اون پارتیشن تو اون برنامه وجود ندارد و نیستنقل قول:
Printable View
اون پارتیشن تو اون برنامه وجود ندارد و نیستنقل قول:
یکی از پارتیشن هاتون raw شده اونو. من دارم میگم مگه اون نیست ؟نقل قول:
نه تو اونا نیستنقل قول:
سی دی ویندوز xp بوت کنین ببینید تو قسمت پارتیشن هاش اون پارتیشن رو میبینید یا نهنقل قول:
نه اون پارتیشن را نمی شناسهنقل قول:
یا باید هارد رو low level format کنی یا فریم ویرشو آپدیت کنینقل قول:
البته به شرطی که پارتیشن مورد نظر به هیچ وجه در هیچ نرم افزاری و ویندوزی دیده نشه
تو این برنامه نشان داده می شود اما فرمت نمی شود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کدام نرم افزار low level format را دانلود کنم و مراحلش چی؟
با تشکر
سلام
من یه هارد 160 ساتا مکستور دارم
5 ساله خریدمش از همون اول مشکل داشت.
مشکلش : یا لود نمیشه یا برای لود شدن باید چند بار کابل های دیتا و پاورش رو در میاوردم و دوباره جا میزدم.
بعضی مواقع هم بعد لود شدن خود به خود از کار می افتاد. چند بار هم کابل دیتا و پاور جدید خریدم ولی باز همون مشکل هست.
بردم واسه تعمیر گفتن (البته احتمال داد) موتورش درست دتکت نمیشه
الان یه مدته به صورت سر و ته ( پشت و رو ) وصل کردم تو کیس کار میکنه ولی سرعش خیلی پایینه
به نظر شما اگه طولانی مدت به صورت پشت و رو وصل کنم خراب میشه یا براش مشکل پیش میاد؟
الان درسته سرعتش کمه و پشت و رو وصل کردم، ولی حداقل به اطلاعاتم دسترسی دارم.
ممنوم میشم اگه کامل پاسخ بدین
سلام
یه فلش 8 گیگ دارم ( silicon power ) توش به اندازه تقریبا 1 گیگ فایل صوتی هست منتها چون موقع ریختن این فایل ها چهار پنج تا ویروس هم به فلش منتقل شده ، بعد از اسکن با nod32 و malwarebytes و حذف اون ویروس ها دیگه اون یک گیگ فایل رو اصلا
نشون نمیده (مثل این میمونه که Hidden شده باشن ) اما وقتی توی قسمت properties میرم توی قسمت used space اون یک گیگ هست و موقع اسکن با انتی ویروس هم اون فایلها رو اسکن میکنه ولی کاملا پنهان هستن و نمیتونم ازشون استفاده کنم . کل
فلش رو هم که کپی می کنم روی هارد باز هم مثل قبل هست . تو قسمت Folder option هم گزینه های مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام من میخواستم ریکاوری که از لب تاپم داشتم نصب کنم اما این error رو میده ؟!!!!
windows setup could not congigure windows to run on this computer hardware
در ضمن من هارد دستگاهم رو تازه عوض کردم و از 300 به 500 ارتقا دادم . بعدش دیگه هرکار میکنم نصب نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید