پله اول روی آب قرار دارد و دو پله بعد یعنی پله سوم معادل 60 سانتیمتر باید ببینیم بعد از چقدر توسط سطح آب پو شیده میشه؟فاصله هر دو پله متوالی 30 سانتیمتر معادل 2 ساعت هست پس 60 سانتیمتر میشه 4 ساعت.:31:نقل قول:
Printable View
پله اول روی آب قرار دارد و دو پله بعد یعنی پله سوم معادل 60 سانتیمتر باید ببینیم بعد از چقدر توسط سطح آب پو شیده میشه؟فاصله هر دو پله متوالی 30 سانتیمتر معادل 2 ساعت هست پس 60 سانتیمتر میشه 4 ساعت.:31:نقل قول:
مد تاثیری بر روی فرو رفتن نردبان ندارد! چون با بالا آمدن آب دریا، کشتی هم بالا خواهد آمد.نقل قول:
دقت کنید کشتی لنگر انداختهنقل قول:
کشتی چه لنگر بندازه چه ندازه میاد بالا.نقل قول:
جواب اینم فک کنم همون saber گفت.نقل قول:
درست اگه لنگر رو به کف ساحل ببندیم(اکثر لنگرها اینطورن) خب طول زنجیر ثابت هست لابد کشتی هم ثابت میمونه (بالا نمیاد):31:نقل قول:
واقعا برای باخت تیم ملی متاسف شدم . آخه خدایا کی میشه فوتبال رو از ...... جدا کنند . اگه ریگی توی کفش مربیان و ...... نبود چرا علی کریمی و باقری توی بازی نبودند . مثل روز روشنه که ................................................. :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
انگار لنگر درست به اندازه فاصله ی عمودی کشتی تا کف دریاست.!:31::20::46:نقل قول:
سلامممممممممممممم به من هم محلي بدهيد
1- ميان ( بين ) سه ليوان آنها را بگذار و داخل هر كدام تعداد فرد سكه بگذار.
2- در 7دي درخت سايه ندارد.
3- يك مستطيل بكش كنارش هم 3تاخط
سوالات جدید نمی زارید؟ (سوالاتی مثله سواله ماهی در کدام خانه است که ماله انیشتین بود - یا سوال بیل گیتس و ... رو اگر بزارید ممنون میشم.)
(اگر واقعا سوال هوش دارید بزارید لطفا، چون مقلا اون 3 تا که سوال هوش نبود...)