خب شهریار جان قفلش کن
Printable View
خب شهریار جان قفلش کن
خب عزيزم نميخوام اين كارو بكنم ديگه ... چون بعد مياند ميگند چي شده ضمنا چرا دليلي نيست براي قفلش فقط اين تاپيك شما بايد مرده حساب كنيد...
فقط Amd با مادربورد Asus A8n32 Sli Deluxe ...!!چه حالي مي ده...!
من 2 سال پيش اينتل داشتم كلافه ام كرده بود البته 2.4 سلرون بود بعدش 1 مگ كش 2.4 گرفتم اونم يه خورده بهتر از از سلرون بود
بعد از 2.4 1 مگ كش يه سي پي يو 2.8 اي ام دي سوكت 754 گذاشتم سرعتش رفت بالا خفن خيلي اصلا" نميشد مقايسه كرد با 2.4 يه مگ كش
خلاصه اينو هم فروختيم فعلا" 3000 سوكت 939 دارم سرعتش هم خيلي خوبه حرف نداره
اينو هم بايد بگم من امروز اين 3000 را هم ميفرشم يه 3.6 اي ام 2 ميخام بگيرم
يه چي ديگه هم است كه سرعت اي ام دي را برده بالا مادربرد هاشونه با چيپست هاي خيلي قوي ميده بيرون خوب سرعتش خيلي خوبه
من فقط اي ام دي را ترجي ميدم
در حال حاضر فروش amd در ایران از اینتل جلو زده . مخصوصا تو این مدتی که سی پی یو های جدید اینتل اومده . بخاطر اینکه amd انقدر محصولاتش رو ارزون کرده که خریدن یه سی پی یو اینتل کار جالبی نیست . برای مثال شما می تونید یک سی پی یو قدرتمند AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو با قیمت تنها کمتر از 160 هزار تومان خرید کنید ( این در حالی هست که قیمت این سی پی یو چند ماه قبل حدود400-500 هزار تومان بود ) . با این شرایط با پولی که شما برای سی پی یو اینتل می خواهید خرج کنید می تونید دوبرابر اون رو AMD بخرید ! فروش AMD انقدر رفته بالا که حافظه های رم DDR2 در کل جهان کمیاب شدند ( با اومدن سوکت َAM2 ) .نقل قول:
جالبه با اينكه اينتل بازار ايران رو تسخير كرده amd اينجا اوله ...
در کل الان بهترین زمان برای خرید سی پی یو های دو هسته ای AMD هست .
من فكر نمي كنم كه AMD هر چقدر ارزون كرده باشه،AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو 160 تومان بده...!!! :ohno: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Navid
آقت نويد درست ميفرمايند من خودم ديروز 12/7/85 تو بازار رضا بودم سي پي يو 3800 ايكس 145000 تومان بودشنقل قول:
نوشته شده توسط X Ray
3600 ايكس 2 1 ماه پيش 120000 بودش الان مطمين" 110000 تومانه
اي ام دي قيمت هاي شونو بد جوري آورده پائين من يه 3000 سوكت 939 6 ماه پيش خريدم 146000 تومان ولي الان شده 70000 تومان 50% اومده پائين قيمت ها
ها اين بيد
نظرات بعضي از دوستان عزيز راجع به برتري هاي معماري نسل جديد محصولاتAMD بر نسل P4 و حتي دو هسته اي هاي Pentium D كاملا درست هست و اينكه AMD در عمل و با موفقيت نشون داده كه همه چيز در سرعت بالاتر خلاصه نمي شه چيزي هست كه نياز به توضيح نداره.
اما بايد اين رو دونست كه اينتل در اين رقابت تنگاتنگ ، اخيرا با ارائه ي نسل جديد دو هسته اي هاي خود با نام Core2 برتري مطلق اين معماري رو بر معماري پنتيوم و برتري در اكثر موارد بر بهترينهايAthlon 64 X2 و Athlon FX در زمينه ي مصرف بسيار كم انرژي(حدودا نصف توان مصرفي پنتيوم و كمتر از كم مصرف ترينهايAMD) و توليد گرماي كم و كارايي چشمگير به اثبات رسونده ؛ اين برتري بقدري محرز و مسلم است كه AMD (براي پيشگيري از شكست سنگين) تنها كاري را كه فعلا در جواب اينتل تونسته انجام بده ، كاهش(تا) %40 بهاي محصولات دو هسته اي خودش همزمان با عرضه ي رسميCore2 در 27جولاي بوده .
در زمينه ي برتري فناوري هاي Core2 فقط همين رو اشاره كنم كه AMD كه خودش ابداع كننده ي تعداد دستورالعملهاي بيشتر در هر سيكل كاري بوده ، مقهور فناوري مشابهي شده كه اينتل در Core2 استفاده كرده!!...
نتيجه ي اين جنگ ، تنها محدود به برتري "كارايي" پردازنده هاي اينتل نيست ، بلكه در صحنه ي اقتصادي هم شاهد هستيم كه بهاي X6800 Extreme(بعنوان بالاترين رده يCore2 و قدرتمندترين پردازنده ي دسكتاپ حال حاضر جهان) حدود 100 دلار كمتر از FX-62 و بهاي E6700 (كه يك پله پايين تر از X6800 Extremeهست) نصف FX-62 هست!
البته بايد در آخر هم اشاره كنم كه مي بايست منتظر و تماشاگر سنجش پاسخ بعديAMD به اينتل در سال آينده با عرضه ي پردازنده هايK8 چهار هسته اي! باشيم.
;)
در تكميل مطالب پست قبلي ، مطالعه ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به همه ي دوستان علاقمند و صاحبان تجربه توصيه ميكنم .
لينك غير مستقيم - PDF
;)