سلام محمد جاننقل قول:
برای یکی از آشنا ها پرسیدم برای کارهای ساختمانی و ... میخاد گفتم ببینم نظر دوستان چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
Printable View
سلام محمد جاننقل قول:
برای یکی از آشنا ها پرسیدم برای کارهای ساختمانی و ... میخاد گفتم ببینم نظر دوستان چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
سلام
دوست عزیز تک یا جفت
اگه برای خاکبرداری و گودبرداری بخواد ، بنز تک بهترین گزینست (1921)!نقل قول:
ولی اگه واسه ماسه کشی و گچ و سیمان بخواد یه fm9 84 85 تک که قسط هم داره خیلی بهتره!
بستگی داره ازماشینش چی بخواد ......
سواری راحت و... بخواد fm 9 ( سواری راحت و........ اما با خرج گرانتر از سایر برندها )
اما اگه بخواد پول در بیاره فقط فکپارس ( نمی گم کم خرج بلکه در مقایسه با سایرین بدون خرج ) .
اگه بخواد مابین این دو را( هزینه نگهداری بالا و راحتی رانندگی ) انتخاب کنه atego بگیره که هم خرجش کمه هم نسبتا راحته .
البته واسه در نظر گرفتن نوع کار تک یا جفت بودن مطرح میشه ( والبته مقدار توانایی خرید) .
تک کم خرجتره اما معایب خاص خودش را دارد .
جفت پر هزینه تر با فواید خاص خودش.
اینای که گفتم کلی بحثه که شاید اساتید دوس نداشته باشن .
اگه توضیحات بیشتر خواستی تابرات بنویسم داش حمید .
فقط میدونم این مدل همون طور که ازسریلش معلومه 600 اسب بخار قدرت داره و برای مسابقات از اون استفاده میشه و F1 که روش نوشته منظور فرمل یک هستش . و در پیست این عکس گرفته شده وچند تا عکس دیگه .
اگه کسی مشخصات این ماشین و داره بده.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید چون عکس قبلیمو تامبنایل گذاشتم
این آکتروس همون آکتروسی که rami_hemi گذاشته بود با کاور آکتروس جدید که هنوز عرضه نشده و با اون آکتروسی که برنده کامیون سال 2009 شده فرق می کنه هر چند شرکت هر دو را به اسم آکتروس جدید نام برده ( البته هر دو MP3 هستند )
با تکر از آقا فرشاد و rami_hemi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اكتروس جديد اسم مدلش چيه؟
اون آکتروسی کخ گذاشتین (همونی که میگین واسه مسابقات هستش فکذ کنم مال تیم فرمول 1 مرسدس بنز باشه ولی من تا جایی که یادم میاد این مدل نبود کامیونای تیم مرسدس نقره ای بودن و از نوع اتاق کاملا بلند .دقیق نمیدونم .ولی این آکتروس جدید هم جالب بود.
ما يه بنز 302 داريم خداييش سالاره ولي حيف كه نميشه كل انداخت واسه 23 ساله قبله ولي انصافا اين ماشيناي جديد تا دو سالم دووم نمياره:46:
با چی میخوای کل بندازی؟مگه با کامیون هم میشه کل انداخت ؟نقل قول:
ما يه بنز 302 داريم خداييش سالاره ولي حيف كه نميشه كل انداخت واسه 23 ساله قبله ولي انصافا اين ماشيناي جديد تا دو سالم دووم نمياره