در مورد برخي برنامه هاي امنيتي مانند كاسپر آخرين نسخه آن بر روي XP و Vista نصب ميشد در ويندوز 7 نيز بدون مشكل نصب شد.احتمال اينكه محصولات نهايي نورتون نيز بدون مشكل بر روي ويندوز 7 كه به نوعي بهينه شده ويستاست نصب بشوند زياده.نقل قول:
Printable View
در مورد برخي برنامه هاي امنيتي مانند كاسپر آخرين نسخه آن بر روي XP و Vista نصب ميشد در ويندوز 7 نيز بدون مشكل نصب شد.احتمال اينكه محصولات نهايي نورتون نيز بدون مشكل بر روي ويندوز 7 كه به نوعي بهينه شده ويستاست نصب بشوند زياده.نقل قول:
سلام دوستان
من از Norton Anti Virus 2009 Gaming Edition استفاده ميكنم. خود سايت سيمانتك كه از اين آنتي ويروس خيلي تعريف كرده . ميخواستم بدونم آيا اين نسخه از نسخه معمولي كمتر داره يعني بدتره يا نه بهتره.
يه بدي نورتون هم اينه كه هر روز 10 مگابايت آپديت داره و اين خيليه مخصوصا با ديال آپ
نه سازگاری نداره.نقل قول:
من روی ویندوز 7 نصبش کردم و خیلی مشکل داشت و از کار می افتاد.
به خاطر همین فعلا برگشتم به ویستا !
من از سه سيستم عاملي كه دارم روي يكي Norton Intenet Security 2009 نصب كردم كه واقعا ازش راضيم مخصوصا اينكه كوچكترين تاثيري روي سرعت نت و سيستم نداره .نقل قول:
پيشنهاد من اين نسخه هست چرا كه قابليت تبديل به حالت Gaming رو هم داره .
بجز آپديت اول كه چيزي حدود 30 مگ بود بقيه آپديتها در حدود 1 الي 2 مگ هست البته اينم بگم من هميشه با V-P-N آپديت ميكنم .
در ضمن من در بالاي نرم افزار كه نوشته Norton Account يك حساب تو سايت نورتون براي خودم باز كردم كه بهم يك سريال سه ماهه رايگان داده.
در مورد Norton AntiBot هم يه توضيحاتي بديد و اينكه آيا قدرت ويروس يابي Norton Antivirus رو داره؟
Norton AntiBot همونطور که از اسمش پیداست اصلا یه آنتی ویروس نیست.بلکه یه برنامه برای مقابله با حملات هکرهاست.
این برنامه ساخته شده تا در کنار آنتی ویروسهای دیگه کار کنه.
لازم نیست از Norton AntiBot در کنار محصولات 2009 استفاده کنید مگر تو ویندوزهای 64 بیتی.
بچه ها من نورتون 2008 دارم از کدوم سایت میتونم فایل آپدیتو بگیرم که رو چندتا سیستم اجرا کنم؟
جديدترين كرك زماني محصولات نورتون 2009 با نام Norton Trial Reset 3.6A جهت استفاده دوستان در پست اول قرار گرفت.
بسته های آپدیت را از سایت زیر دانلود کنید.نقل قول:
با کمک این بسته ها میتونید آپدیت محصول مورد نظر را روی چند ماشین مختلف نصب کنید.
کد:http://www.symantec.com/business/security_response/definitions/download/detail.jsp?gid=n95
سلام
من دنبال ابزاري هستم كه بتونه اينترنت سيككوريتي 2009 نورتون رو پاك كنه البته يونيستال شده اما هنوز هستش .
باتشكر
دني