به نظر من بیشتر به حوصله نیاز داره تا نبوغ:31:نقل قول:
Printable View
به نظر من بیشتر به حوصله نیاز داره تا نبوغ:31:نقل قول:
بله منم نظرم را گفته ام که یکنوع سرگرمی و تمرین تمرکز و دقت استنقل قول:
[size=large]
درود بر دوستان
شایعه کرده بودند که بقایای اجسادانسانهایی را در عربستان مربوط به قود عاد کشف کرده اند که قد آنها 10 برابر انسانهای کنونی است !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما چطور از لحاظ علمی ( ریاضی و زیست شناسی)این شایعه ی بی اساس رد می شود [/size]
هاینقل قول:
به نظر شما چطور از لحاظ علمی ( ریاضی و زیست شناسی)این شایعه ی بی اساس رد می شود
از اون تپانچه ای که دستشه !!
از این دست عکسها تو اینترنت زیاده
نقل قول:
ببین منظورم این نیست که عکسه فتوشا پیه !! این که معلومه و فقط برای تجسم شایعه گذاشتم
اما ما می خواهیم از نظر علم بیو فیزیک و محاسبات ریاضی ثابت کنیم که چنین ادعایی دروغه و اصلا امکان نداره
خوب حالا کاری به فتوشاپی بودن تصویر نداشته باشید و از نظر ریاضی و فیزیکی مسئله رو دنبال کنیدموافقی
:10:
انسان هرچه مغز جسه داشته باشه ، مغزش هم بزرگتره . هرچه مغز بزرگتر باشه ، هوش هم بیشتره ( البته برای موجودات هوشمندی مثل انسان ) . حالا اونا مغزشون چند برابر مغز ماست قاعدتا باید همه نوابغی بسیار بزرگ بوده باشند و در نتیجه به پیشرفت علمی عجیبی هم رسیده باشند اما در این که انها عقب مانده بوده اند شکی نیست . این یعنی انها چندان باهوش نبوده اند و خود این هم یعنی مغزشان چند برابر مغز ما نیست و در نتیجه بدنشان هم چند برابر بدن ما نمی تواند باشد .
ببخشید این جا رو غلط املایی داشتم ولی چون عضو جدیدم قابل ویرایش نیست پس اصلاحش می کنم : انسان ها هرچه جسم بزرگتری داشته باشند ، ...نقل قول:
درود بر شما همکار جدیدنقل قول:
ببین حرفای شما هم درسته
ولی باز با دلایل بیوفیزیکی و ریاضی می توان اثبات کرد که ادعای آنها دروغه
راهنمایی :
اگر قد ده برابر انسان معمولی امروزی بوده وزنش چقدر می شده ؟؟؟؟و چقدر غذا می خواسته
و خلاصه چه ویژگی های نا ممکن دیگری داشته است
............................
خوب استخوان بندیشون هم باید درشت تر بوده باشه
و قبر هم خیلی کوتاهه !