به نظره منم اين پچ خيلي عاليه :46::46::46:نقل قول:
درباره ي نرم افزارها هم يكي از نرم افزارهاش كه داخل پوشه ي خود جنرال هستWorldBuilder
بقيه نرم افزارشم من يه سايت پيدا كردم توش ميشه يه چيزايي پيدا كرد
Printable View
به نظره منم اين پچ خيلي عاليه :46::46::46:نقل قول:
درباره ي نرم افزارها هم يكي از نرم افزارهاش كه داخل پوشه ي خود جنرال هستWorldBuilder
بقيه نرم افزارشم من يه سايت پيدا كردم توش ميشه يه چيزايي پيدا كرد
نقل قول:
سلا م
دوست من این مشکل مدتی قبل بر ای خود من هم پیش آمد و دلیل آن نیز دقیقا مشکل فعلی شما بو د من سی دی بازی جنر ال یک ام رو بخشیدم به کسی و از رو ش رایت کردم ولی بعد از نصب ویندوز جدید و نصب دو باره ویند و زمتو جه شدم سی دی رایتی من جو اب نمی ده بعد از مد تها گشتن در بازار گیم با لا خر ه مو فق شدم سیدی جنر ال یک رو بخرم ولی چه فایده این بازی دستکاری شده بو د و کا ملا فارسی شده بو د و صدای جنر ال ها و تما م صدا ها ، مر احل نصب و غیر ه فارسی بو دند ...خلا صه بر ای نصب جنر ال دو همان زرو مشکل داشتم و جنر ال زرو بازی جنر ال رو که نصب کرده بو د م نمی شنا خت و هی پیغام می داد این بازی رو نصب کن نصب نیست و از این حر فها ....
وقتی یک مقدار با بازی کلنجار رفتم متو جه شدم این شر کت بر ای نصب بازی یک پوشه می سازه به نام: :
pardis Game
و بازی رو او نجا نصب می کنه یعنی به جای اینکه آدرس بازی بشه این :
F:\Program Files\EAGame\Generals
می شه این:
F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals
علت نشنا ختن جنر ال زرو مو قع نصب هم همین بو د من مو قعی که داشتم جنر ال یک رو نصب می کردم به این ادرس: F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals
موقع نصب خودم یک پو شه سا ختم و اسمش و گذاشتم :EAGame و آدر سشد این :
F:\Program Files\EAGame\Generals
بعد بازی رو نصب کردم و در موقع نصب جنر ال زرو تنها فقط حرف C رو به Fتعقییر دادم و بازی نصب شد و مشکل حل شد والان هر موقع بازی رو دو باره نصب می کنم اینجوری عمل می کنم
باز اگه دیدی مشکل حل نشد بازی جنر ال یک رو ( همانی که الا ن داری مال شر کت : Hitak ) مسیر یکه خودش نصب می کنه نصب کن و بعد یک پو شه به این آدرس بساز :
F:\Program Files\EA Games \Generals
و بازی رو در این پوشه: Generals کپی کن
ببین چی میشه
البته این که می گند بازی رو او ن شر کت دستکاری کرده و اشکال از سی دیه در ست نیست خیالت را حت دیگه از سی دی که من خر ید م که کا ملا فا رسیه بیشتر دستکاری نشده که !!
موفق باشی
سلام
من هم همینکارو کردم دوست عزیز. من مسیرو ازC:\Program Files\ Hitak\Command and Conquer Generals
به این تغییر دادم :
C:\Program Files\EA Games\Command and Conquer Generals
و Zero hour رو گذاشتم تا نصب کنه ولی دوباره ارور داد. حتی یه دفعه بازیرو پاک کردم و دوباره ریختم و مصیر نصب رو همین بالایی گذاشتم(EA Games) ولی وقتی Zero hour رو گذاشتم دوباره ارور داد. یه دفعه هم اسمشو از Command and conquer به Command & Conquer تغییر دادم ولی بازم جواب نداد. الان هم که شما گفتی همه ی فایل های C&C رو تو یک فلدر دیگه به آدرس EA Games کپی کردم و اسم قبلیو همون Hitak گذاشتم ولی بازم نشد:41:. فکر کنم مخ شما هم هنگ کرد:20:
اگه میتونین یه کپی پیست از آدرس Generals و Zero hour تون برام بذارید ممنون میشم.
