یکی هم جواب مارو بده جان جعفر!نقل قول:
Printable View
یکی هم جواب مارو بده جان جعفر!نقل قول:
چرا اینقدر این بازی سخته! من الان تو مرحله ی چهارش که باید از یه هواپیما مهافظت کنیم موندم! اگر ازش دور بشم برم دنبال بقیه دشمن از پشت یه دفه دشمنا ظاهر میشن هواپیماهه را از بین میبرن اگر پیشش وایسم یه دفه دشمنا 10 تایی میریزن سر هواپیماهه و بازم نابودش میکنن یعنی در هر دو حالت میبازم!!! کمکم کنین! شما ها چه جوری این مرحله را رفتین ؟ :19:
کدوم محافظت؟!نقل قول:
از هواپیما ی رئیس جمهور؟!
یا کدوم؟!
مرحلش تو افغانستانه ،اون هواپیمای رئیس جمهور مرحله ی قبلیش بودنقل قول:
شايد شما گذاشتي رو حالت سختش.نقل قول:
روي normal خيلي راحته. من كه تا حالا مشكلي نداشتم.
نه رو نرمال بازی میکنم! تا الان سه بار اون مرحله را باختم :13: نمیدونم شاید مشکل با اون هواپیمای recommended-ش باشه میرم یه هواپیمای سریعتر بردارم ببینم چه جور میشه شاید اینقدر از دشمنا عقب نمونمنقل قول:
فکر کنم recommaned هواپیمای MiG-29 Fulcrum - A باشه. اتفاقا از مرحله های بسیار آسون بازی هست اگر Relax باشید. فقط کافی هست نقشه بازیو بزرگ کنید ( در PC نمی دونم چه دکمه ای هست ) که بتونید تا هواپیماهای دشمن وارد منتطقه می شوند سریع شناسایی کنید و سریع رهگیریشون کنید با سرعت با گروهای MiG-23 درگیر بشید و اگر دیدید چند گروه متفاوت وارد منطقه شدند به Wingmen دستور بدید تا با گروه های دیگه درگیر بشوند تا شما با خیال راحت Multi AA ها را روانه Flogger ها کنید و سریع با گروههای دیگه درگیر بشید.نقل قول:
ولی خدا وکیلی بازیش آخر هیجانه:46: اگه کسی گیمر باشه و بازی رو نگرفته باشه واقعا ضرر کرده:21:
اتفاقاً همون میگ بهتره.نقل قول:
فقط باید قبل از اینکه اونها حمله کنن ، شما حمله کنین.
در ضمن از دو هواپیما همراهت هم استفاده کن توی حمله ها (با دکمه های 1 و 2 میتونی حالتشون رو به حمله یا دفاع از شما تغییر بدین)
راستی از موشکی که چند هدف رو میزنه هم میتونی استفاده کنی (با دکمۀ a و z ) برای بزگ کردن نقشه هم از m استفاده کنید.
این مرحله زیاد سختی نیست!!!:20:
ولی خدایی من بدجوری تو کف بازی شبکه اش هستم.
آخه میتونید با دو تا هواپیما یا بیشتر یه مأموریت و انجام بدین.