دوستان پیگیر قضیه حذف اپلود رایگان باشین که از جیبتون میره..
بعدا متوجه خواهید شد
Printable View
دوستان پیگیر قضیه حذف اپلود رایگان باشین که از جیبتون میره..
بعدا متوجه خواهید شد
مصوبه جدید رسما دستمون بستهنقل قول:
فقط میتونیم بگیم برای قرارداد های ماقبل 24 بهمن این مورد رو لحاظ کنن ... که خیلی حرف زدم ... زیر بار نمیرن
عملا شکست خوردیم
اگر قرار باشه شرکت ها یکی یکی مزیت رقابتی خودشون را در دی اس ال که قیمت مناسب بود از دست بدهند مردم مگه مغز خر خورد ه اند دی اس ال بگیرند می رند به سمت ال تی ای یا وی دی اس ال که مخابرات آغاز کرده بده هم سرعت بالاتری داره ال تی ای هم همیشه همراه و هم همه فقط پول یک اینترنت می دهند حالا گرون تر هم باشه من تنها علتی که دی اس ال می گرفتم مزیت قیمتی اون بود الان نباشه بعد از اتمام اشتراکام (اسیاتک و شاتل) دیگه تمدید نمی کنمنقل قول:
شما هم عاقل باشید قید این تکنولوژی قدیمی و گران را بزنید در همه جای دنیا دی اس ال حجمش نامحدود است اینجا پولی الان اپراتور های امریکایی دیتا موبایل هم دارند نامجدود می کنند ما داریم آپود را پولی می کنیم پس قید دی ا س ال را بزنید از اپراتور های موبایل یا شرکت هایی که در دی اس ال تخفیف هنوز می دهند استفاده نمایید
یکی به سازمان تنظیم باید بگه آقا پاتو بکش بیرون از اینترنت بزار قیمت ها رقابتی بشه چرا مجبور می کنی ارزون بدن که شرکت ها هم بخواهند گرون کنند با هزاران ترفند
...حذف شود....
البته فک نکنم دخالت نکردن سازمان تنظیم به نفع مشترکین باشهنقل قول:
چون الان هم سازمان برای ترافیک سقف قیمت تعیین کرده و شرکت ها میتونن قیمت رقابتی و کمتر از سقف ارائه بدن ولی همه شرکت ها متاسفانه دقیقا با تعرفه مصوب شده ترافیک ارائه میدن
اینجور مافیایی ندیدم
بعد جالب اینجاست رای هم میخوان!!؟
الان تو دنیا دارن به سمتی میرن که اینترنت رو رایگان کنن ما عقب گرد کردیم الان به خاطر کیفیت محتوا حجم ها رفته بالا یک روز عادی رو طی میکنی 1 گیگ حداقل مصرف داره یعنی حداقل ماهی 30 گیگ باید حجم بخری به قیمت خدا تومن
متاسفانه ریاست این مافیا هم دست آسیاتکهنقل قول:
من که احتمالا دیگه تمدید نکنم سرویس adsl رو
چون تنها مزیت اون قیمتش بود که با اومدن lte ایرانسل و گرون شدن و این قضایا دیگه به صرفه نیست
با lte ایرانسل هم همیشه همراهته هم پینگ بهتری داره هم سرعت بهتری و اینکه اگه عمده بخوای ترافیک بخری گیگی حدود 1500 تومن میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این بسته 6 ماهه ؛ 100 گیگابایت 175 تومن خورده که اگه از فروشنده های شارژ خط به خط بخوای بگیری فک کنم حدود 150 تومن دربیاد که خیلی به صرفه تر از adsl هستش
شرکتهای adsl دارن گور خودشون رو میکنن
البته چون حتی 3g هم هنوز برخی جاها به خوبی ارائه نمیشه نمیشه گفت برای همه جا اما برای خیلی شهر ها و خیلی جاها کسایی که امکانش هست بهترین کار همون استفاده از دیتای سیم کارت با توجه به اینکه قیمت ها گرون شدن حتی اونجوری دیگه مزیت همراه داشتن اینترنت برای هرجا بخوای بری هم داری.نقل قول:
ماهی 30تومن اینرنت adsl برای 5 ماه میشه همون اینترنت رو روی دیتا سیم کارت گرفت با مزیت بیشتر کیفیت بهتر و حجم بیشتر
دوستان کسی اکانت فیلمنت داره اگه استفاده نمی کنه؟
با سلام من سرعت 16 مگ دارم میخواستم بدونم چرا سرعت آپلودم به 100 کیلوبایت نمیرسه سرعت دانلودم خوبه اما آپلود واقعا ضعیفه باید چکار کنم؟
با سرویس 16 مگ باید سرعت آپلود چند باشه؟