نه هر کرکی بلکه کرک فیکس
Printable View
نه هر کرکی بلکه کرک فیکس
منم گرفتم منتها بازیش خوبه ها ولی خورد تو ذوقم!!نمیدونم چرا زیاد اونجور که ازش انتظار داشتم نبود درگیر نکرد منو به حساب تو بحر بازی نبردش
صدای حرف زدن هم نمیدونم چرا واسه من خوب و رسا در نمیاد نصف بیشتر را نمیتونم بفهمم حی صدای محیط و ماشین میاد!!
کرکو ریختم درست نشد من فقط تو این قسمت از مرحله مشکل دارم اونم بعد از چند ثانیه کند راه میره اصلا نمیدوه .ولی وقتی مشت میزنه کند نیست فقط کند راه میره.بعد خودم میاندازم پایین میمیره دوباره یه ذره خوبه میدوه ولی بعد از چند ثانیه کند میشه و راه میره از اول بازی تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم با بازی .مرحلشم بعد همون جا که پسررو دنبال میکنی آخرش می خوره زمین بعد دمو نشون میده و همون مرحله میاد که من توش این مشکل رو دارم.نقل قول:
تورو خدا کمک کنید:41::41:؟
هر کاری کردم درست نشد:13:
نقل قول:
خوب منم میگم. این سبک گرافیکیش است مثل پرنس چهار یا بازی های که تقریبا مثل کارتون هستند.:46:
دوستان در مرحله jacknife یا همان لولههای سبز باید از کجا فرار کرد.
من رسیدم به این مرحله که این دو تا سرباز سیاه پوش را میزنم بعد اسلحه آنها را میگیرم و اون طرف میروم کیف را برداشته و نمیدانم کجا باید بروم.
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
همون قرمز ها راهنماییت میکنه باید به بالاترین ارتفاع بری بعد یه دکمه بزنی تا یه در برات باز بشه
مسیر رو به رو ادامه بدین و به همون جایی که کیف رو برداشتین برین.نقل قول:
در پایان, لبه سمت راست ستون رو بگیرین و به سمت راست چرخیده و مسیر رو دنبال کنین تا به لبه ستون اخر برسین. سمت چپ رو نگاه کنین. زیپ لاین به رنگ قرمز خودنمایی میکنه...
دوستان ممنون راه را پیدا کردم
حالا اومدم بالا همه اون سربازها را کشتم
ولی راه فرار ندارم، کیف راهم پیدا کردم
چه کار باید بکنم
ممنون
از ستون ها که می پری میری انتهاش به سمت راست ستون ها میری بعد مسیرو ادامه میدی و یک طناب که قرمز میشه.میگیری میری اونور بقلش یه در که یه دکمه داره بقلش دکمشو فشار میدی در سبز رنگ باز میشه ومیری
دوست عزیز این مرحله را رد کردم الان بالای اون گودال قرار دارمنقل قول:
اونجا باید چه کار کنم