دوستان هر روز یک مشکل جدید برام پیش میاد کسی می دونه ایا کنکور می تونم بدم یا نه؟
من توی پاریس به دنیا امدم و از 6 سالگیم ایران اومدم و اینجا برام یک شناسنامه صادر میکنند ولی الان بهم کارت ملی نمی دهند ایا برای کنکور باید حتما کارت ملی داشته باشم؟
Printable View
دوستان هر روز یک مشکل جدید برام پیش میاد کسی می دونه ایا کنکور می تونم بدم یا نه؟
من توی پاریس به دنیا امدم و از 6 سالگیم ایران اومدم و اینجا برام یک شناسنامه صادر میکنند ولی الان بهم کارت ملی نمی دهند ایا برای کنکور باید حتما کارت ملی داشته باشم؟
فکر نکنم حتما کارت ملی لازم باشه....نقل قول:
ایا برای کنکور باید حتما کارت ملی داشته باشم؟
شناسنامه عکس دار فکر کنم کافی باشه
بابا اینها میگن که اصلا اسمم نیست من نمی دونم این اداره ها هم کار بلد نیستندنقل قول:
راستی من کارت معافیت از سربازی به خاطر اینکه اصلیتم ایرانی نیست دارم به این که گیر نمی دهند یا می دهند؟
به یه نکته هم توجه کنید اببته برای رتبه های پائین یعنی خوب ببینید مثلا ما 50 تا رتبه ی 350 داریم حالا اینا نمیان به 50 نفر بگن رتبتون 350 شده میان از 350 .351. شروع میکنن تا 355 بعد فرق تو کجاست اینجاست که هرچه ترازات به هم نزدیک تر باشه بهتر میشی اگه مثلا زبانتو بیای کم بزنی و از اون طرف فیزیکتو بالا بزنی رتبت میشه 355 اما اگه جفتشو متوسط بزنی رتبت 350 میشه (اینو مطمئن نیستمااا اما 90 درصدیه )
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر اصلیت شما ایرانی نیست که در آن صورت اصلا فرد ایرانی به حساب نمی آیید و شناسنامه یا پاسپورت ایرانی به شما تعلق نمی گیرد. اگر اینگونه باشد احتمالا شما فقط اجازه اقامت در ایران را دارید و از نظر اجازه شرکت در کنکور تابع شرایط خاصی می شوید که به نظر من از همین حالا که وقت هست سعی کنید ته و توی آن را از سازمان سنجش در بیاورید.
ببینید بر طبق قوانین ایران فرد ایرانی شخصی است که پدر او ایرانی باشد حتی اگر یکی از اقوام درجه یک پدری شما هم ایرانی باشد می توانید از این امر استفاده کنید.و مکان تولد خیلی مهم نیست.
شما می گویید شناسنامه ایرانی دارید پس از نظر قانون یک فرد ایرانی هستید بنابراین بایستی شماره ملی و کارت ملی هم داشته باشید و اگر می گویند که اسمتان نیست به نظر من شدیدا و از همین حالا به طور جدی دنبال علت و رفع آن باشید شاید که واقعا علت آن بی نظمی موجود در اداره های ما باشد که چیز عجیبی نیست ولی ممکن است که علت دیگری هم داشته باشد پس بهتر است حالا که فرصت هست آن را پی گیری کنید.
در مورد خدمت سربازی ،بازهم اگر شما ایرانی باشید حتی اگر علاوه بر ایران تابعیت چند کشور دیگر را هم داشته باشید بازهم مشمول مقررات نظام وظیفه می شوید.البته برای کسانی که در خارج از ایران به دنیا آمده باشند این قوانین کمی دچار تغییر می شود و منعطف تر می شود.
اگر کارت معافی از خدمت شما دایمی است( به اصطلاح معافیت زمان صلح است و موقتی نیست) پس شما بازهم یک ایرانی به حساب می آیید و از نظر شرکت در کنکور یا هر مورد دیگری مشکلی ندارید.
دز غیر این صورت باز هم بایستی پی گیری کنید.
هر چی شد فقط قبول شم !نقل قول:
به دانشگاه و رشته بستگی داره .
عزیزم همه قبولن!نقل قول:
من امروز دوباره پیگیری کردم گفتند شناسنامه ات هم باطل شده و دلیلش هم این بوده که وقتی میخواستم برم نمیذاشتند از ایران به خاطر سربازی برم و من از شناسنامه ی فرانسویم استفاده کردم و بهم اجازه دادند و به من یک برگه دادند و گفتن معافی ولی نگو این مال سربازی نبوده و من کارت پایان خدمت ندارم حالا برای شناسنامه دوباره اقدان کردم و گفتند باید سربازی برمنقل قول:
ایا راهی هست بتونم کنکور بدم اینجا انقدر باهام بد صحبت میکنند توی این اداره و اون اداره من که کلافه شدم ایا راهی هست بم دنبال؟
اینجا ایرانه عزیز:27:نقل قول:
پاشو برو همون کشوری که بودی
برگشتی چه کار کنی؟؟
در رابطه با سوال اولت باید بگم که بیشتر سوالای عربی تو کنکور قواعد محوره(حتی ترجمه یا درک متن)یعنی اگه تو قواعد ترجمه رو خوب بدونی احتمال زیاد بهش جواب میدینقل قول:
در رابطه با اون 4 تا سوالی هم که از درک متن میاد و به ترجمه تقریبا ربط داره فقط تمرین تو اون مبحث مهمه یعنی باید بری یکی از این کتابایی که فقط درک متن عربی رو دارن بگیری
که فکر کنم گاج چاپ کرده باشه و هر شب یکیشو بزنی
واسه سوال دومت هم باید بگم بیشتر واکنشها(حودا 80 درصد)از بخش 1 و 2 شیمی 3 هست که یا تو متن درسه یا آزمایش ها یا تمرین کنید ها