[QUOTE=amin handsome;6377206]نظرتون راجع به سرعت دانلودم چیه ؟:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فقط تو روز این سرعت رو داری که بدرد نمیخوره.شبا چطوره؟ سرویست اکو 512 هست؟
Printable View
[QUOTE=amin handsome;6377206]نظرتون راجع به سرعت دانلودم چیه ؟:18:
اگه فقط تو روز این سرعت رو داری که بدرد نمیخوره.شبا چطوره؟ سرویست اکو 512 هست؟
-----------دوباره منو محدود کردن :41:
نمیدونم از نظر اینا چه مقدار دانلود خوبه؟من تو این یه هفته ای که بعد از پنج هفته :18: محدودیت تازه یه کم سرعتم خوب شده بود ، متوسط شااااید روزی 700 تا دانلود کرده بودم
نامردای @#$*$%$!!:19: ادم اشکش در میاد:37:
حواس واسه ادم نمیذارن که:
من میخوام خونمو عوض کنم واسه تغییر شماره تو این شرکت لعنتی باید چیکار کرد؟
خیلی طول میکشه؟
دوست عزيز من اين بحثو ادامه ميدم تا يك نتيجه اي بتونيم ازش بگيريم و اصلا قصد كل كل ندارم از شما و همه دوستان هم ميخوام نظرشون رو با دليل بيان كنن .بله در نگاه اول اطلاعيه سازمان رگولاتوري متناقض به نظر مياد : تناقض محدود و نامحدود !! ولي همون حسابي كه گفتم 128 : دانلود 16 كيلوبيت : 16 در 3600 در 24 در 30 برابر است با : 41472000 كيلو بايت در ماه : 40500 مگابايت : 39.550 گيگ در ماه پس ميبينيم كه 40 گيگ در ماه از كجا مياد. حالا من به عنوان ISP اين 128 رو بين 10 نفر شير ميكنم و اگه 1 ماهه سرويس بدم 3 گيگ(چرا 4 نيست؟؟)و اگه 3 ماهه يا بيشتر كه گيگم رو پايينتر هم ميارم و بعد هر گيگ رو 5 هزار تومان ميفروشم !! و سرعتو در روز شير نمي كنم (و هزار ترفند ديگه)تا مشترك سريع ترافيكشو تموم كنه و دوباره بخره!! ولي 40 گيگ رو شير ميكنم ميكنم 3 گيگ !! اين 3 گيگ براي سرعت 128 شايد قابل توجيه باشه ولي براي 256 و 512 و بالاتر كه واقعا ظلمه اين ISP ها متاسفانه مشاورين حقوقي بسيار قوي دارن و هزار بند و تبصره با كوچكترين فونت ممكن در قرارداد ذكر ميكنن ولي كسي نيست از حقوق مشتركين دفاع كنه يك اطلاعيه هم كه حقو به ما ميده خودمون ازش ايراد ميگيريم . در مورد جمله اي هم كه گفته با داشتن مجوز ميتونن هر سرويسي ارايه بدن براي باز گذاشتن دستشونه تا بعدا تفسير دلخواه كنن ولي در هر حال حقوق مشتركين داخلش ذكر شده .نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینین اینا قانون خودشون رو هم قبول ندارن.
به 1 مگ 4 گیگ دارن میدن!!!!کد:http://www.tcq.ir/web/guest/100;jsessionid=3360B7F65B9BC12C27FD33488AAED61C
حالا ما که 1 مگ نداریم ولی 256 ثبت کردم مخابرات، 4 گیگ در ماه واقعا کمه.
واقعا ظلمه
سلام واقعا كه !!! بازم نسبت به شاتل 1 گيگ بيشتر ترافيك داده و 17550 شاتل رو ميده 15100 (با آبونمان و ماليات) دانلود شبانه نداره ؟ و ترافيك اضافيش چنده؟ شب و روز با چه سرعتي دانلود ميكني .ميتوني يه تست بزاري ؟نقل قول:
من تازه گرفتم هنوز وصل نکردم(پس فردا وصل می کنم)
خیر شبانه هم نداره.
هر گیگ اضافه 2500
مخصوصا قیمت گیگ رو 2500 گذاشتن بری ازشون گیگ بخری.
اینو ببینین 128 مخابرات قم(ماله یکی از دوستان هستش)
محدودیت هم: 4 گیگ
پينگش كه نسبت به شاتل عاليه جالبه دقيقا سرعت دانلود 32 و آپلود 16 يعني سرعت رو قفل كردن و شير نكردن !! فكر كنم از زماني كه مخابرات خصوصي شده اينجور كارا ميكنه !!نقل قول:
هر چقدر هم سرعت رو تا 1 مگ هم بکشن بالا فایده نداره.
چون شبانه نداره نمی ارزه.
منم مجبوری گرفتم
واقعا نمیدونم چیکار کنم
االان یک هفتس که مشکل من برطرف نشده :((
سرعت دانلودم در بهترین شرایط 18
موندم چیکار کنم به نظرتون تغییر سرویس بدم یا نه مثلا برم 256 بگیرم
مخابرات ما شاتل داره و لایزر. 256 مخابرات هم نمیده :44:
تازه دیر هم رانژه میکنه
نظر شما چیه؟؟؟؟ شاتلو 256 بگیرم یا کلا از شر شاتل راحت کنم خودمو برم لایزر؟؟؟؟؟
بخاطر دانلود شبانه رایگان ساعات شب رو کم می کنن واسه همین 3 گیگ میشه. کلا دانلود شبانه رایگان باعث میشه ما نتونیم دقیق حساب کتاب کنیم چون تو قانونشون اصلا حرفی از دانلود شبانه رایگان نزده.نقل قول:
اگه 1 ماهه سرويس بدم 3 گيگ(چرا 4 نيست؟؟)و اگه 3 ماهه يا بيشتر كه گيگم رو پايينتر هم ميارم و بعد هر گيگ رو 5 هزار تومان ميفروشم !!
گیگی 5 هزار تومن هم دقیقا دزدی هست .
در ضمن شرکت های بزرگ هم مشاورین حقوقی خفنی برای این کارها و تنظیم قرارداد ها دارن به این راحتی ها نمیشه بهشون گیر داد.