نقل قول:نقل قول:
سلام.
لینکها تست شد همه سالم هستن.اون لینکی که خرابه رو بدید ببینیم چیه.ضمنا" رو وین 6,1 هم اجرا میشه.:11:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
لینکها تست شد همه سالم هستن.اون لینکی که خرابه رو بدید ببینیم چیه.ضمنا" رو وین 6,1 هم اجرا میشه.:11:
سلام ببخشید نقشه های کرمــــــــــانشاه هم یافت میشه؟:11:
سلام.نقل قول:
تو اون نقشه ای که از ایران گذاشتم گفته شده شهرهای بزرگ ایران رو داره.اما چون من خودم کرمانشاه نیومدم نتونستم تستش کنم باید شما که اونجایی تست کنی اگه نبود بگو بگردیم ببینیم پیدا میشه یا نه.:11:
نقل قول:
اگه نوشته شهرهای بزرگ پس حتما کرمانشاه رو داره آخه کرمانشاه کلان شهره :5:
سلام.نقل قول:
منم واسه همین گفتم تست کن ببین اونجا نقشه میده یا نه.(چون باید تو محل تست بشه).:11:
سلام
برنامه ی جی پی اس برای گوشی htc touch pro2 می خواستم
سلام، اگه ممکنه برای gps گوشی b7300 ominalite راهنمایی کنید چه نرم افزاری باید نصب کنم و تنظیماتش به چه شکل هست ممنون.
سلام خسته نباشید من هم نرم افزار جی پی اس روی گوشی b7300 ominalite می خواهم لطفا راهنمایی کنید.
سلام، دوست من نرم افزار ozi explorer رو گوشی من عالی جواب داد. من خود برنامه رو به علاوه ی نقشه ی شهرمون که از گوگل مپ گرفته بودم با نرم افزار google map maker با نرم افزار دیگه ای به اسم image 2 ozf به فایل نقشه قابل خواندن برنامه Oziex تبدیل کردم و فایل های خروجی Image2ozf رو تو فولدر Maps محل نصب برنامه Oziex تو گوشیم ریختم. با اجرای نرم افزار پورت ها رو سرچ کرد و رو COM7 جی پی اس داخلی گوشیم رو شناسایی کرد و تو کمتر از یک دقیقه محل دقیق رو روی نقشه بهم نشون داد. عالی عمل می کنه این برنامه. البته من هنوز کاراییش رو کامل نمیدونم و حتی نمیدونم چه طور باید از برنامه خرج شد و با task manager این کار رو کردم. کاش یکی از دوستان آموزش کامل این برنامه رو می گذشات برامون.
دوستان این طبیعی هست که من هر وقت میرم داخل task manager، برنامه active syn در حال اجراست؟ حتی بعد از خاموش و روشن شدن، یعنی یه چیزیه که تو استارت آپ گوشی هست؟ و اینکه امکلن داره فروشنده ها موقع اجرا و نرم افزار زدن روی پاکت پی سی نرم افزار جاسوسی روش نصب کنند؟ که مثلا لیست کانتکت یا تماس رو رو به جایی میل کنه یا به شماره ای ارسال کنه؟ برام مهمه لطفا راهنماییم کنید.