نقل قول:
کدوم برنامه رو میخوای بریزی؟فایل installserver رو ریختی توی گوشی؟گوشی رو هک کردی؟
Printable View
نقل قول:
کدوم برنامه رو میخوای بریزی؟فایل installserver رو ریختی توی گوشی؟گوشی رو هک کردی؟
آره ریختم ولی فایده نداره. هک نمی شه. با هر روشی که فکرشو بکنی امتحان کردم.
ورژن جدید به هیچ وجه هک نمی شه.
برنامه ریموت کنترل.
سلامنقل قول:
شاید یادت رفته بعد از آپگرید این کار را بکنی
قبلش به اینجا برید tools>app mgr>option>option>settings>software install را از حالت sighned only به all تغییر دهید بعد با مراجعه به صفحه
یا علی
سلام
sd ram چیه؟
چقدر تو سرعت تاثیر میزاره؟مثلا n93 دارای 300 mhz cpu + 64 mb sdram هست در حالی که e65 دارای 200 mhz cpu+128mb sd ram هست
حالا آیا بخاطر رم بیشتر e65 سرعت بیشتر هست یا cpu بیشتر تاثیر می زاره در سرعت؟
تو مشخصات e65 نوشته شده 128mb sdram ولی من با برنامه nsysinfo دیدم نوشته 48 mb ram سیستم من ایراد داره یا همه e65 ها این طوری هستند
یا علی
نقل قول:
E65 دارای پردازنده 208 مگاهرتزی هستش که این گوشی یک کارت حافظه microsd 128 مگابایتی داره و حافظه داخلی 61 مگابایت.
N93 یک پردازنده 332 مگاهرتزی داره که دارای یک حافظه داخلی 64 مگابایتی هستش که 50 تاش در دسترس هستش.
سرعت گوشی به پردازنده گوشی مربوطه E65 که پردازنده 200 مگاهرتزی داره بالطبع سرعت کمتری داره نسبت به N93 که پردازنده 332 مگاهرتزی داره.
توی مشخصات E65 اگه نوشته 128 مگابایت منظورش کارت حافظه ایی هستش که توی جعبه این گوشی هستش.
آره چه سوتی دادم آخرش هم نوشته مموری دقت نکردم فکر کردم یک چیزی مثل رم کامپیوتر هست
- 50 MB shared memory
- 128 MB SDRAM memory
- ARM 9 220 MHz processor
ولی برای من مموری 256 داشت
بله 256 داشت برای منم 256 بود اون بستگی به کشوری داره که اون گوشی توی اون کشور داره وارد بازار میشه.نقل قول:
در مورد فون مموری همه سایتها گفتن که این گوشی 50 مگابایت حافظه داره ولی در صورتی که 61 مگابایت حافظه داره حالا نمی دونم این اختلاف برای چیه؟ راستی پردازنده این گوشی 208 هستش نه 220!!!
سلام
تو nsysinfo برای من زده 206 اینم فکر کنم مثل رم باشه مثلا میگه 256 ولی در واقع 240 تاش قابل استفاده است
باطریشم اینطوریه با استفاده یک روزه تموم میشه و مشکل شخصی نبود چون از دوستمم که n95 داره پرسیدم گفت یک روزه حتی روزی 2 بار تموم میشه چون n95 صفحشم گنده تره بیشتر مصرف می کنه
درسته باطری و دوربینش چرت است ولی تو کلاس انصافا خیلی کارش درسته کوچیک و خوشدست خوشگل
یا علی
وقتی برنامه جاوا نصب می کنم با این ارور رو به رو میشم
authorisation failed
نقل قول:
نمی دونم علتش چیه!!!