دان کردم خیلی خوب بود مرسی
Printable View
دان کردم خیلی خوب بود مرسی
از دوستان نظر می خواستم :
در مورد اینکه نحوه و ترتیب نشون دادن زمان و هزینه های مربوط به اینترنت و تلفن و اکانت به چه صورت باشه تا
کارامد تر ، زیباتر ، و همیشه در دسترس باشه تا کاربر بتونه همه اطلاعات موردنیازشو در کمترین زمان ممکن بدست بیاره.
من که فکر می کنم همینطوری خوبه.اگه چیز دیگه ای یادم اومد میگم.
ممنون.
سلام
من هم يه كنتور اينترنتي طراحي كردم، كه مثل اين يكي كامل نيست ولي نه مال خودم و نه اين مورد، اون چيزي نيست كه من ميخوام.
من ميخوام يه برنامه اي باشه كه وقتي با اينترنت كار نمي كنم كلاً غير فعال بشه و كنار ساعت كامپيوترم نباشه. ولي وقتي كانكت ميشم خود به خود فعال بشه (كه همچين چيزي نداريم).
فقط در يه صورت مي تونم بپذيرم كه برنامه رو دائم كنار ساعت كامپيوتر فعال نگه دارم، اون هم اين كه عمليات Dial و Redial و.... رو هم خودش برام انجام بده.
بهترين نرم افزاري كه تا حالا براي مديريت اكانت ها ديدم Advanced Dialer بوده:
(اگه خواستيد لينك دانلود نسخه Full رو بذارم)کد:http://www.pysoft.com/addialer_fr.html
اون امكاني هم كه گفتم دارا هست فقط از زمان ويندوز 98 تا حالا آپديت نشده و توي اكس پي يه ايراد كوچولوي اساسي داره. اون هم اين كه اگر به طريقي غير از گزينه هاي خود برنامه به اينترنت وصل شيم، نرم افزار به طور خودكار تشخيص نميده و زمان رو محاسبه نمي كنه.
حالا اين برنامه فعلي هم اگه بتونه عمليات Dial و Redial رو خودش انجام بده ديگه حرف نداره.
ممنون دوست عزیز از نظراتتون.
در این مورد خیلی بحث شده ولینقل قول:
من ميخوام يه برنامه اي باشه كه وقتي با اينترنت كار نمي كنم كلاً غير فعال بشه و كنار ساعت كامپيوترم نباشه. ولي وقتي كانكت ميشم خود به خود فعال بشه (كه همچين چيزي نداريم).
فقط در يه صورت مي تونم بپذيرم كه برنامه رو دائم كنار ساعت كامپيوتر فعال نگه دارم، اون هم اين كه عمليات Dial و Redial و.... رو هم خودش برام انجام بده.
این برنامه تایمر اینترنته و امکانات جانبی اینچنینی زیادی می تونه بهش اضافه بشه که برنامه رو از هدف اصلیش دور میکنه.
فکر نکنم نیازی به این قابلیت باشه ، چون اکثر کاربرا با Connection خود ویندوز خو گرفتن.
بنظر من که این برنامه هیچ قابلیت خاصی نداره .نقل قول:
بهترين نرم افزاري كه تا حالا براي مديريت اكانت ها ديدم Advanced Dialer بوده
برنامه ای که با اضافه کردن یه قابلیت به "حرف نداره" تبدیل میشه ، الان در حد "بد نبود" اه ؟نقل قول:
حالا اين برنامه فعلي هم اگه بتونه عمليات Dial و Redial رو خودش انجام بده ديگه حرف نداره.
ممنون که دوستان انقدر نسبت به این برنامه لطف دارن و مارو از نظرات ارزشمندشون بی نصیب نمیذارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستان به برنامه نمره ضعیف دادن ، اگه علاوه بر این کار میومدن و اشکالات برنامه و دلایل کارشون رو اینجا میگفتن،
به پیشرفت برنامه خیلی کمک می کردن.
لطفا اينجا اپلود كنيد
کد:http://4share.ir
دوست عزیز namx شما برنامه رو دانلود کردین؟
یا قبل از دانلود برنامه پیش بینی کردین که برنامه ضعیفه؟
ممنون میشم تا با بیان ضعف های برنامه به پیشرفتش کمک کنین.
لینک پشتیبان برای برنامه :
دانلود :
کد:http://soda.parsaspace.com/MBT925/MB%20Timer/Setup%20MB%20Timer%202.2.0%20Final.exe
خود برنامه حرف نداره ولی دیزاین گرافیکیش خیلی خیلی ضعیفه اصلا User Friendly نیست
دوست عزیز ، این تاپیک برای همین زده شده ، تا این برنامه به بهترین حالاتی که می تونه داشته باشه ، تبدیل بشه.
به پست های قبل از نسخه ی فعلی یه نگاهی بندازین ، میبینین که اون موقع راجع به ظاهر فعلی نظر خواهی شد و یه پیش نمایش از ظاهر فعلی گذاشته شد ، که کسی ازش انتقاد نکرد.
دوست عزیز شما اگه قبل از نمره ضعیف دادن به برنامه (اونم فقط بخاطره ظاهر) میومدی و ازش اینجا انتقاد می کردی تا برنامه اصلاح بشه ، خیلی بیشتر می تونستی به پیشرفت برنامه کمک کنی.
هنوزم دیر نشده ، من توی چندتا پست قبل تر از دوستان در مورد ظاهر برنامه نظر خواستم ، شما اگه طرح خوب و بهینه ای برای ظاهر مد نظرتونه ، من منتظرم که استفاده کنم.