ترکیه رو امشب ببرین من امضامو برمیدارم.
خیلی کار اسونیه هاا
Printable View
ترکیه رو امشب ببرین من امضامو برمیدارم.
خیلی کار اسونیه هاا
دقیقا اصلا اینکه ایرانیا این شکلی هستند به خاطر اختلاط نژادی با عربها ترکها و مغولهاست و الا نژاد اصیل آریایی یعنی قد بلند پوست سفید چشمان آبی و موهای طلایی یا بور.و ایرانیان هم همین شکلی بودند در ابتدا و این در منابع تاریخی هم ذکر شده مثل گزنفون.البته هم ریشه بودن و شباهت های زبان فارسی و آلمانیم اینو ثابت میکنه.البته یک نژاد هندو اروپائی هم داریم که به اکثر سفید پوستها گفته میشه اما نباید با نژاد آریائی که من گفتم اشتباه گرفته بشه.نقل قول:
امشب مطمئنا ترکیه را میبریم ولی چیزی که من ازش میترسم اینه که ترکیه که دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره امشب ساق پای بازیکنای آلمانو نشانه بره و یا کاری کنه که بازی کنای آلمان اخراج یا دو اخطاره بشن :13: ولی امیدوارم داور و تیم آلمان هوشیار باشن.
2002 رو کاری ندارم ولی این دوره که معلومه با شانسو ضد فوتبال اومدین بالا وگرنه اگه یه تیم نرمالی بودین الان 13 نفره نبودین بعدشم به اون سومی جام جهانی نناز آلمان سه تا سومی جام جهانی داره و یک چهارمی تازه اون 3 قهرمانی و 4 نایب قهرمانی در جهان و 3 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی در اروپا بماند.در ضمن کره جنوبی هم 2002 چهارم شد ولی تو رده بندی فیفا و آسیا از ایران پایین تره سومی و چهارمه ترکیه و کره شگفتی بود و یک جرقه مثل قهرمانی یونان در 2004.هر موقع مثل آلمان یک فوتبال پیشرفته و ریشه دار و با ثبات که 30 سال همیشه در جام جهانی و جام ملتها جزو 4 تیم بوده شدین بیاین حرف بزنین.ثباتی که میگمو حتی برزیلم نداشته.نقل قول:
مطمئنا اینگونه نخواهد بود. نزدیکی که بین آلمانی ها و تورک ها وجود داره و همچنین صحیح نبودن حرف های شما در مورد بازی تورک ها دلیلی بر ادعای من می باشد.نقل قول:
نقض ادعای شما :نقل قول:
منتظر ارائه شدن مدرک علمی برای اثبات این ادعا توسط شما می مانم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2538824&postcount=139
کسی افتخارات تیم آلمان را انکار نکرده که مدام تکرار می کنید.نقل قول:
پس ایتالیا هم خوش شانس است که در جام جهانی 2006 با ضربات پنالتی قهرمان شد. یا فرانسه که در یورو 2000 با گل دقیقه 93 ترزگه قهرمان شد و ...
می خواهید 1001 مورد دیگر هم مثال بزنم؟
منظورتان از ضد فوتبال چیست؟ ایتالیا هم ضد فوتبال کرد؟
همانطور که قبلا هم گفته ام اگر شانس و ضد فوتبال کارساز بود شما (تیم ایران) تا به حال 5 بار قهرمان جهان شده بودید.
نقل قول:
Jens Lehmann: تورکیه صاحب تاریخی بسیار بزرگ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروازه بان باتجربه ى آلمان ینس لهمان,در گزارش با روزنامه آلمانی Bild , تورکیه را صاحب تاریخی بسیار عظیم و تورک ها را دارای نقشی بسیار بزرگ در به واقعیت پیوستن معجزه ی اقتصادی در آلمان دانست و افزود:
"در جوانی ام در شهر Essen با جوانهای تورک زیادی فوتبال بازی کردم.به تورکیه نسبت به دیگر کشورها وابستگی نزدیکی دارم."
وی با عنوان بازی همراه با محبت در مقابل تورکیه,گفت:"این را نه تنها به سبب مواجهه ورزشی,بلکه با توجه به روابط تورک ها و آلمان ها میگویم.تورکیه ملت بزرگی است که مردمانی شرافتمند دارد."
مترجم : M.R
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن مورد علاقه من. به به، به به.
چطور شما از ینس له من نمیخوای مدرک بیاره؟ چون به نفع ترکا حرف زده؟