با سلام كسي لينك ديگري از اين پك نداره چون من مىخوام دانلودش كنم مىنويسه expiredاگه كسي آپلود كنه يا لينك ديگري بگذارد بزرگيش رو ميرسونه پايينيه هم اينترنت دانلود منيجر فارسي دقيقا همين جمله را ميگه:سرور اجازهي دانلود فايل را به شما نميدهد. اين هم يكي يك راه حلي بده دم همتون گرمنقل قول:
با اجازه.
نقل قول:
]نقل قول:
آقا هر چي داري بگذار مشتري زياده
من بالينك شما هم مشكل دارم ببخشيداگه اينقدر سوال ميپرسم يك سوال ديگه هم داشتم من اصلا نميتونم پك هايي كه آقايufo-alien ميگذاره را نميتونم دانلود كنم الان يك پك ديگه هم سعي كردك دانلود كنم ولي ميگه invalid key يه راهنمايي بكنيد با تشكرنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز با عر ض معذرت اکثر لینکهای مستقیم محدو ده زمانی دارند بر ای دیدن تمام این پکه به این ادرس بر وی د و او نها را به را حتی از ان آدرس دانلو د کنید فقط بر ای را حتی کار به تو ضیحاتی که روی عکس دادم تو جه کنید می تو نید البته به کمک :این سا یتها را فا رسی کنید .باز اگه مشکلی بو د بفر مائید تا بر اتو ن حل کنم ....کد:http://translate.google.com/
دو ست من تو جه داشته باش این نیر و دریا ئی که من در اینجا تو ضیح داد م بر ای جنرال یک است نه جنر ال زرو ...
آدرس در یا فت این پکها :
کد:http://www.strategyinformer.com/pc/commandconquergeneralszerohour/downloads-1.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید منتظر خبر های خوب با شید ...!!!:18:
دستت درد نكنه:11: يعني هر پكي كه گذاشتي اين تو هست:18:نقل قول:
سلا منقل قول:
بله اکثر ا هستند بعضی ها شو ن رو از سا یتهای دیگر بو د که معر فی کردم قصد من تر جمه و تو ضیح و نقد در مورد این پکها به صور ت تک به تک بو د ....
مو فق باشید.
آقايufo-alienچند تا سوال داشتم:
اول اينكه همه ي فايل هايي كه در سايتhttp://us3.strategyinformer.comوجود داره را نمي تونم دانلود كنم شما يه امتحان بكنيد اگر كا كرد يعني مشكل از كامپيوتر منه
دوم اينكه اون پك اسرائيل و سوريه كه در صفحهي 20 گذاشتيد چند تا فايل براي دانلود داره كه اولينش آهنگه و... كدوم را بايد دانلود كنم يه توضيحي ميشه بديد
سوم من پك جنگ سرد رو دانلود كردم ولي فايل نصبش ارور ميده راستش الان ندارمش كه ارورش رو بخونم فقط ميخواستم بدونم كه شما تستش كردين؟ مشكلي نداشته؟
وبالاخره سوال آخر اينكه من فارسي ساز جنرالي كه شما گذاشتيد را دانلود كردم(كه چندتا فايل بينكه)توي فولدر movieهم كپي كردمش ولي چيزي فارسي نشد يه توضيحي ميشه بدين
اين همه سوالي كه من كردم حتما به خاطر اطلاعات كم من بوده وگر نه كسان ديگر هم اين سوالات رو ميپرسيدن پس معذرت ميخوام:11:
سلا م
در مورد سا خت مد ایر ان (ار تش ایر ان) چیکار کر دید تا حالا کسی به جایی رسیده ؟؟؟