بله کفایت میکنهنقل قول:
Printable View
بله کفایت میکنهنقل قول:
درود
امروز پچ نسخه Company of Heroes 2.500 - 2.501 رو با حجم 112 مگابایت دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم یه همچین پیغامی میاد چیکار باید انجام بدهم؟
ورژن خود بازی تو صفحه اصلی بازی زده 2.500
این نمایی از پیغام خطا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر تو دوست عزیزنقل قول:
سال نو را به شما تبریک میگم
اگر طبق گفته شما ورژن بازی داخل خود بازی 2.500.0 اعلام میشود پس شما در رجیستری مشکل دارید
لطفا به پست 133 مراجعه کنید و آدرس رجیستری و نحوه تغییر ورژن بازی در رجیستری را فرا گرفته و اعمال کنید
موفق و پیروز باشید
:11:
درود بر شما
به همچنین سال نو را شادباش میگویم
گرامی من دستورات را دنبال کردم اما در شاخه ریجستری به مشکل خوردم که پس کلی کلنجار رفتن ایراد را توانستم برطرف کنم
شاخه ریجستری که دوستان بهش اشاره کردن اشتباه هست مسیر درست این است
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\Company of Heroes]
در اینجا اگر اون دستورات را انجام بدید آپدیدت ها به راحتی انجام میشه
خواهشمند است اون پست 133 را ویرایش کنید ممکنه بسیاری که قطعا هم ویندوز هفت 64 بیتی دارند با مشکل روبرو شوند که بسیاری از دوستان در پستهای پسین این مشکلات رو هم عنوان کرده بودند
سپاس
من پس از آپدیت ها توانستم به آسانی بازی را اجرا کنم با ورژن دلخواهی که خواستم
اما خواستم اون سه تا کمپ نخست را باز کنم نتوانستم؛ یکی از دوستان در پستش اشاره کرده بود که سه تا ایمیج باید در درایو مجازی قرار گیرد تا بشه سریال ها رو ست کرد
من نتونستم اون امیج ها رو بگیرم یکی از لینک ها رو هم گرفتم با برنامه UltraISO هم باز کردم اما انگار فایل امیج ها خالیه
خواهشمند است اون سه فایل ایمج که باید برا سه درایو مجازی استفاده بشه رو دوباره یه جا آپلود کنید
سپاسگذارم
درود بی پایان بر شما
شوربختانه در مورد پست های قدیمی امکان ویرایش وجود ندارد
با امید به ایزد یکتا در آینده ای نچندان دور پست 133 را بروزرسانی و دوباره گذاری خواهم کرد.
در مورد ایمیج ها نیر دوستان و من در این تاپیک بسیار نوشته ایم
برای باز کردن کمپین ها شما میتوانید از راه ساده تر که اعمال فایل های رجیستری است استفاده کنید
این هم لینک سه فایل رجیستری برای باز کردن سه کمپین :
راه دیگر هم استفاده از ایمیج ها تنها و تنها در برنامه Deamon هستکد:http://www.mediafire.com/?zq47g3gaqr5rsqw
این ایمیج ها ساختگی و تنها برای فریب بازی و باز کردن کمپین ها ایجاد شده اند و به همین علت به قول شما چیزی در داخلشان نیست.
موفق و پیروز باشید
تو این بازی فقط مراحلی که خود بازی داره رو میشه بازی کرد مثل نورماندی؟نمیشه مثل سری های دیگه خودمون از ابتدا ارتش بسازیم و بریم جلو؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تفاوتی بین این نسخه و نسخه های قبل این بازی نیست
شما می توانید مراحلی چون نورماندی را بازی کنید و از سیر داستانی آن پیروی کنید
و یا اینکه به بخش مولتی بروید، آنلاین (آفلاین با کامپیوتر) در هر نقشه ای و به ابتکار خود بازی کنید
موفق باشید
با سلام
دوستان عزیز یک خبر نه چندان خوب دارم
دست اندرکاران بازی کمپانی اعلام کردند که سرورهای این بازی در روز 17 اردیبهشت سال 92 (که همین امسال باشه) برای همیشه خاموش خواهند شد.
دوستانی که علاقه به ادامه این بازی در بخش آنلاین دارند طبق پیشنهاد صاحبان بازی می بایست از این پس از استیم استفاده کنند چراکه بخش آنلاین بازی از روز تعیین شده تنها با سرورهای استیم فعال خواهد بود.
تا اینجا خبر بدی نبود اما قسمت بد و شوکه کننده ماجرا اینجاست:
شما برای اینکه بتوانید از این پس آنلاین بازی کنید باید ورژن جدید بازی را از استیم دانلود کنید که فقط و فقط 9 گیگابایت ناقابل هست.:n04:واقعا این قسمتش خیلی خیلی بی معناست
چی میشد اگر یک پچ میدادید؟
اگر کسی از دوستان راهی برای دانلود نکردن این 9 گیگابایت پیدا کرد خواهش میکنم اینجا اعلام کند تا ما هم استفاده کنیم
موفق باشید
درود
نیما جان
اگر برایت زحمتی نیست فایل اورجینال بازی رو برامون بزار
من اومدم بازی رو تو لپ تاپ نصب کنم
همه چی به خوبی پیش میرفت گویا پیچ هایی که دانلود کنم رو لپ تاپ جواب نمیده فکر کنم مشکل فایل اورجینال بازی رو داره
ورژن بازی هم 2.500 هست
برام عجیبه که چطور تو کامپیوتر رومیزیم خوب جواب داد تو لپ تاپ داره رو اعصاب راه میره
راستی نگفتید هزینه خرید بازی اورجینال چقدر است؟
درود
فایل برای شما آپلود و لینک قرار داده شد.
اگر مشکلتان حل نشد حتما یک عکس از اروری که میگیرید برایم بذارید تا بهتر کمکتان کنم.
قیمت CD-Key برای شما پیغام خصوصی شد.
موفق باشید
کد:http://www.mediafire.com/?976b1asigieopaf