سلام به همه دوستان من شنيدم 6120 تكنولروژيه voip داره و ميشه با هاش اس ام اس رايگان فرستاد كسي در مورد voip و صحت فرتادن اس ام اس رايگان چيزي ميدونه بگه!!!
راستي گوشيه 6121 امده يا نه؟؟؟ ...چه فرقي با 6120 داره!!!
Printable View
سلام به همه دوستان من شنيدم 6120 تكنولروژيه voip داره و ميشه با هاش اس ام اس رايگان فرستاد كسي در مورد voip و صحت فرتادن اس ام اس رايگان چيزي ميدونه بگه!!!
راستي گوشيه 6121 امده يا نه؟؟؟ ...چه فرقي با 6120 داره!!!
مشکل حل شد....
سلام بر همگان
آقایون راهنمایی لطفا :33:
من یه گوشی خوب فقط برای خواندن فایلهای pdf فارسی میخوام.
شما این گوشیو پیشنهاد میکنید ؟
اگه نه چی خوبه؟:question:
من هم یه 6120 گرفتم ولی دو چیز خیلی اذیتم می کنه. اولیش که فوق العاده من رو رنجونده کیبوردشه. اصلا خوش دست نیست مخصوصا واسه دستهای پسرا مناسب نیست. اگه اهل اس ام اس باشین مثل من دور و بر این گوشی رو خط بکشین. جون زود دستاتون درد میگیره. دومین مورد هم صداش که خیلی ضعیفه اصلا تو جاهای شلوغ کار نمیده ولی کیفیت صداش بد نیست. کلا واسه اونایی گه با گوشی زیاد ور میرن فایده نداره.
یه سوال هم داشتم.
من تازه گوشی رو خریدم. وقتی imei رو چک کردم با جعبه همخوان بود ولی الان که تو سایت numberingplan میزنم میگه شمارت به نظر درست ولی هیچ اطلاعاتی راجع بهش نیست. خودن باید اطلاعاتش رو وارد کنی!! کسی میدونه جربان چیه؟:13:
اگر اهل PDF و آفیس هستی باید بری سراخ PPC .. ولی با این حال نسبت به قیمتش برای خوندن PDF راضی کنندست ...نقل قول:
من هم دیروز زدم و همین جوری بود!نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
بین 6300 و 6120 کدوم بهتره از نظر صدا؟
برای یکی میخوام که سیمبین براش مهم نیست و صداشو میخواد.
حالا هم تو هدفون و هم تو اسپیکر صدای کدومش بهتره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ صدا فرق زیادی با هم ندارند ...
ولی 6120 به دلیل سیمبین بودن بیشتر میشه از نظر برنامه های مولتی مدیا روی گوشی مانور داد ...
کیبوردش اوایل یه مقدار اذیت میکنه ولی کم کم بهش عادت می کنید(متاسفانه خیلی از گوشی های جدید این مشکل رو دارن) ... بعد از یه مدتی که بگذره بدجوری با این گوشی ارتباط برقرار میکنید...گوشی دوست داشتنی ای هست...حتما از تمهای زیبایی که میشه براش داونلود کرد هم استفاده کنید ...
کیبوردش یه کم اذیی میکنه ..
مثلا موقعی که من گوشی رو تازه خریده بودم وقتی می خواستم اس ام اس تایپ کنم همش دکمه ها زیر دستم نبود ..
ولی الآن دیگه بهش عادت کردم .. با این حال جوی استیکش یه کم اذیت میکنه ...