اگه میشه درمورد رویداد alarm و اکشنش توضیح بدین
Printable View
اگه میشه درمورد رویداد alarm و اکشنش توضیح بدین
سلام دوستان
من سطحم نزدیک به صفره
لطفا آموزش ها رو به صورت فایل pdf برام قرار بدین
راستی گیم میکر رو از سایت اصلیش دانلود کردم ولی نسخه پرو رو می خوام کسی کرکش رو داره
لطفا کرک game maker 7 رو اینجا قرار بدید:20:
اون رو که کسی جواب نداد
من یه کدی میخواستم که بگه وقتی موس تو یه مساحتی کلیک شه یه اتفاقی بیفته:13:
باسلام
من هیچ چیزی از سه بعدی سر در نمیارم اما بازی های دو بعدی ساختم و میدونم چجوری میسازن
من اولین مشکلی که در سه بعدی دارم این هست که نمیدونم معنی سوییچ کردن در گیم میکر چیه؟
از روی اموزش پیدا کردم
با سلام من قصد ساخت بازی هفت خان رستم رو دارم اون هم به سبک بازی هرکول و تارزان که با برنامه game maker7 فکر کنم بشه .
مشکل من در پیدا کردن کاراکتر های دو بعدی اون هست مثل کاراکتر خود رستم .
من مرحله اول اون رو تمام کردم ولی به جای اسپریت های شیر و رستم چیز های دیگه گذاشتم.
امید وارم یه کمک کوچولو بشه .
منظور استفاده از تابع ()d3d_start هست فکر کنم. یک تاتوریال روی سایت yoyogames هست از طرف خود سازنده ازون استفاده کنید.نقل قول:کد:http://www.yoyogames.com/make/tutorials
من میخوام یک بازی سوم شخص بسازم.از چه برنامه ای استفاده کنم؟؟؟
چی بلدید؟نقل قول:
----------
سلام . من 2 تا سوال داشتم . اول اینکه چطور میتونم اسم تبلیغات game maker رو موقع اجرای بازی از اون بالا حذف کنم؟ من توی نمونه باری های خارجی دیدم که حذف شده ! و ذوم اینکه چطور میتونم توی برنامه دسته های بازی رو معرفی کنم ؟ ممنون.
راستشو بخوايد برنامه نويسي كه هيچي!:31:نقل قول:
گيم ميكر بازي 2 بعدي خوب ميسازم!
توي Adventure Maker هم يه بازي سه بعدي شبيه شرلوك هلمز با گرافيك خوب تونستم بسازم.ميشه گفت Adventure Maker بلدم.كلا بازي هاي Point and Click رو خوب ميسازم اما سوم شخص هيچي بلد نيستم.