Liteon - Lh-20a1l / Sata
Liteon - Lh-20a1s / Sata
من دارم موقع Read کردن صدای خیلی بالایی دارند حتی لرزش جزیی کیس هم حس میشه ولی رایترهای خوبی هستند وفقط همین مشکل را دارم
Printable View
Liteon - Lh-20a1l / Sata
Liteon - Lh-20a1s / Sata
من دارم موقع Read کردن صدای خیلی بالایی دارند حتی لرزش جزیی کیس هم حس میشه ولی رایترهای خوبی هستند وفقط همین مشکل را دارم
دوست عزيز DVD RW من هم همين مشكل رو داره ولي كيفيت رايتش و همچنين در خواندن DVD هم عاليه.نقل قول:
دوستان يه لطفي بكنند اي چند تا DVD/RW رو به ترتيب كارايي و كيفيت دسته بندي كنند .
liteon LH20A1-S
liteon LH20A1-H
liteon LH20A1-L
liteon LH20A1-p
در ضمن همه اينا ساتا هستند ؟
من بین خرید Liteon و Pioneer شک دارم. کسی پیشنهاد خاصی نداره ؟!!
من لایتون رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
یه مدل داره که ساتا هست و هم لایت اسکراب داره فک میکنم مدل L باشهنقل قول:
دوستان من امروز مدل LiteOn LH-20A1H قیمت کردم گفت 31000 تومان به نظر شما عجیب نیست
يعني اوناي ديگه ساتا نيستند ؟نقل قول:
در ضمن ليبل چاپ با لايت اسكريب فرق ميكنه ؟
ببخشید من دیشب Liteon 20x هم light scribe داره و هم sata هست خونه که وصلش کردم کابل ساتاش رو وصل کردم ولی پاورم یه کابل ساتا داشت که به هاردم وصله و دیگه کابل ساتایی نداشت من باید چه کار کنم باید پاور بگیرم یا میشه یه تبدیل ساتا به یکی از کابل های پاور زد مدل پاورم هم green GP330A هست لطفا سریع کمکم کنید آخه الان نه سی دی و نه دی وی دی رو نمی تونم بخونم کارم بدجوری لنگه
سلام من به یه مشکل جدی برخوردم یه دی وی دی رایتر ساتا و 2 تا اسلاید رم 1 گیگ خریدم (قبلا 2 گیگ رم داشتم) وقتی اسلاید های رم رو قرار دادم همه چیز درست بود اما با اتصال دی وی دی رایتر دیگه ویندوز ویستای من بالا نمیاد و یک صفحه آبی میاد و می نویسه دامپینگ خواهش می کنم کمکم کنید من امروز بیش از 3 بار ویندوز ویستا ریختم ولی درست نشد ( واقعا نمیدونم چی شده ؟؟؟)
مثل اینکه LH-20A1L توو بازار کمیاب شده
نظرتوون در مورد DH-20A3L چیه قیمتشون یکیه
کد:http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=247&Itemid=67
راستی asus e616 هم توو بازار پیدا نمیشهکد:http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=67
بجای اون چی بگیرم ؟