این پست رزرو میشه!
کلی حرف دارم در این مورد!
Printable View
این پست رزرو میشه!
کلی حرف دارم در این مورد!
بحث و گفتمان داشته باشید، دعوا و کل کل نه!
اگر توهینی در ادامه دیده بشه تاپیک قفل میشه
ممنون ;)
توهینی در کار نبود.شما خودتون با این پست دارید بحث رو متشنج می کنید جناب یا سرکار karin.
جناب ماكسول من هم فكر مي كنم داره به كل كل تبديل ميشه
هر کس تو هر رشته یا دانشگاهی که قبول شده باشه از همون دفاع میکنه و به نظرش بهترینه و قسمت بدش هم اینه که میخواد نظر خودش رو به بقیه هم به قبولونه ...
متین جان ، من و یا سایر دوستان دانشگاه آزادی نمی خواییم نظرمون رو به دیگران بقبولونیم بلکه ما فقط می خوایم جلوی افرادی که در این تاپیک میخوان نظرشون رو به دیگران بقبولونند وایستادیم...
من دیگه در این تاپیک پست نمی زنم... چون بازم میگم همه چی روشنه...
پست قبلی(از رمان عزیز) به طرز فجیعی تایید میشه.
دوستان سلام
این رو بگم من دانشجوی هیچ دانشگاهی نیستم
رضا خان من با حرف شما موافقم ومنکر نمیشم موفقیت های دانشگاه آزاد واحد قزوین رو توی روباتیکنقل قول:
ببخشید اقای سیدی ، اگر سطح دانشگاه آزاد پایینه ، پس چرا تیم mrl از دانشگاه آزاد قزوین ، بهترین تیم رباتیک دنیاست ؟؟؟ توی مسابقات جهانی ، تیم دانشگاه آزاد قزوین اول میشه ، توی کنکور کارشناسی ارشد ، دانشجوی دانشگاه آزاد اول میشه ، اینا یعنی چی ؟ یعنی سطح دانشگاه پایینه؟ یه نگاه به جشنواره های اختراعات و ابداعات بنداز ، روشن میشی ...
خانم مریمی ، من خودم اهوازیم ، میدونم چه کسایی توی شرکت نفت کار میکنن . یکی از هم کلاسی هام گفت که من همین الان کاردانی دارم، با پارتی رفتم توی شرکت نفت با حقوق 800 تومن، الان هم اومدم واسه لیسانس که حقوقم بالا بره . آزمون استخدامی و این حرفا واسه من و شماست ، تازه به قول یکی از بچه های همین انجمن ، شرکت نفت اون قدر هم جالب نیست که بخاطرش سر ودست بشکنن ف بر خلاف چیزی که توی مملکت عرف شده .
منکر این هم نمیشم که دانشجوهای خوب و موفقی توی آزاد تحصیل میکنن
اگه توجه کرده باشید من هم همین رو گفتم و مثال هم زدم
تنها چیزی که هست اینجا بحث تفکیک کلیت کیفیت دانشگاه آزاد و دولتی هست که به مثال نمونه آوردم و شرمنده که نمونه اسمی از دانشگاه آزاد نیاوردم
اما اینکه دانشگاه آزاد توی یه واحد و توی یه رشته موفق ترینه دلیل نمیشه
ولی باز در مورد همین تیم روباتیک قزوین که میگید توی جهان هم اول هستن که من این طور ندیدم و اگه لطف کنید بگید توی کدوم رنکینگ و مسابقه معتبر جهانی خارج ایران این عنوان کسب شده ممنون میشم
من زیاد در این مورد اطلاعات ندارم و تا بحال جز چند مورد که توی کشور اول و دوم شده ندیدم و این مقامها هم همه توی خود دانشگاه خودشون بوده
خوب کار میکنن دستشون هم درد نکنه
اما یه سوال این روباتهایی که میسازن کارشون چیه؟
این روباتها تا اونجایی که من میدونم بر اساس یه پایه و کار تعریف شده همیشگی ساخته میشن که مثل مسیر و امداد و از اینا
