نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد :8:نقل قول:
Printable View
نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد :8:نقل قول:
خب برادر باهوش من منم همونو گفتم دیگه ولی با کنایه.نقل قول:
نه خیر... اونیه که امسال قهرمان شد
تیمی که توی کل تاریخش فقط تونسته 3بار اونم تو فینال اروپا حاضر باشه معلومه که وضعش چه جوریه
این خبرو بخون البته قدیمیه و مال زمانیه که تیری آنری آرسنال بود.البته یه جای دیگه هم خوندم که به هانری توهین کرده بود.نقل قول:
.توی بازی دوستانه اسپانیا انگلیس نگاهای تحقیر آمیزش به اشلی کول باعث شد همه بگن که انگار که به یه برده نگاه میکنه
نقل قول:
تیری هانری مهاجم سرشناس تیم آرسنال انگلستان در گفتگو با روزنامه اکیپ چاپ فرانسه با انتقاد از تصمیم سران فوتبال اسپانیا مبنی بر جریمه 3000 یورویی لوئیز آراگونس گفت: واقعا خنده دار است که وی پس از آن توهین های رکیک که حتی در زیر پلهای چرکین لندن هم شنیده نمی شود از سوی سران اسپانیا تنها با 3000 یورو جریمه می شود. من به شخصه منتظر جریمه 30000 یورویی آراگونس و همچنین محرومیت وی از سرمربی گری تیم ملی اسپانیا بودم اما حالا تنها از سران فیفا درخواست می کنم که به قضیه آراگونس رسیدگی کند و وی در ادامه گفت: هر چند که با روح نژادپرستانه مادریدی ها این مسئله و تصمیم خیلی هم دور از انتظار نبود. شما در هر جای مادرید که قدم بردارید متوجه نگاه ها و توهین های نژادپرستانه آنها خواهید شد و آنها حتی در استادیوم ها نیز به بازیکنان سیه چرده توهین های زیادی می کنند. دیدار اسپانیا و انگلستان که منجر به آن جنجالهای قومی و ملیتی شد تنها گوشه ای از سطح فرهنگی بسیار پایین مادریدی ها بود. آنها هنوز در قرن نوزدهم سیر می کنند و توجهی به گذشت 200 سال از آن روزگار ندارند. مشکلاتی که برای سیاه پوستان شاغل در لالیگا وجود دارد در هیچ کشور دیگری وجود ندارد. شما اگر نگاهی به تیمهای مادریدی و خصوصا رئال مادرید بیاندازید متوجه می شوید که حتی یک بازیکن سیاه پوست هم در آنجا وجود ندارد و این خود گواه روحیه نژادپرستانه مادریدی هاست. حالا می فهمم که چرا ماکلله انقدر سری از رئال مادرید جدا شد و به من توصیه می کرد که هیچ وقت به رئال نروم و حتی در ابتدای فصل نیز بارها با ویرا تماس گرفت و از او هم می خواست که به مادرید نرود. تنها در ایالت های شرقی اسپانیا خبری از نژادپرستی نیست چرا که آنها هم خود را بریتانیایی می دانند ولی خیلی تفاوتی برای بازیکنان سیاه پوست اینگونه تیمها ندارد چون آنها هم باید برای انجام دیدارهای خاج از خانه باید به دیگر شهرهای اسپانیا سفر کنند پس از همین جا به این بازیکنان توصیه می کنم که با ترک اسپانیا راهی کشوری دیگر برای ادامه فوتبال خود شوند. و اگر اتوئو و کامنی راه لندن و آرسنال را در پیش بگیرند که بسیار شیرین تر خواهد بود!!!!!!!
نه عزيز ما برنامه ريزي ميريم جلو . 2006سوم شديم.2008دوم و 2010قطعا اول ميشيم.(مثل اسپانيا كه نيستيم همينجور اتفاقي بيان و قهرمان بشن و بره تا 44سال بعد)نقل قول:
آخه جام جهانی چه ربطی به اروپا داره باید بگی 2002 نایب قهرمان شدیم 2006 با میزبانی سوم 2010 از مرحله گروهی بالا نمیا یم(دیگه دوره شانس و یونان بازی تموم شد) ولی خدایی چقدر عقده داری همه میگن اسپانیا بهترین تیم جام بود بعد میگی شانسی بالا اومدنقل قول:
ببين پسر خوب حرفات واقعا خنده داره. همين الانم دارم به حرفات ميخندم.:31::27:
2002براي ما تموم شد. ما برنامه ريزيمون رو از2006با يه مشت بازيكناي جوون و اينده دارشروع كرديم و تا الانم داريم ادامه ميديم و نتيجشو تو 2010 ميبيني.(هر چند كه تو 2006 هم اگه تيم كم تجربه نبود قهرمان ميشديم)
پس حالا چه با کنایه چه بی کنایه فهمیدید که افتخار یعنی چی :27:نقل قول:
خوب ببین وضع تیم شما چقدر خرابه که از این تیم خورد!
حالا خوبه شما اتقاقی اومدید بالا کرواسی که ... :27:نقل قول:
مثل اسپانيا كه نيستيم همينجور اتفاقي بيان و قهرمان بشن و بره تا 44سال بعد
ترکیه هم که ... :27:
عجب...:31:
:5: حالی کردیمنقل قول:
آخه جام جهانی چه ربطی به اروپا داره باید بگی 2002 نایب قهرمان شدیم 2006 با میزبانی سوم 2010 از مرحله گروهی بالا نمیا یم(دیگه دوره شانس و یونان بازی تموم شد) ولی خدایی چقدر عقده داری همه میگن اسپانیا بهترین تیم جام بود بعد میگی شانسی بالا اومد
نقل قول:نقل قول::31:نه عزیزم ، اونی که چهار ستاره روی پیراهنشه:10:نقل قول:
نقل قول:
همچین میگی ما با برنامه ریزی میریم جلو که کسی ندونه فکر میکنه مدیر برنامه - مربی - استعداد یابی چیزی هستی :27::27::27:- برو پسر خوب جام جهانی میبینمت دیگه دوره شانس تموم شده نکنه میخوای بگی 2006 بدون شانس و داوری و میزبانی رسیدید نیمه نهایی:27: همچینم میگی 100 سال دیگه به آلمان نمیرسیم که انگار آلمان کل پیرنش ستارس خوبه با یک اختلاف اوله آلمان در ضمن بازم میگم قهرمانی تو جام 16 تیمی رو با جام 8 تیمی قابل مقایسه نیست...........:19: