The Skills of Diablo 3 - Spotlight Video
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Enemies of Diablo 3 - Spotlight Video
Printable View
The Skills of Diablo 3 - Spotlight Video
The Enemies of Diablo 3 - Spotlight Video
خب چند روزه نسخه ی بتای بازی اومده.
کسی بازی کرده؟
Barbarian - Diablo III Trailer
...
چند روز پیش طی خبری از بلیزارد اعلام شد که 275000 تا Invitation نسخه ی بتا در راه هست , هر کسی که اکانت بتل نت داره می تونه شانسش را امتحان کنه و یه سری به قسمت Account Management اکانتش بزنه!
دوستان این تریلر بربریان سینمایی هست یا از گیم پلی ؟
ویرایش
----------
آقا دیدم عجب چیزیه خیلی وحشیه!!!! فک کنم این نسخه اصلی خود بازی باشه نه ...آخه تا حالا من هر چی دیدم از نسخه بتا بود نه زره ای نه سلاح درست و حسابی هیچی نداشت اما این یکی انگار تانک شده داره همه رو له میکنه ....خیلی جالب بود
دوستان من cdkey بتا رو دریافت کردم، ولی نمیدونم چرا سرعت دانلود بازی شبها خیلی کنده ، من که با 200 دانلود میکنم سرعت دانلود بازی از 30 بالاتر نمیره.البته روزها سرعتش خوبه.راههای زیادی تویه فروم بازی گفته شد ولی هیچ کدوم برای من فایده نداشت.
تست کنید اگه سرعتتون بالاست یا توانایی دانلودش تویه روز رو دارید اکانتم رو بدم بهتون .
حجم بازی هم 3.7 گیگه. البته همه میگفتن 7 گیگ شاید دو قسمت دانلود داره.
ایول پسر چطو گرفتی سریال رو به ما هم بگو ؟؟ من لانچرش رو دانلود کرده بودم قبلا ولی 1.7 گیگه دیگه میخوست دانلود کنه.نقل قول:
چطو سریال گرفتی؟
سلام....
بچه ها کسی لینک تریلر اینفرنو ی دمون هانتر که جدیدا اومده رو داره ؟
تو گوگل رفتم اما بیشتر ثبت نامی هست نمی شه دید اگه دارین بی زحمت بزارین ما هم ببینیم... دموی بربر که خیلی خوب بود!
...
..
.
دوستان بالاخره بازی بصورت open beta شد و شما میتونید به مدت 3 روز اونو بازی کنید . از 20 اپریل تا 23 و برای اینکار اول یه اکانت بسازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سپس به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و لانچر رو دانلود کنید
واسه نصب 15 گیگ جا میخواد حالا گذاشتم دانلود شه ببینم چی میشه
ویرایش : حالا زده 3.76 گیگ کل دانلودشه
عاالللییییییی....نقل قول:
مرسی . فقط کاش بیشتر از 3 روز بود بازی کی ریلیز می شه؟