این چن شبی هست که نمیشه تایم رایگان بالای 2گیگ دانلود کنم
اینگار پارسم داغون شده
شانسه منه ماهه اوله اومده پارس
:n22::n22::n03::n03::n13::n13::n28::n28:
Printable View
این چن شبی هست که نمیشه تایم رایگان بالای 2گیگ دانلود کنم
اینگار پارسم داغون شده
شانسه منه ماهه اوله اومده پارس
:n22::n22::n03::n03::n13::n13::n28::n28:
نقل قول:نقل قول:
درود :-)
ببین این آی پی و پورت ها متاسفانه همش در حال تغییرن ! یعنی اینجوری نیس که شما یه آی پی بزنی و مثلا بری تا 1 ماه حال کنی !
پـ ـروکسی فایر رو که دارین و هیچی، حالا برای پیدا کردن آی پی و پورت ایران، باید برین تو گوگل به همراه یه شیلتر شکن (چون اون سایت ها شیلترن) سرچ کنید، مثلا:
Iran Server Pr0xy
بعد یکی دوتا سایت هستن که درست حسابی میزارن و به درد میخورن
از همونا استفاده کنین
داداش ما تو تهرانیم !نقل قول:
یعنی الان سرعته شبانم بین 10 تا 20 کیلوبایت !
یه فیلم از ایران فیلم هست که اشتراک ویژشم حتی دارم ولی 3 شبه که هنوز نتونستم دانلودنش کنم ! :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
ببین کجا بوردیم به کجا رسیدیم !
میگن طرف از عرش به فرش رسیده دقیقا حکایت منه بدبخته :n30::n30::n30::n30::n30::n30:
من از ایران فیلم همش از لینکای کمکیش استفاده میکردم لینکای کمکی که میزاره سرعتشون خیلی خوبه مثلا:multiupload-firedrive-uploadbaz-uploadboy-hexuploadو.... سرعتشون خیلی خوبهنقل قول:
من هم قدیم از لینکای کمکیش دانلود می کردم تازه از اون اپلود سنتر هاش مثله رودفایل رو از همون قسمت FREE DOWNLOAD ، دانلودش می کردم حتی لینک های کمکیش هم که از بین می رفت می دادم بچه ها از اکسپرس لیچ مستقیمش کنن حالا جالبیش اینجا بود که با اینهمه بدبختی شبی 5 تا 6 گیگ از همون قسمت فری دانلودش کش می رفتیم :n08:نقل قول:
ولی الان اکانته همش رو هم دارم ولی نمی تونم دانلود کنم
در ضمن من هیچ وقت نه وی **ان می خرم و نه هیچوقت اکانت وی ای پی می خرم ، همه رو دارم !
در ضمن اپلود بوی هم یه زمانی خوب بود ولی الان خیلی افتضاح شده ، اکانت اپلود باز هم چون مدیر سایتش به همه سایت های پرمیوم هشدار داده هیچ یک از سایت های پرمیوم اکانتش رو نمی زارن چون اگر بزارن مدیرش میره پلیس فتا شکایت می کنه !نقل قول:
بقیه ی اپلودسنتر ها هم زیاد تعریفی ندارن ولی میشه اون ها رو هم مستقیمش کرد !
سرویست چند مگه ؟نقل قول:
اگه سرویست بالای 512 هست باید بتونی بیشتر از 700 مگ بگیری زنگ بزن پیگیری کن
اگه یک مگ داشته باشی حداقل سرعت 128 باید باشه
البته بماند که من از صبانت دارم و وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفتش 512 تقسیم بر 8 کن می شه 64 و حالا با 8 نفر شریکی سرعتت باید 8 باشه!!!
سرویسم سرعتش 2 مگ و خطتم تا 9 مگ بازنقل قول:
الان از اول ماه رمضون که اینطوری شده قبلش حتی شب ها هم با سرعته 1 مگ می گرفتم ولی الان اینطوری شده
در ضمن این هم رو هم بگم اکثر شرکت ها از جمله پارس به هیچ عنوان از سرعت های شبانه پشتیانی نمی کنن الکی یه گیری میدن و خودشون رو خلاص می کنن
سرویسم سرعتش 2 مگ و خطتم تا 9 مگ بازنقل قول:
الان از اول ماه رمضون که اینطوری شده قبلش حتی شب ها هم با سرعته 1 مگ می گرفتم ولی الان اینطوری شده
در ضمن این هم رو هم بگم اکثر شرکت ها از جمله پارس به هیچ عنوان از سرعت های شبانه پشتیانی نمی کنن الکی یه گیری میدن و خودشون رو خلاص می کنن
حالا یه زنگی بزننقل قول:
شاید یکی دو شب سرعتت خوب شد