یعنی هنوز همچین دستگاهی نیومده؟
اگه هست بگید خواهشا من خیلی لنگم.
Printable View
یعنی هنوز همچین دستگاهی نیومده؟
اگه هست بگید خواهشا من خیلی لنگم.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
بابا جان جنریشن دو الان همه هست اتفاقا جنریشن یک خیلی کم شده
مرسی خب حالا چرا می زنی؟ :31:نقل قول:
سلام به همه عزیزان
در مورد نحوه نمایش زیرنویس لازم دیدم یه توضیحاتی را به شما ارائه کنم:
توضیحات زیر در مورد generation 1 هست که قطعاً میتوانید در رابطه با generation 2 هم از اونها استفاده کنید.
اگر زیرنویس شما از نوع sub/idx باشه مطمئن باشید که بدون مشکل نمایش داده میشه و اصلاً جای نگرانی نیست. حالا شاید در بعضی موارد مشکل عدم نمایش زیرنویس sub/idx را داشته باشید که به اونها اشاره میکنم:
عدم نمایش زیرنویس به علت رنگ متون زیرنویس
دستگاه مربوطه از پالت رنگ به صورت YUV استفاده میکنه لذا تا اونجایی که من امتحان کردم قادر به نمایش زیرنویس بصورت رنگی نیست. (در مورد زیرنویس sub/idx). برای نمایش زیرنویسهایی که با فرمت sub/idx دارید ابتدا آنها را در برنامه ای مثل VOBSub Configure باز کرده (دانلود :) سپس رنگ آنرا بصورتی که در شکل نمایش داده شده تغییر دهیدکد:http://www.videohelp.com/download/VobSub_2.23.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه دکمه OK را بزنید.
عدم نمایش زیرنویس به علت اشتباه در language stream
اگر زیرنویستون را با برنامه VOB SubResync باز کرده باشید (در همان برنامه بالا وجود دارد) میتوانید در رابطه با این مشکل اطمینان پیدا کنید. بعضی از فیلمها ممکن است که در language streamهای دیگری غیر از language stream نخست باشند. برای فهم بهتر مطلب به تصویر زیر نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این دستگاه زیرنویس های شما باید حتما در زبانه شماره صفر قرار داده شوند. یعنی فایل زیرنویس تصویر بالا در این دستگاه پخش نخواهد شد. چون در زبانه یک است نه صفر. حالا برای آوردن یک زیرنویس که در زبانه یک قرار داره به زبانه صفر شما به یه برنامه نیاز دارید به اسم subtitle creator که با این برنامه خیلی کار خاصی نمی کنید فقط یه بار فایلتون را save as می کنید البته با فرمت sub/idx . (دانلود برنامه :) کافیه شما یه بار فایلتون را داخلش فقط باز کنید سپس بدون هیچ دستکاری دیگه ای اون را با انتخاب گزینه file - save VOBSUB as مجدد ذخیره کنید در این لحظه یه کادر میاد که شما باید از داخل لیست کشویی اون گزینه fa persian را انتخاب کنید سپس کلید ok را بزنید. حالا زیرنویس را با رعایت رنگ بندی کنار فیلم قرار بدهید و ملاحظه کنید.کد:http://www.videohelp.com/download/SetupSubtitleCreator_v2_2.exe
در نهایت باز هم اشاره می کنم اگر میخواهید با این دستگاه فیلمهاتون را با زیرنویس ببینید حتما از زیرنویس فارسی با فرمت sub/idx استفاده کنید. برای تغییر فرمت زیرنویس های با فرمت سقف به VobSub هم میتونید از برنامه txt2vobsub استفاده کنید که در داخلش میتونید فونت و اندازه زیرنویس srt را برای تبدیل به حالت sub/idx تنظیم کنید. (دانلود برنامه :) رعایت رنگبندی یادتون نره.کد:http://www.videohelp.com/download/txt2vobsub34.exe
اگر باز هم موردی بود در خدمتم.
سلام اشکان جان -
من دستگاه HD MEDIA PLAYER دارم و جون فرمت srtفارسی ساپورت نمیکنه باید حتمآ به sub تبدیل کنم . برای اینکار از 3-4 نرم افزار استفاده کردم (subtitle creator , subtitle workshop & ....) اما تنها نرم افزاری که جواب گرفتم و دستگاهم پخش کرد نرم افزار txt2sub بود . تنها مشکلی که وجود داره اینه که اگه چندتا اصطلاح انگلیسی تو فیلم باشه حروف انگلیسی رو بصورت مربع نشون میده و اصلا خونده نمیشه .
