جايزه والتر بنزمان به دي استفانو تعلق گرفت
جمعه گذشته، جايزه والتر بنزمان از سوي آكادمي آلماني فرهنگ فوتبال به آلفردو دي استفانو، اسطوره سالهاي دور رئال مادريد تعلق گرفت.
اين جايزه كه معادل 10 هزار يورو است، صرف مخارج اتحاديه اسطوره هاي رئال مادريد خواهد شد تا پروژههاي اجتماعي اين اتحاديه راحتتر انجام گيرد.
فرانتس بكنباوئر، قيصر فوتبال آلمان موفق شد اين جايزه را در سال 2006 به خود اختصاص دهد.
ستاره دهه 50 و 60 رئال پس از دريافت اين جايزه از دستاندركاران روزنامه كيكر كه اين مراسم را ترتيب داده بودند، تشكر و قدرداني كرد.
رئيس افتخاري مادريد سكوت خود را شكست؛دي استفانو: تيم شوستر قهرمان ميشود
مرد آرژانتيني- اسپانيايي رئال مادريد گفت: اطمينان دارم كه تيم برنارد شوستر قهرمان ميشود.
به نقل از آس اسپانيا، آلفردو دي استفانو در جمع خبرنگاراني از كيكر، آس، آبولاي پرتغال، ماركا و اسپورت كاتالونيا سكوت يك ساله خود را شكست.
او آنقدر از جو حاكم بر رئال مادريد ناراحت بود كه حتي پس از قهرماني در فصل گذشته هم در جشن شركت نكرد.
وي عنوان كرد: اطمينان دارم كه تيم شوستر با اقتدار به قهرماني ميرسد و يك به يك رقبا را كنار خواهد زد.
دياستفانو ادامه داد: در فصل گذشته با مشاهده تيم كاپلو خيلي ناراحت مي شدم. آن تيم روح فوتبال را از دست داده بود و فقط نتيجه مي گرفت.
وي اظهار داشت: تلاش بسيار ستارگان رئال مادريد نيز به نام كاپلو تمام شد؛ اما حالا يكي از خانواده مادريد به كمك ما آمده و من خيالم كاملا راحت است.
منبع :Parsfootball
اینم اسامی بازیکنان رئال، دعوت شده به تیم های ملی
بنابر نوشته سایت رئال 16 بازیکن رئال به تیمهای ملیشون دعوت شدن
کاسیاس و راموس (اسپانیا) دو بازی مقابل دانمارک و فنلاند
میگل تورس (زیر 21 سال اسپانیا) بازی با لهستان
کاناوارو (ایتالیا) مقابل آفریقای جنوبی
محمدو دیارا (مالی) مقابل توگو
نیستلروی,روبن و اشنایدر (هلند ) مقابل رومانی و اسلوونی
درنت (زیر 21 سال و المپیک هلند) به ترتیب مقابل استونی و اسکاتلند
ساویولا, گاگو , هاینزه (آرژانتین ) مقابل شیلی و ونزوئلا
روبینیو ,باپتیستا (برزیل ) مقابل کلمبیا و اکوادور
متزلدر (آلمان) ایرلند و چک