اینا توی مسابقات اول میشن که تا چندی پیش این رتبه ها در اختیار سهند و امیر کبیر اینا بود
خوب این درست
اما روباتیک و روبات فقط این چیزهای تعریف شده مسابقاتی نیست
یه نگاه بکنید ببینید چقدر روبات صنعتی اختراع میکنن و چقدر میسازن
آیا باز هم قزوین پیش قراوله؟
این رو من نمی دونم
ولی میدونم که طرح های مالک اشتر کاربردی تر و بیشتر هست
سطح و تعداد مقالات isi (که ایکاش معیار سنجش نمیشد) رو هم بررسی کنید
یه نگاه هم بیندازید که فارغ التحصیلان کدام دانشگاه به کجا میروند
ببینید من اگه گفتم که دولتی سطحش بالاتره(که در بعضی موارد هم پایین تره) به صورت کلی گفتم
مثلا حالا دانشگاه آزاد قزوین توی روباتیک بهترین،باشه قبول ولی آیا توی همه رشته هاش حد قابل قبول داره یا توی بقیه دیگه خوب نیست
اگه میگن تهران دانشگاه خوبیه چون توی بیشتر موارد و رشته ها در یه سطح خوب و بالاییه
اما یک چیز فکر نمی کنم دانشگاههای دولتی ما واحد های بین الملل اونورتر از خلیج داشته باشن که آزاد داره
اصلا گذشته از همه اینا و دانشگاه آزاد عالی
ولی همین دوست من وقتی امسال رفته داره میخونه و از جو کلاس که که فقط خودش و 4-5 تای دیگه از جمع 35-40 نفری(همین تعداد هم چیز خوبیه) میخونن و کلاس رو به قول خودش گند برداشته چی بگیم
باز هم من میگم دانشگاه آزاد واحد های خوب داره اما بیشترش سطح خوبی ندارن
همین معماری آزاد اینجا اگه دانشجو خودش تلاش کنه از دولتیش بهتره ولی اگه نکنه که هیچ
رزمندگان آزاد هم دارهنقل قول:
اقاي سيدي الان اون كارنامه رو ديدم...عرض كنم كه يكي از دوستاي من،رتبش ٢برابر من شد،آقا الان دارن مكانيك چمران ميخونن،كارت معافيش هم توي جيبش،چرا؟چون پدرش رزمنده بود!
اینجا دیگه یقه کی رو باید گرفت من نمی دونم
اینجوری که باید هر رشته و هر واحد رو براش مقایسه بزاری که وقتی که میخواد از قضیه تصاعد مخترع شطرنج هم بیشتر میشهنقل قول:
دوست خوبم، درست نیست بگیم سطح دانشگاه آزاد کمتره!اگر بگیم سطح دانشگاه فلان شهر یا واحد کمتره بهتر نیست؟
ما هم منکر نیستیم.اصلا بحث این نیست.ما می گیم دانشگاه آزاد این طوری که میگن پولیه و درس نمی خونن و... نیست.ولی نگفتیم سطح دانشگاه آزاد از دانشگاه شریف هم بالاتره.نقل قول:
ببینید من اگه گفتم که دولتی سطحش بالاتره(که در بعضی موارد هم پایین تره) به صورت کلی گفتم
پس برید دانشگاه صنعتی اصفهان و اصفهان(اونا که من میدونم و از نزدیک می بینم اینا هستن) هم یه سر بزنید ببینید چه افتضاحیه مگر توی معدودی از رشته ها مثل برق.نقل قول:
ولی همین دوست من وقتی امسال رفته داره میخونه و از جو کلاس که که فقط خودش و 4-5 تای دیگه از جمع 35-40 نفری(همین تعداد هم چیز خوبیه) میخونن و کلاس رو به قول خودش گند برداشته چی بگیم
با تشکر
دوستان سلام
اصفهان رو ای کمی میدونم در موردشنقل قول:
پس برید دانشگاه صنعتی اصفهان و اصفهان(اونا که من میدونم و از نزدیک می بینم اینا هستن) هم یه سر بزنید ببینید چه افتضاحیه مگر توی معدودی از رشته ها مثل برق.
البته بر میگرده به 2 سال پیش
نقشه برداریش که خوب بود