سلام من ایشااله به زودی حدود یه ماه یه مانقل قول:
ه ونیم دیکه این روش رو امتحان میکنم فقط دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم تو از دکتر طب سوزنی شنیدی اینو یا توی وب خوندی؟
Printable View
سلام من ایشااله به زودی حدود یه ماه یه مانقل قول:
ه ونیم دیکه این روش رو امتحان میکنم فقط دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم تو از دکتر طب سوزنی شنیدی اینو یا توی وب خوندی؟
بچه ها چای و قهوه نخورین بدترین چیزاست از ادویه جات استفاده کنین مخصوصا فل فل عالیه البته مراقب کبدتون هم باشید
سلام. اين كه پيشنهاد دادين همه بيان و نشونه هاشونو بگن خوبه ولي نمي دونم چرا كسي همراهي نمي كنه. بچه ها گفتنش به احتمال خيلي زياد دردي رو دوا نمي كنه ولي چند دقيقه وقت گذاشتن و نوشتن هم ضرري نداره. اين تاريخچه من:
من مشخصه بارزي يادم نمياد جز اينكه اون دوره يعني حدود 17,18 سالگي كه اين مشكل شروع شد غذاهاي مدرسه رو مي خورديم و اينكه استرس پيدا كرده بودم. به نظرم استرس اثرش خيلي زياده ولي خب دقيق نمي تونم بگم اين باعث استرس شد يا استرس باعث اين! (ضمن اينكه من قبلشم آدم حساس و تلقيني بودم). طبيب مشكلو هليكوباكتر پيلوري تشخيص داد. يك سال و نيم داروهاي يكساني خوردم كه بعضي وقتا دردو خيلي شديد مي كرد ولي صداها كمتر شده بود. ميكروب از بين رفت داروها متوقف شد ولي صداها نه. قبلا هم گفتم مورد من شايد يه كم عجيب تره. چون اين دردا و صداها فقط (يعني بيشتر) يك سمت شكمم هست و تقريبا به پهلو كشيده ميشه.
دوستان لطفا بيايد و بنويسيد. منم مثل بقيه مطمئنم درماني نداره ولي گفتنش كه ضرر نداره.
سلامنقل قول:
من هم توی دورانی که این بیماری روگرفتم ولی اینقدر حاد نبود که همیشه سروصدا باشه دوران کنکورم بود ودوران غذای مدرسه سن حدود18-19سالگی
از وقتی هم که شروع شد تا الان دارو های گوارشی مختلفی رو امتحان کردم ولی جواب کامل نداده فقط داروی آنتی بیوتیک (مترونیدازول)وبیسموت بودن که تاثیر خیلی بالایی رو روم داشتن ولی اینا هم اثرشون مثل روزای اول استفاده نیستن؟!
یه مورد دیگه اینکه من سروصدارو دارم ولی درد شکم ندارم
وبه عنوان جمله آخر به دنبال راه حل طب سوزنی هستم برا درمانش با دکترش هم صحبت کردم که خیلی بهم امیدواری داد
تشکر دوستا ن دیگم نظرشون رو بگن
سلام دوستان یه دکتر طب سنتی هست که میگه میتونه به طور کامل مشکلو حل کنه نمیدونم واقعا راسته یا نه
منم همين قرصايي كه اسم بردي با يه كپسول هاي خارجي كه اسمشون يادم نيست، استفاده مي كردم ولي ديدم اعتياد آوره و اثرش كمتر شده و ميكروبها هم كه گفتن از بين رفته، الان ديگه چند سالي هست كه مصرف نمي كنم.نقل قول:
در مورد طب سوزني منم شنيدم. به نظرم خوبه بعد از مشورت با چند تا دكتر انجامش داد اميدوارم موثر باشه.
سلام ممنون از همکاریتون اما من مطمئنم درمان داره خودم وقتی در غذا خوردنم رعایت میکنم تا 90% بهتر میشم. کاش بقیه دوستان هم همکاری کنن من راهکارای خوبی دارم. من تا حدود زیادی تونستم مشکلم رو حل کنم. الانم 85% به خاطر بقیه اینجا هستم نه خودم. لطفا همکاری کنین............
دوست عزیز میشه راهکارایی که تا 90 درصد خوب شدی رو بگی
دوست خوبم من هم از زمانی که به یه منطقه سردسیر منتقل شدم دچار این بلا شدم
بله حتما اگر کمی صبر کنید فردا این کار رو انجام میدم
سلام
اگه پست قبلی من رو تو صفحات قبل دیده باشید و کارهایی که گفتم رو حداقل به مدت یک هفته انجام داده باشید، حالا وقتشه این پست رو هم با دقت بخوانید.
الان مهمترین کار شما اینه که حواستون به غذاهای سرخ کردنی باشه،چند تا نکته بسیار بسیار مهم بهتون میگم که موقع خوردن غذا یادتون باشه.
1- مقدار کمی غذا بخورید مثلا اگه یک بشقاب میتونید برنج بخورید مقدارش رو 1/3 بکنید این باعث نمیشه سیر بشید اما تاثیرش رو خودتون میبینید،در ضمن چند روز که کم غذا خوردید عادت میکنید به کم خوردن.
نکته:ممکنه دوباره زود گرسنه بشید اشکالی نداره برید دوباره غذا بخورید اما مقدار خیلی کم بخورید
2-بعد از غذا سریع نرید دراز بکشید مثلا نیم ساعت قدم بزنید بهتره
3-با غذا (حتی قبل از غذا و بعد از غذا) هیچ نوشیدنی نخورید مثلا دوغ،نوشابه
4-غذا های بیرون،چیپس و بخصوص پفک و .... رو نخورید حتی ممکنه سبزی و میوه ای که فکر میکنید براتون ضرر داره رو هم نباید بخورید
5-غذاهای سرخ کردنی رو با غذاهای سرد نخورید مثل سیب زمینی رو با ماست نخورید.
6-لقمه هاتون رو عادت کنید بجوید نه اینکه قورت بدید.
اگه نکته دیگه ای به ذهنم رسید بهتون می گم در ضمن از ورزش کردن غافل نشید.
بعضی از شما خیلی از راه ها رو رفتید اما نتیجه نداده حالا این دو پست من هم رو انجام بدید ضرر نمی کنید، امیدوارم هممون ارزش کم و درست خوردن و ورزش کردن رو بفهمیم.