حالا مال من که 2 مگ روی 9 مگ بسته شده، 9 مگ رو دوبار که تقسیم بر 8 کنی میشه حدود 140. ولی من بعضی وقتا سرعتم 90-100 هم میشهنقل قول:
یعنی اشتراک یک به دوازده :| :| :|
یه بار دیگه باید شکایت کنم :| دفعه قبلی دو سه روز سرعتم خوب شد فقط :|
Printable View
حالا مال من که 2 مگ روی 9 مگ بسته شده، 9 مگ رو دوبار که تقسیم بر 8 کنی میشه حدود 140. ولی من بعضی وقتا سرعتم 90-100 هم میشهنقل قول:
یعنی اشتراک یک به دوازده :| :| :|
یه بار دیگه باید شکایت کنم :| دفعه قبلی دو سه روز سرعتم خوب شد فقط :|
زنگ که زیاد زدم ولی بازم زنگ می زنم و شانسم رو امتحان می کنم ولی به صبانت نمی خوره که همچنین سرعتی بده یعنی منظورم اینه که فکر می کردم که بالاتر از سرعته اسمی بدهنقل قول:
با 512 شبی 5 گیگ دان میکردمنقل قول:
بعد شد شبی 3 گیگ
بعد 2.5 گیگ
یه مدتی 1.25 گیگ
الان شده 700 مگ
سیر قهقرایی یک راست به سمت ته دره
شانس دیگه
فعلا اوضاع داغون حوصله تعویض ISP رو هم ندارم
شاید یه یک ماه پارس بگیرم
یا های وب
فعلا سراغ پارس نیا صبر کن احتمال داره تا چند ماه دیگه بهتر بشهنقل قول:
وضعیت خیلی خیلی داغونه! سرویس 2 مگ سرعت 110 کیلوبایت! از 2 تا 7 صبح هم همین عدد هست! متاسفم برای این سرویس های مزخرف... هر روز بدتر از دیروز
کسی جریان این باشگاه مشتریان رو تونست عملی کنه؟ من هر چی شماره اشتراکم رو وارد سایت میکنم میگه که یه ایمیل تاییدیه فرستادیم ولی الان 2 روزه سعی میکنم ایمیلی نمیاد؟!
دوستان من هنگام دانلود یه دفعه اینترنتم سکته میده یعنی 3 یا 4 ثانیه 0 میشه سرعت دانلود دوباره درست میشه . مشکل از چیه به نظرتون ؟ :n01:
خطم هم روی 9 مگابایت بستن ، سرعتم هم بین 500 تا 1 مگابایت متغیره !
آره واسه من شد همون اول بت 5 امتیاز میده وقتی اطلاعاتت رو تکمیل کنی سر جمع حدودا 28 امتیاز میشهنقل قول:
من شکایت کردم زنگ زدن و هماهنگ کردن جالب اتفاق همون شب به من گفت که چک کردن در حال حاضر فایده ندارد چون ما تو خراسان رضوی و چند شهر دیگه مشکل کندی داریم ؛ قرار امشب بیان سیستم چک کنند ؛ سرعت افتضاح ساعت 2 تا 3 شب اینترنت وصل هست اما هیچی نمیتونی بگیری ؟!نقل قول:
دوستان اونایی که کندی سرعت شبانه دارند حتما زنگ بزنند که پارس آنلاین بفهمه چه بلایی سر مشترکین داره میاد
با کریو که میخوام دانلود کنم سرعت 0 میشه
از دو کریوی متفاوت استفاده کردم همینطوره
از دوستان دیگه چی ؟
افتضاه و افتضاه و افتضاه
به نظرم سیستم جدید مونیتوریگ راه انداختن
شبا اصلا نمیشه دانلود کرد ولی جالب اینه که سرعت باز کردن سایتا هیچ تغییری نمیکنه خیلی رون سایت باز میشه
دوستان یه سوال تخصصصی!!!
من توی روز داون استریمم روی 15تا 18 هست
ولی جالب اینه توی شب داون استریم میفته و پایین میاد، حالا بعضی وقتا حتی زیر 10 میاد ولی صبح دوباره برمیگرده همون حالت اولش
کسی همچین مشکلی نداره؟ یا اینکه دلیلش چیه؟