دستگاه بالا کارت صدای Tascam مدل US122L هستش که به همراه یک میکروفون و تجهیزات مورد نیاز با هم عرضه میشه و طوری طراحی شده که بهترین نتیجه رو بهمراه داره. به باکس کامل این دستگاه TNT میگن:46:
البته باکس های آماده ی دیگه هم وجود داره ، اما توجه داشته باشید که این مجموعه ها برای کارهای تک لاین و خانگی مناسبه و I\O بالایی نداره:20:
تفاوت کارت صدای PCI معمولی با حرفه ای رو بدون شرح با یک عکس بیان میکنم
اگر نیاز به توضیح تخصصی داشتید بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم:10:
کارت صدای PCI معمولی
کارت صدای PCI حرفه ای!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت های صدای مادربورد یا بهتر بگم چیپ های پردازشگر صوتی مادربورد شباهت و نزدیکی زیادی به کارت های صوت معمولی دارند ، البته در چیپ های جدید قابلیت های خوب و کیفیت مطلوبی ارائه میشه.
فاز دوم::8:
اضافه کردن سنتور و گیتار در اصل به معنای نیاز به 2 یا 3 ورودی مازاد هستش.
خانواده ی گیتار ها با تکنولوژی نزدیکی زیادی دارند:10:
اتصال با پیک آپ کار رو خیلی آسون کرده و شما براحتی میتونید ساز رو به ورودی مورد نظر انتقال بدید.
اما سنتور برای بهترین نتیجه نیاز به 2 میکروفون استاتیک داره که فکر میکنم میکروفون های دوقلوی بهرینگر B2 خوش قیمت ترین گزینه ای هستند که پیش رو دارید.
توضیح بیشتری در مورد اضافه کردن یک ساز به خاطرم نمیرسه ، اگر سوال یا مشکل خاصی وجود داره بفرمایید تا اگر بلد بودم خدمتتون عرض کنم:11:
اما خارج از پلن!:5:
متاسفانه یا خوشبختانه من به آلبوم جناب آقای وحید بهادری گوش ندادم اما میشه حدس زد که چه با چه نوع کیفیتی عرضه شده.
این دوستان در منزل یک استدیوی نسبتا حرفه ای دارند.
به این استدیو ها دیگه نمیشه Home Studio گفت
از طرف دیگه با افراد با تجربه ای در زمینه ی صدا برداری همکاری و همفکری میکنند (منتهی در خانه!) و این باعث میشه که نتیجه ی کار مطلوب بشه.
دیجیتال بودن کلیت کار هم به این امر کمک میکنه
معمولا در این آثار ورودی های آنالوگ زیادی وجود نداره (وکال + یک یا 2 ساز) ، و بقیه ی اصوات و افکت ها بصورت کامپیوتری ساخته میشن و روی کار سوار میشن .
البته دلایل زیادی وجود داره اما بیشتر همین عوامل باعث میشه که کار کیفیت بالایی داشته باشه.
البته این آثار انقدر در نرم افزار دست کاری میشن که دیگه گرمای یک صدای طبیعی رو ندارند:13:
خیلی از دوستان هنرمند بودند و هستند که خودشون در منزل آثارشون رو ضبط میکنند و سالها طول کشیده تا با آزمون خطا به نتیجه مطلوب برسند.
از استاد پرویز یاحقی و حبیب الله بدیعی فقید گرفته تا حمید حامی و ... همه و همه خود محور کار کردند و آثارشون رو به ثبت رسوندند ، اما به نظر من در حال حاضر هزینه کردن برای یک هوم استدیوی حرفه ای منطقی نیست.
چون هم بدست آودن تجربه ی صدابرداری زمان میبره هم تعداد استدیو های حرفه ای به حدی زیاد شده که دیگه نیازی به استدیو های خانگی حرفه ای نیست.
استدیوی خانگی حداکثر باید نیمه حرفه ای باشه تا هم مقرون به صرفه باشه هم خوش کیفیت:8:
بابت پرگویی هام معذرت خواهی میکنم:43:
موفق باشید:11: