سلام
به نظر من بهترین و راحترین راه خرید اشتراک رپیدباز هست چون علاوه بر رپید باز خیلی از سایتهای دیگه رو هم ساپورت میکنه
سلام
به نظر من بهترین و راحترین راه خرید اشتراک رپیدباز هست چون علاوه بر رپید باز خیلی از سایتهای دیگه رو هم ساپورت میکنه
فکر کنم منظورتون رپیدشیر بود.
آره منظورشون رپید شیر بود که واقعا سایت جالبیه البته بیشتر برای مشترکین سایت که اکانت خریدننقل قول:
دوستان میخواستم ببینم نرمافزاری وجود داره که لینک های رپیدشیر رو بدن بهش و وقتی لینک اماده ی دانلود شد
یه نرم افزار مریریت دانلود مثل IDM رو باز کنه و بعد دانلود توسط اون IDM انجام بشه؟
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این برنامه اینکارو برای شما میکنه.
شما هر چی لینک داری میدی بهش بعد میری به کارت میرسی این برات همه کارو میکنه. :5:
RapidShare Plus
کد:http://rapidshare.com/files/220990939/RapidShare_Plus_4.0.rar
این برنامه رو دارم.ولی وقتی لینک اماده ی دانلو میشه IDM رو باز میکنه.ولی چیزی شروع به دانلود کردن نمیکنهنقل قول:
تا حالا کسی این برنامه رو با IDM امتحلن کرده ؟
بچه ها كذومش بدون وقفه فايلها رو پست سر هم ميگيره؟
يعني 15 دقيقه يا بيشتر وقفه ننداره؟
يه غير از RapidShare Plus
با سلام
من از نرم افزار RapidShare_Plus_3.1استفاده می کنم گاهی وقت ها بعد از تمام شدن لینک مستقیما می رود سراغ لینک بعدی در حافظه اش ولی گاهی وقت ها می نویسد چه از صرفیت free استفاده شده است و 15 دقیقه صبر می کند تا لینک بعدی را شروع کند لطفا راهنمایی کنید چه مشکل چیست
با سلام
در این جا خیلی نرم افزار برای دانلود rapid است من نرم افزاری می خواهم که بعد از دانلود لینک ، خود به خود به لینک بعدی برود و بدون معطلی شروع به دانلود لینک بعدی کند و مثل بعضی از نرم افزار ها نباشد چه صبر باید کرد چند دقیقه صبر باید کرد تا دوباره اجازه freeدانلود دهد لطفا مرا راهنمایی کنید
میگم بچه ها من اکانت رایگان رپید باز رو چطوری گیر بیارم ؟! :دی