با سلام!
من و Archi-girl عزیز همزمان پست دادیم...
*
موفق باشید!
Printable View
با سلام!
من و Archi-girl عزیز همزمان پست دادیم...
*
موفق باشید!
با سلام
می خواستم نظرتون را در مورد خود آموز های زبان Nbe یا Xlc بدانم
آیا کسی از دوستان با این دو مجموعه کار کرده یا کسی آشنایی داره آیا مفید است بخصوص Nbe?آیا خریدنش ارزش داره(150000 تومان قیمت داره)
خودشون ادعا می کنن با این مجموعه می توان نمره حدود 6 آیلس را کسب کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یا حق
سلام...ببخشید من دارم واسه خوب معنی کردن چکار از همه مهم تر ه .... مثلا بعضی جملات اصلا معنی شون با نوعه نوشتنشون متفاوته ..... کلا خوبترین منبع چیه که بتونه ترجمه رو آسون کنه..... ممنون ! 3>
واسه خوب معنی کردن:نقل قول:
1. شما باید خوب زبان رو بدونید (تبحر داشته باشید)
2. باید در موضوعی که ترجمه می کنید مهارت و تبحر داشته باشید
3. باید در reading تون زیاد کار کنید
4. باید در ترجمه تجربه کسب کنید
در مورد اون تفاوت ها هم منبع خاصی فکر نمی کنم وجود داشته باشه... همه چی بستگی به میزان تسلط و مهارت و مطالعه ی شما داره... به نظر من کتاب های انگلیسی زبان زیاد بخونید و یا فیلم های با زیرنویس تماشا کنید...
(می شه از همین هایی که می گید متفاوتن یکی، دوتا مثال بزنید؟ شاید اصلا ضرب المثل و یا اصطلاح و نیش و کنایه و... باشن)
*
موفق باشید!
سلام آقای pro translator نرم افزار tell me more واسه آموزش زبان چطوره از این نرم افزار بهتر چی هست همچنین دور ه های سایت olc
با سلام خدمت دوست عزیزم!نقل قول:
اون نرم افزاری که شما گفتی، بهترین نرم افزار آموزش زبان هستش و رو دستش تا حالا نیومده...
ولی هیچ تضمینی برای موفقیت 100% شما توسط این نرم افزار ها نیست...
اگه پشتکار داشته باشید و تلاش کنید، مطمئن باشید موفق می شید، حتی بدون حضور در کلاس...
یعنی همه چیز بستگی به شما داره...
خیلی ها هستن که کلاس می رن و شاید دیده باشید که هر ترم fail می شن!!!
باید به صورت مداوم کار کنید و مثلا نگید که امروز حالشو ندارم و فردا تمرین می کنم و...
یعنی تمرین ها باید به صورت مکرر باشه تا با زبان اخت بشید (مثل محیط کلاس)...
(برای دسترسی به کل مطالب از صفحه ی 18 به بعد رو بخون)
سوال بیشتری بود در خدمتیم... برای دوره های سایت هم من ندیدم، ولی کلا offline تمرین کنید بهتره!!!
اگه در مورد کتاب هم سوالی بود بفرمایید...
*
موفق باشید!
سلام میشه بگین من از کجا میتونم این نزم افزار tell me more رو دانلود کنم.اصلا میشه دانلود کرد. من می خوام تو یکی از این دانشگاه های خارج از کشور درس بخونم نمره تافلم 340 بود ولی همش اطلاعات شخصیم نبود یه مقداریشو شانسی زدم:31: باید تو یه ترم (3 ماهه ) زبانمو تقریبا تکمیل کنم ( تافل :500 ) . من تقریبا توی درک مطالب مشکل زیادی ندارم:20:ولی تو جمله سازی و ترجمه دو طرفه مشکل دارم و قواعد:41: میشه یه منابعی روشی راهی به من نشون بدین. دعاتون میکنم . در ضمن اون بخش آموزش قواعد دیگه ادامه پیدا نمیکنه؟ خیلی مفیده . بازم ممنون
با سلام!نقل قول:
برای گرامر انگلیسی (به انگلیسی):
گرامر انگلیسی (به فارسی):کد:http://www.learn-english.ir/packages/Daily%20Grammar.exe
برای دوره های Listening:کد:http://royal.parsaspace.com/PDF/Grammar%20EN%20Easy.rar
حجم: 11 مگکد:http://www.learn-english.ir/packages/American%20English%20Course.exe
(سطح: متوسط)
*
موفق باشید!
اگه بخرید بهتره... دانلودش یکم سخته...نقل قول:
از فروشگاه همین سایت می تونید بخرید...
*
موفق باشید!
سلام خیلی ممنونم که خیلی سریع جواب دادین باورم نمیشد فکر میکردم باید فردا بیام جواب بگیرم.
ببخشید. این گرامر انگلیسی (به انگلیسی) رو نتونستم داونلود کنم و گرامر انگلیسی (به فارسی) رو داونلود کردم ولی اکروباتم بازش نمیکنه. دوره های Listening که واقعا جالب و مفیده. در کل ممنونم. اگه میشه برای گرامرها هم یه راهنمایی کنید.