کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟
Printable View
کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟
جور خاصی نبود به نظر مننقل قول:
من از این جور بازیا خوشم میاد
بعدشم این بازی خیلی خوش ساخت هست
مراحلش خوبه ....زیاد تکراری نیست ...... حوصلت سر نمیره زیاد
بعد میتونی اگه زیاد حوصله بازی کردنشو نداری فقط ماموریت های اصلی رو بری .... همونایی که تو نقشه به رنگ زرد هستش
آخر بازی میتونی بری نوک ایفل کل شهر رو ببینی که واقعا زیباست..... ولی یه چیزیش باحال بود و یکمی هم مسخره....وقتی رو نوک برج وایسادی از ابرا هم بالاتری :21: و ابرا رو در کنارت حس میکنی .... خیلی خنده دار و نیز مسخرست :27:
پیشنهاد میکنم بازی رو تموم کنی
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
دوست عزیز تو بازی چندین بار این اتفاق میوفته که زنه میاد تو ماشینت و باید یه ماموریتی انجام بدی....من که نمیدونم کجا رو میگی....یه مقدار بیشتر توضیح بده شاید تونستم یه کمکی بکنمنقل قول:
یکی دیگه از سوتی های این بازی اینه که وقتی ماشین یکی رو میدزدی یارو همینجوری وامیسته تورو نیگاه میکنه.بعد میره.
ولی در کل بازیه جالبی بود لذت بردیم.
بازي يه نمه واسه من متنوع ميزنه هم مخفي كاري داره هم اين كه ميتوني مستقيم دست يه كلاش شي :31:نقل قول:
ماموريت هاي فرعيشم بدك نيست سرگرم كنندست گرافيكم حرفه زيادي واسه گفتن نداره ولي خوب ...
دركل بايد بگم كه اگه 1 ساعت بازي كني جذبت ميكنه
به نظر من هم بازی سوتی های زیادی دارهنقل قول:
با اینکه هنوز تمومش نکردم ولی کلی سوتی به چشم دیدم که واقعا حیف بود این بازی همچین سوتیهایی داشته باشه....کاش یکمی EA ظرافت به خرج میداد توی ساختنش
ولی واقعا نمیتونم از کنارش بگذرم وقتی در حال حاضر هیچ رقیبی توی این سبک وجود نداره
کلا بازیش ارزش بازی کردن رو داره چون در کنار سوتیهاش چیزای جدید جالبی داره که توی بازیهای دیگه ندیده بودیم
+داستان خوب
بچه ها کی بازی رو با NUDITY = ON رفته ؟؟؟ :13:
بله كلا هركي بازيو نصبيده اول Nudity رو on كرده :27:نقل قول:
چندتا از بچه هايه بي جمبه هم پس از on كردن راهي بيمارستان شدن حالا چرا خدا داند (احتمالا از هيجان زياد )
و در آخر بايد بگم نصفه فروشه اين بازي به خاطر همين مساله بوده (البته تو ايران )
جالب اینجاست که من on نکردمنقل قول:
حالا که اینقدر تعریف میکنی مجبورم برم یه بار دیگه بازی رو رد کنم ولی ایندفعه در حالت nodity:on :21:
حالا اگه من توی سون بازی کنم مشکلی که نداره در ضمن کارت گرافیک من
خدا رو شکر انویدیا هستش.
همون اولین صحنه ی بازی که زن و میبینه میگه F**k me :31:
با دوستش رفتن کافه که چند نفر میان تو واسه دعوا
بعدم پلیس میرسه
حالا نمیدونم بعد از اون چیکار کنم
یعنی پلیسارم میپیچونم
ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کرد