من كه ديگه خفه شدم اينقدر صبر كردم اونم براي اين بازي كه منو ديوونه ي خودش كرده :exclamati . راستي ميگن كه ممكنه نقشه ي مارو بدزدند و يا اينكه بسوزه يا سوراخ بشه ؛ اين قضيه صحت داره ؟!
Printable View
من كه ديگه خفه شدم اينقدر صبر كردم اونم براي اين بازي كه منو ديوونه ي خودش كرده :exclamati . راستي ميگن كه ممكنه نقشه ي مارو بدزدند و يا اينكه بسوزه يا سوراخ بشه ؛ اين قضيه صحت داره ؟!
بازی منتشر شد.......................
شنبه 27 مهر ماه 87
برای Xbox 360 بله ! Region : Freeنقل قول:
برای PC ایشالا تا 4 شنبه !
عجب موتور گرافیکی داره !!
کرای انجین رو می خوره
توی رندر خیلی قویه
کسی جواب نمیده؟!!!!!!نقل قول:
این هم واسه من اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي جواب من رو نميده
اين ارور رو ميده[PHP]
Error: There was a problem downloading the ActiveX component. One of the following happened.
1) You did not give your permission to download the ActiveX component (sysreqlab.cab from Husdawg, LLC). If so, you can start over (you will have to close the browser and start over), run this service again and give your permission.
2) Your browser settings do not allow browser Plug-ins to be installed. You can change your settings and try again.
[/PHP]
شما فکر می کنید واقعا بتونید با 9500GT و 8400 512mb اینها بتونید این بازیرو Full و با AA , AF بازی کنید ؟!!!؟؟!؟؟! من بعید می دونم !
سایت جالبیه اینم تست برای من البته recommended این است یعنی در حالت پیشنهادی البته در حالت minimum کلا همه گزینه ها در درجه آخر است البته به جز کارت گرافیکی فکر کنم برای من مشکلی نداشته باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما در vista نصب کنم یا در xp ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100% در ویستا!برای استفاده از DX 10!(البته ویستا داغون نباشه!)نقل قول:
:11:
دوست عزیز مرور گرتون چیه؟باید تنظیمات امنیتیش رو به صورتی دربیاری که ActiveX رو دان و نصب کنه!نقل قول:
Your browser settings do not allow browser Plug-ins to be installed. You can change your settings and try again