احتمال خيلي زياد سيستم شما ويروسي شده كه بهمين دليل Explorer رو از كار انداخته . شما دو مورد Spyware Doctor و Nod32 رو براي چك كردن سيستم امتحان كنيد /.
Printable View
احتمال خيلي زياد سيستم شما ويروسي شده كه بهمين دليل Explorer رو از كار انداخته . شما دو مورد Spyware Doctor و Nod32 رو براي چك كردن سيستم امتحان كنيد /.
سلام دوستان و اساتید بزرگ
یه مادر برد asus p5gpl-x se خریدم کارت صدای اون نصب نمیشه و پیغامهای الکی مثل ویندوزتون اونو ساپورت نمیکنه و یا میگه ممکن است برای نصب یا حذف اون کامپیوتر رو ریست نکرده باشی و غیره میده از تو سایت ایسوز
هم همون فایلها رو گرفتم ولی نتونستم نصب کنم حالا کسی هست که منت رو سرمون بزاره و مشکل رو حل کنه ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید
سلام ترا خدا جواب بدید
توي تنظيمات Setup مادربردت برو در قسمت Integrated Peripherals پيدا كن برو توش ببين گزينه AC 97 Audio را فعال كن يا Auto كن يا در قسمت آخري Load Bios Setup را بزن تا تنظيمات بصورت اول بيايد البته بعدش بوت اول را روي هارد بگذار تا براي بالا امدن مشكلي نداشته باشي
راستي ما 1 كارت صدا داريد؟
درود
من ویندوز لپ تاپم ( HP Pavilion 5200tx ) رو عوض کردم و بعد از نصب ویستا متوجه شدم صدا نداره ، هر کاریش کردم نصب نشد از اونجایی که فرمت درایوم NTFS بود با پارتیشن مجیک از داس فرمتش کردم و برای Volume Lable چیزی قرار ندادم بعد از این ماجرا و برای اینکه درایو نصب کارت صدای لپ تاپ رو نداشتم رفتم XP نصب کنم که وسط کار بهم گفت نمیتونه هارد دیسک رو پیدا کنه و ممکنه اصلا وصل نباشه برای اطمینان از عدم خرابکاری دوباره ویستا رو نصب کردم که با همون مشکل بی صدایی نصب شد حالا میخوام بدونم مشکل کار کجاست ، چرا تو ویستا کارت صدا رو نمیشناسه و چرا موقع نصب XP اون ارور رو میده؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین...
اگر كلا هارد را نمي شناسه فكر كنم BootMaster ايراد پيدا كرده
NTFS ويستا Allocation Unit Size فرق دارد با XP ويستا بايد 4096 باشد تا خوب كار كند ولي XP فرقي ندارد
درايور صدا هم بايد بروي توي سايت مدل لپ تاپ ببيني كه درايور براي ويستا دارد يا نه
لرد عزیز من الان با نصب ویستا مشکلی ندارم ( غیر از صدا )
ولی وقتی میخوام Xp نصب کنم میگه هیچ هارد دیسکی شناسایی نمیشه...
سلام دوستان
من یه مشکل دارم با تلفن
من موقعی که به اینترنت وصل هستم و بعد از اینکه دیسکانکت شدم هر کسی که به تلفن خونمون زنگ بزنه اشغال میزنه در صورتی که اینترنت قعطه و فقط برای خلاصی از این مشکل دراوردن سیم تلفن از مودم هستش ولی برای من خیلی سخته هر دم به دقیقه سیم تلفن رو به مودم قطع و وصل کنم موقعی که قطع میکنم اینترنت و گوشی تلفن رو هم برمیدارم صدای بوق ممتد تیزی میزنه
امکان نداره ...حتماً دیس نمیشی
موقعه که دیس میشی باز میتونی صفحه وب باز کنی یا نه؟
مدل مودمت رو کامل بگو
این مشکل دو سه بار برای من هم پیش اومده ولی نه همیشه ،
دلیلش هم سخت افزاری نبوده بلکه به دلیل هنگ کردن لحظه ای ویندوز موقع DC شدن این اتفاق واسم می افتاد
حالا شما ممکنه ویندوزت با DC کردن مشکل داشته باشه ، یا مودمت درست نصب نشده باشه و یا اینکه مودمت مشکل سخت افزاری داره
شما می تونی از نرم افزار Registery Fix (بهترین و ساده ترینی که من باهاش حال میکنم) برای تصحیح یه سری از مشکلات ویندوزت استفاده کنی یا نرم افزارهای مشابه ، اگه درست نشد مودمت رو دوباره نصب کن ، اگه تونستی ویندوزت رو عوض کن و در آخرین مرحله می تونی یا یه مودم دیگه رو سیستمت ببندی تا ببینی آیا اینم مشکل داره؟
و یا اینکه همین مودمت رو ، رو سیستم دیگه ای چک کنی...
موفق باشی