ا برنامه های دیگه که تبدیل به sub میکردم اصلا زیرنویس نمایش داده نمیشد و انگار نه انگار که زیرنویسی وجود داره . ولی با txt2sub که تبدیل میکنم همه چی ردیفه الی حروف انگلیسی . تو بعضی از فیلمها که اصطلاح انگلسیس ندارن اصلا خیالی نیست ولی مثلا ترمیناتور4 که همش اسم روبات ها T800 و T1000 و SKY NET تو دیالوگاشون هست دیگه اعصاب خوردکنه چون جای حروف انگلیسی مربع میزاره.
با اینکه فونتهای مختلفی رو امتحان کردم ولی مشکل رفع نشد :41:
ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام
ممنون در برنامه VOBSub Configure که توضیح دادید خروجی رنگ زرد است یاقرمز(در کادر سمت چپ رنگ قرمز نشان داده شده)چون زیرنویس با رنگ زرد مطلوب است نه قرمز ودر صورتی که در مثال شما خروجی رنگ قرمز است لطفا تنظیماتی را نشان دهید که خروجی زرد باشد
مدل لايو srt فارسي رو ساپورت ميكنه فقط حروف گپچ رو جدا جدا مينويسه
سلام جناب آقای مجید عزیزنقل قول:
عرض به حضور گرامیتون که این اشکال به چند تا عامل بستگی داره:
اول فونت مورد استفاده شما
شما اگر با یک فونت خاص این اشکال را دارید لطف کنید و فونتهای دیگر را امتحان کنید. برای مطمئن شدن در این زمینه اگر امکان داره از فونت Arial استفاده کنید ببینید باز هم این مشکل وجود داره.
دوم از Encoding مربوط به فایل زیرنویس فارسی شما
برای تغییر این Encoding شما ابتدا فایل زیرنویس Srt خودتون را با برنامه Notepad باز کنید. بعد گزینه Save As را انتخاب کنید. Save as type را روی All Files قرار بدید. در باکس Encoding معمولاً چهار نوع Encoding وجود داره که اونها را یکی یکی امتحان کنید و ببینید که آیا باز هم مشکل دارید یا خیر.
سوم اینکه شما باید در Regional and Language Optionتغییراتی بدید
به Control Panel برید سپس گزینه Regional And Language Option را انتخاب کنید در پنجره باز شده در سر برگ اول یعنی Standards and Formats زبان Farsi را انتخاب کنید. و در سربرگ سوم هم به همین صورت یعنی در Advanced هم زبان فارسی را برگزینید. دکمه OK را بزنید.
در صورتیکه باز هم مشکل داشتید لطف کنید فایل زیرنویس را برای من بفرستید و یا Upload کنید تا من تلاش خودم را روش انجام بدم.
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوست عزیز آقای/خانوم حیدرینقل قول:
دوست عزیز این تنظیماتی که من در تصویر دادم را اگر شما اعمال کنید زیرنویس روی فیلم شما در دستگاه بصورت سفید رنگ خواهد آمد.
متأسفانه دستگاه اونطوری که بنده متوجه شدم قابلیت نمایش زیرنویس به رنگ زرد را نداره.
در ضمن شما برای اینکه ببینید که زیرنویس در دستگاه چطوری نمایش داده میشه اصلاً نمیتونید اون را روی کامپیوتر امتحان کنید چون کامپیوتر سیستم رنگ بندی RGB را داره و همه رنگها را نمایش میده اما در دستگاه سیستم رنگ بندی YUV هست و سیستمش کلاً فرق داره. بهترین کار اینه که شما زیرنویس را بصورت سفید رنگ روی دستگاه ببینید که با این تنظیماتی که من در برنامه گفتم این کار امکانپذیر خواهد شد.
سلام به شما دوست عزیز کاوهنقل قول:
بنده زیرنویس SUB/IDX را پیشنهاد کردم که این مشکل هم تا حد امکان حل بشه. یعنی حروف گ.چ.پ.ژ هم بدون مشکل نمایش داده بشه.
با تشکر.
سلام دوستان یک سوال درست هست که اگه فیلم دی وی دی کامل روی فاش یا هارد جانبی برزید نشون میده فقط منو را نشون نمیده آیا زیر نویس فارسی نشون میده یا باید تبدیل به این دو نوع زیر نویس SUB/IDX بشه
اگه تبدیل به این دو بشه که درد سر زیاد داره البته برای اونهای که سریال بین باشن