آقا من گیج شدم کارت سوختمو من گم کردم توش حدودا 150 تا بنزین بود یعنی اگر الان اون بیاد من باید از 400 بزنم یا از 100
منبع این گفته ها کجاست ؟
Printable View
آقا من گیج شدم کارت سوختمو من گم کردم توش حدودا 150 تا بنزین بود یعنی اگر الان اون بیاد من باید از 400 بزنم یا از 100
منبع این گفته ها کجاست ؟
نقل قول:
نه دیگه مطمعن شدم
قضیه اینه که کسی که کارتش هنوز شارژ داره حالا 50 لیتتر یا 1000 تا وقتی که کارت شارژ داره میتونه 100 بزنه
اما کسی که کارتش خالی شده با کارتش میتونه بنزین لیتری 400 بزنه نیمه یارانه ای تا اینکه دوباره دوره بعد شارژ شه کارتش و 100 بزنه که میشه 3 ماهه تابستون و این فرایند ادامه داره دیگه لازم نیست وقتی کارتتون خالی شد برید آزاد بزنید 1000 در اصل یه نوع حمایت از خودرو هایه داخلی هست که کارت سوخت دارن.
پس شما تا 150 لیتر رو داری میتونی 100 بزنی تا خالی شه:46: اگه هم نخوای میتونی نگه داریش تا دوباره دوره بعد شارژ شه .
منابع زیاده هم اخبار علام کرد هم تو نت هست اینم یه نمونش
عرضه بنزين 400 توماني با کارت سوخت از شنبه
وي با اشاره به اين که سال جاري بيش از 90 درصد مصرف بنزين کشور يارانه اي بوده خاطر نشان ساخت: از ميزان 63/5 ميليون ليتر مصرف روزانه بنزين کشور مقدار 57/2 ميليون آن مربوط به بنزين يارانه اي است.
ضيغمي اضافه کرد: با توجه به اين که کارت سوخت قابليت هاي متعددي دارد، برنامه ريزي شده است که هموطنان بتوانند با همين کارت از شنبه بنزين نيمه يارانه اي به مبلغ 400 تومان بعد از اتمام سهميه دريافت کنند؛ در واقع اين مبلغ هنوز به طور کامل آزاد نيست و بنزين کاملأ آزاد ليتري 950 تومان است.
فارس: مدير عامل شركت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران گفت: طرح استفاده از كارت سوخت خودروهاي شخصي براي دريافت بنزين نيمهيارانهاي (آزاد 400 توماني) بدون نياز به كارت جايگاهداران از ابتداي خردادماه سال جاري اجرايي ميشود.
عليرضا ضيغمي در نشست با اصحاب رسانه ضمن اعلام اين كه مشتركان از يكم خرداد ماه سال جاري ميتوانند از كارت سوخت خودروي خود البته بعد از اتمام سهميه بنزين تعيين شده براي هر سه ماه براي دريافت بنزين نيمه يارانهاي نيز استفاده كنند، اظهار داشت: البته استفاده از اين كارت هوشمند منحصر به استفاده از بنزين نيمهيارانهاي نيست.
وي ادامه داد: استفاده بهتر از كارتهاي هوشمند مزبور نيازمند چند مرحله اصلاح و تجهيز جايگاهها به سيستمهاي بهتري است كه البته در آيندهاي نزديك از امر محقق خواهد شد، از شنبه يكم خرداد ماه سال 89 مشتركان و متقاضيان دريافت سوخت نيمهيارانهاي خارج از سهميه بدون هيچ نيازي به كارت جايگاهداران ميتوانند از كارت سوخت خودروي خود براي دريافت بنزين نيمه آزاد در تمامي جايگاههاي مورد بهرهبرداري استفاده كنند.
وي افزود: با توجه به اينكه فروش نامحدود بنزين "آزاد " يا همان نيمهيارانهاي ميتواند زمينهساز عرضه خارج از شبكه در نقاطي از كشور باشد، مقرر شده است براي خودروهاي با حجم موتورهاي هزار و 300 سي سي خارجي و دو هزار سي سي ايراني كه شامل بنزين يارانهاي نيستند سقف سهميه 500 ليتر عرضه شود كه با اتمام سهميه موجود در كارتهايشان ميتوانند تنها براي يك بار به عنوان پيام بعد از اتمام سهميه سوخت از سهيمه سوخت 100 توماني استفاده كنند چرا كه از اين مرحله به بعد تمامي سوختهاي دريافتي به نرخ آزاد محاسبه خواهد شد.
مدير عامل شركت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي با اشاره به اينكه براي تحقق و اجرايي شدن اين طرح بيش از 400 تلمبه تعويض و مدارهاي مورد نياز طراحي شد، تصريح كرد: موضوع تحويل گازوئيل "نفتگاز " به خودروهاي سنگين بر اساس مسافت پيمايشي يكي از پروژههايي است كه به صورت پايلوت در استان سيستان و بلوچستان در دستور اجرا قرار گرفته است، اين طرح بعد از جمعآوري ديتا و اطلاعات مورد نياز تا پايان تير ماه و اصلاحات لازم قرار است در سطح وسيعتري براي دستگاههاي متقاضي اجرايي شود.
وي تأكيد كرد: در صورت وصول نتايج لازم در جايگاههاي سوخت بر اساس متوسط مصرف و مطابق با مسافت پيمايشي سهم مورد نياز هر خودرو را تحويل ميدهيم.
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=99703
دوستان این حرفا که میگن بنزین گرون شده راسته...؟
نقل قول:
پست بالا خودمان را جر دادیم توضیح دادیم که قضیه چیه.
اونو بخونین متوجه میشید بزار ساده تر بگم
یه کلام
بنزین آزاد برا خودرو هایی که کارت سوخت دارن 400 (نیمه آزاد)* خودروهایه داخلی زیره 2000 cc
بنزین آزاد برا ماشین هایی که کارت سوخت ندارند 1000 (کاملا آزاد)خودروهایه خارجی
البته اونایی که کارت سوختشون هنوووز توش شارژ داره برایه مثال 150 لیتر همون 100 تومان یارانه ای میزنن وقتی 150 لیتر زود تر از موعد تمام شد مثلا شما کارتت 1 فروردین شارژ شده برا 3 ماه شما الان تموم کردینش 1 ماه تا دوره بعدی مانده که دوباره شارژ شه شما تو این 1 ماه که کارتت خالیه میتونی بنین نیمه یارانه ای 400 تومانی با کارت سوخت خالیت بزنی این فقط برا ماشینایی هست که کارت سوخت از خودشون داران مثل پراید:24:
نقل قول:
منم دنبای mp3 بودم..!
م رسی..
خوب بابا خیالی نیست کلی نگران بودم کلی کارت سوخت پر تو خونه ما ریخته :31:
یه نیسان یا پراید بخرید (کسایی که ماشین خارجی دارند) دیگه مشکلی نداره... شما 10-20 بار هم که بنزین زدین پول ماشین در میاد ( ماوتفاوت بین بنزین 1000 تومن و بنزین 100 تومن !!!)
این طرح سایپا یا یه شرکت دیگه چیه که همراه با خرید ماشین بهتون کارت سوخت می دهند
من قاطعی کردم
اقا من تا حالا بنزین ازاد می زدم لیتر 400 الانم همون400 یا گرون شده
همون ؛ مشکل همین جاست که .......نقل قول: