برای منم اوایل سخت بودنقل قول:
اما با راهنمایی هایی که دوستمون کردن و تمرین زیاد الان دیگه هر duel که میاد همون اولین بار میکشم
Printable View
برای منم اوایل سخت بودنقل قول:
اما با راهنمایی هایی که دوستمون کردن و تمرین زیاد الان دیگه هر duel که میاد همون اولین بار میکشم
سلام ....
من بازی رو امروز نصب کردم .... تو XP SP3 ولی صدا نداره ! تو بازی هیچ صدایی نمیاد .... این مشکل رو با FEAR 2 هم داشتم .... درایور صدا رو هم آپدیت کردم .. Realtec HD .... اما جواب نمیده .... مشکل از چیه ؟!
شما گزینه unimodem full duplex audio device رو از device manager از قسمت sound به حالت disable در بیارنقل قول:
منم همین مشکلی که بازی هیچ صدای نداره رو دارم . با اینکاری هم که شما گفتی مشکلم حل نشد راه دیگه ای نیست که صدای بازی بیاد ؟نقل قول:
مشکل میتونه از ویندوز شما هم باشهنقل قول:
من تو تاپیک بازی Crysis پست های خیلی زیادی دادم وقتی که sp3 داشتم و تو اون بازی صدا نداشتم
اما بازی های دیگه صدا داشت
فکر میکردم از sp هست که یک sp3 دیگه نصب کردم درست شد
من چند سالی میشه ویندوز عوض نکردم اما فکر نمی کنم به ویندوز باشه . امکان داره از کرک باشه ؟
من کلا xp رو واسه بازی مناسب نمی دونم.مخصوصا بازی های جدید رو.نقل قول:
یکی از دوستان میشه از device manager قسمت Sound رو باز کنه و یه عکس ازش بگیره برای من بزاره ؟ شاید مال من یه چیزی کم و اضافه داشته باشه ...
عزیز به اون ربطی نداذه.اگه با اون کارایی که دوستان گفتن درست نشد دیگه فایده نداره.ولی اینم عکس ( تو ویستا)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت run تایپ کن dxdiag وببین که چند تا کارت sound داری اگه بیش از یکیه عوضش کن وبعد از هر بار تعویض یه ریستارت کامل و اون کاری رو که بچه ها گفتند بکن ان شالله مشکلت حل میشه:46:نقل قول:
دستور ویرایش شد:31: