نخیر تنظیماتش جادویی بید به هیشکیم نمیگه ،مگه نه مهیار؟:دی
Printable View
نخیر تنظیماتش جادویی بید به هیشکیم نمیگه ،مگه نه مهیار؟:دی
چه مکنن این f480 و g810
ترکوندنd:.................
نقل قول:
نه اقا بهراد . به عکسی که از صفحه گوشیم گرفتم نگاه کن . سامسونگ جی 810 و آی 8510 یه حالت کمرا دارن و یه حالتی که توی عکس معلومه (scene) که وقتی اونو انتخاب کنی . حالتهای از پیش تعیین شده داره : مثلا غروب آفتاب . عکس برداری لب ساحل یا عکس برداری توی برف . حالت ورزشی و ............
مهیار بابا فهمیدیم g810 داری ..حالا داری کلاس میزاری..............دی
راستی اسن سانتیاگو چیه؟؟؟یعنی دارنده این یوزر اسمش چیه؟؟؟
بابا جی 810 هم دیگه کلاس گذاشتن داره ؟ من از جی 810م راضی هستم ولی ناراحتم از اینکه 15 روز دیر تر میخریدمش 60 تومن میرفت توی جیبم تا اینکه بره توی جیب یارو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهیار همچین میگی انگار فقط جی810 داره :دی (اهان حواسم نبود که تو سامسونگ فقط جی810 و آی8510 دارن)نقل قول:
نه اقا بهراد . به عکسی که از صفحه گوشیم گرفتم نگاه کن . سامسونگ جی 810 و آی 8510 یه حالت کمرا دارن و یه حالتی که توی عکس معلومه (scene) که وقتی اونو انتخاب کنی . حالتهای از پیش تعیین شده داره : مثلا غروب آفتاب . عکس برداری لب ساحل یا عکس برداری توی برف . حالت ورزشی و ............
اینو که ک800 هم داره !! تازه شرتکاتش هم داره که راحت با اون دوتا دکمه بالا قابل تنظیمن ! تا جایی که یادمه دبلیو 810 ام هم داشت ! همینطور ن73 که دیدم و ن82 هم که الان دارم اینا رو داره !
یعنی واقعآ سامسونگ اینا رو تازه گذاشته ؟؟؟
حالا شما با کدومش گرفتی ؟؟؟
چه باحال !! روی صورتهای توی مانیتور که عکس هستند فوکوس کرده
جلل الخالق !!
سلام..............نقل قول:
گوشی های قدیمی تر سامسونگ هم دارن scene
u600__u700
5 مگاپیکسلی های سامسونگ فوق العادن امیر جون خیلی ممنون بابت عکس ها همین طور مهیار خان و @santi@go عزیز
یعنی 3 مگاپیکسلی ها تعطیلن؟نقل قول:
ای من تورو گیر بیارم:دی
نقل قول:
نمیدونستم که اون گوشی علکی ها هم این سیستم رو دارن .:31: ولی فکر نکنم به خوبی این عمل کنن . خوب من از حالت لنداسکیپ برای اون 3 تا عکس استفاده کردم استفاده کردم
که اینم حالت غروب آفتاب یا همون desk
دوتا عکس با فلاش ( اولی بدون ماکرو دومی خفن ماکرو :18: )