بابا بازي خيلي خوب شده فكر ميكردم اصلا اينجوري نميشه عالي شده من از فروشگاه نخريدم از فروشگاه گيم اسپات تو شهرمون خريدم منو باش فك ميكردم سيمز پتس هست.
Printable View
بابا بازي خيلي خوب شده فكر ميكردم اصلا اينجوري نميشه عالي شده من از فروشگاه نخريدم از فروشگاه گيم اسپات تو شهرمون خريدم منو باش فك ميكردم سيمز پتس هست.
ما که نگرفتیم منظور شمارو یه بار گفتی سیمس پت خریدیم بعد 2 صفحه کارشناسان گفتن که سرکار رفتی حالا دوباره میگی سیمس 3 هست همون پتس هست برادر خیلی خودتون رو ناراحت نکنید این بازی امروز در پی سی ورلد برای بار اول فروخته می شه و هیچ جای دیگه نیست اون وقت شما توی سایلنت هیل خریدی(می دونم که یه فیلم شوخی کردم:دی!)
دوستان بگند سیستمش چه جوریاس .. حال ندارم برم سایتای خارجی نگاه کنم..یکی لطف کنه بگه با یه رم 2 گیگ و کارت گرافیک 256 مگابایت 128 بیت از نوع ضعیف(gs) بازی اجرا میشه؟
نقل قول:
سیستم موزد نیاز اینجا نوشته
مدل گرافیکت چیه؟کد:http://shop.p30world.com/products/010894.php
لیستش رو نوشته همون صفحه
خوب این بازی اومد
بهتره این تاپیک منتقل بشه یا یک تاپیک جدید زده بشه
خوب بالا خره تاپيك منتقل شد حالا واقعاTHE SIMS3بازيش از همهي بازي هاي شبيه ساز زندگي بهتر ميشه من مطمئنم گرافيكش هم كه خوبه بد نيست.
بابا من ميگم اشتباه گرفتم سيمس پتس را با سيمس3 فروشگاه بازي شهر ما از قبل اورده بودش ولي دي وي دي خام بود :5:.بابا شوخي نكن سايلنت هيل يه شهره نه يه فيلم:46: يعني من تو يه فيلم زندگي كنم :41:.ببخشيد كارشناسان را نام ببريد ببينم كي هستن شايد از روي اونا الگو بگيريم:27::21:نقل قول:
تو اخر پستتم بخند تا دنيا روت بخنده.:31::22::38::26::34::16::biggrin::thumb sup:
خوب این بازی اومد
بهتره این تاپیک منتقل بشه یا یک تاپیک جدید زده بشه[/quote]
چرا باید تاپیک جدیدی زده بشه نیازی نیست ما می تونیم برا مشکلاتش روی همین تاپیک هم بحث کنیم
نقل قول:
اخه اولش یه جوری گفتی من فکر کردم بازم می گی سیمس 3 رو خریدم:دی
سایلنت هیل یه شهره که فیلمش معروف تر از شهرشه!
هر کی این جا عضو بشه و نظر بده می شه کارشناس دیگه!!
.:31::22::38::26::34::16::biggrin::thumbsup:بیا اینم خنده!
اخه تعجب كردم شما كه نزديك تري چه جوري 4 - 5 روز طول ميكشه!نقل قول:
به هر حال من سفارش دادم. از كامپيوتر چه جوري ميشه فهميد كارت گرافيكت چه ماركيه و چه جوريه؟:10:
بعضی اوقات مشکل از شرکت پست خودمونه پی سی ورلد 2 روزه نهایتا بسته رو آماده به تحویل می کنه چون اینجا فیلم بدون سانسور نمی فروشن مردم مذهبی قم با زیرنویس سفارش میدن و تعداد میره بالا پست هنگ می کنه!!!!
روی مای کامپیوتر کلید راست کن آخرین گزینه:properties اولین صفحه ای که باز می شه بهت می گه رمو سی پی یوت چنده
(برای گرافیک یه قسمت هست توی کنترل پنل که یادم نیست کجاست الان:دی)
كارت گرافيكم : NVIDIA Geforce 9400 gt هستش ساپورت ميكنه؟