يه جوری بايد كشش بدن ديگه : دی
اون قسمت كه ميخواستن كاوه رو زير بگيرن واسه چی بود ؟
با اينكه نسبت به بقيه ی فيلم های ايرانی ، فيلم خوبی هست ولی من شخصا از طرز فيلم برداريش خيلی بدم مياد !!
Printable View
يه جوری بايد كشش بدن ديگه : دی
اون قسمت كه ميخواستن كاوه رو زير بگيرن واسه چی بود ؟
با اينكه نسبت به بقيه ی فيلم های ايرانی ، فيلم خوبی هست ولی من شخصا از طرز فيلم برداريش خيلی بدم مياد !!
میخواستن از شرش راحت بشن چون پرویز نمیتونه ببینه که رویا با کاوه باشهنقل قول:
راستی ، یادمه یه بار کاوه به زن احمد رضا کلی پول داد ، قضیه اون چیه ؟ احمد رضا که الان بی گناهه پس قضیه اون پولا چی بوده ؟
معلومه کار شایسته هست پولا رو گذاشته که همه چی طبیعی جلوه کنه !نقل قول:
میخواستن از شرش راحت بشن چون پرویز نمیتونه ببینه که رویا با کاوه باشه
راستی ، یادمه یه بار کاوه به زن احمد رضا کلی پول داد ، قضیه اون چیه ؟ احمد رضا که الان بی گناهه پس قضیه اون پولا چی بوده ؟
کاوه اینطور که میگفت پول ها رو تو خونه احمد رضا پیدا کرده همش چک پول بود(فارسی را پاس بدارید)
ای بابا:31:
39 قسمت لفتش دادن...بعد توی 2 قسمت همه چیز معلوم شد:31:
الانم 39 قسمت دیگه لفتش میدن و تو دو قسمت پلیس میگیردشون:27:
یه چیزیشم مسخری...این کاوه این طوری صحبت میکنه این رویا و اون وکیله تشخیص نمیدن این مشکل داره؟:27:
دوستان مطمئنین 90 قسمته؟ تو سایت شبکه 3 نوشته 52 قسمت و 30 مرداد هم تموم میشه.
کد:http://www.tv3.ir/index.php?option=com_media_production&task=showdetail&n=0&smpc=smpc2009051890740
دیشب خیلی باحال بود:دی
من اگه جای رویا بودم فوری طلاقمو می گرفتم بابا این کاوه خیلی ترسناک میزنه :دی
امشب نداره انگاری؟؟؟؟؟
این صدا و سیما دیگه گندشو در آورده ، امشب نمیده
عوضش مسافران داره :دی
به خاطر جشن نیمه ی شعبان سریال رو نمیده ولی کانال 3 داره با بازیگر های سریال مصاحبه میکنه
+
تیکه هایی از فیلم رو نشون میده ، الان هم داره با سم سامی مصاحبه میکنه ... باید جالب باشه
یه نقد در رابطه با سریال :
دیشب حدود وسطای سریال دیدیم که دوست خجسته نصفه شبی رفته دم در خونه کاوه و داره باهاش صحبت میکنه !! اینجاش واقعا مسخره بود .... خیلی مسخره .... آخه کدوم دختر ولی اینوقت شب میره دم در خونه مردم ؟
واقعا بعضی جاهاش بد کار شده
ویرایش : به نظرتون پست های زیادی از اینجا پاک نشده ؟