کلا همه سبکی دوره هم بازی میکنیم و کیفش بیشتره :دی
تا وقتی که قلبم ایست کنه!! :دی
تا زمانی که نفس بکشم.دیگه خون ما با بازی عجین شده کاریشم نمیشه کرد.واقعا شور و هیجانی که بازی به من میده هیچ چیز دیگه ای نمیده.حتی اگه مجبور شم قید ازدواجم می زنم ولی دست از گیم بر نمی دارم:21: