سرویس های Fair مگه فرقی هم میکنه تو سرعت که بالاتر ببندن خط و نسبت به چیزی خریدی؟ :n41:نقل قول:
Printable View
سرویس های Fair مگه فرقی هم میکنه تو سرعت که بالاتر ببندن خط و نسبت به چیزی خریدی؟ :n41:نقل قول:
اره من فعال کردم اپلود دو مگنقل قول:
منتهی مودمت قابلیت اینو نداره کشش رو یخورده کم کنی
ایسوس داشتی خوب بود
اون عدد هایی ک زده یخورده اشتباهه داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این موردی رو که گفتید قبلا از شاتل سرویس داشتم تجربه کردم ، با تعویض پورت در مرکز مخابراتی رفع شد.نقل قول:
شما م یه شکایت توی سامانه 195 ثبت کن بگو مشکل اینه و بگو که پورت رو برات عوض کنن.
اگر زنگ بزنی به پشتیبانی فنی کار ت دیر تر انجام میشه میره توی پروسه ثبت خرابی و این چیزا یک هفته علافه ت میکنن..
نه منظورم نرم افزاریه ، تو سرویسای fair با سیستم اکانتینگ محدود هستید ، سرعت دانلودتون با وجود اینکه خط تون روی 16 هستش اما با سرویس 512 سرعت دانلودتون از 150 کیلوبایت بیشتر نمی شهنقل قول:
دقیقا همینطوره، اینکار فقط کیفیت خط و پایین میاره (داغون کردن SNR) توی این سرویس ها بدون هیچ عملکرد خاصی نمیدونم ایشون چرا دنبالش بودن :goatee:نقل قول:
امروز برای خرید رفته بودم بیرون که که دیدم یکی داره کار میکنه رو کابینت نزدیک کافو که رفتم سوال پرسیدم گفت از شاتل هستم و داشت DSLAM نصب میکرد تو کابینت نزدیک کافو. مدلش 6000M بود. هیچ سیم و چیز دیگه ای هم نداشت گفت اون قسمتش با من نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه تا اونارو بیان بکشن. گفت روزی 10 12 تا DSLAM سوار میکنه تو این کابینت ها. چند تا آدزس داشت که باید میرفت نصب میکرد(یا احتمالا نصب کرده بود). مخابرات مرکز نظری مرکز محلاتی و هچنین نزدیکای مجیدیه. از آریاشهر هم گفت.
شاتل خیلی زرنگ تره :n05::n05:نقل قول:
بله اما من تازه شاتل اومدم و نمیدونستم .:»نقل قول:
دوستان من شاتل دارم ولی قیمتش الان دو برابر مخابراته واقعا شاتل میصرفه ؟
حجم مصرفی ADSL شما هم ۲ برابر سرویسهای مخابراته...نقل قول:
اگر براتون بصرفه نیست سرویس های اقتصادی رو بگیرید...FAIR BRONZE
در خیلی از سرویسها جشنواره مخابرات به صرفه تر است مثلا مخابرات 40 گیگ اینترنت با سرعت 16 مگ را 25 هزار تومن می فروشد، شاتل 40 گیگ اینترنت با سرعت 8 مگ را 50 هزار تومن.نقل قول:
سرویس نقره ای شاتل ۸ مگ با ۱۸۰ گیگ میده ۶۲۵۰۰ توی مخابرات همچین سرویسی نزدیک اینم نداره
نقل قول:
دوستانی که این مناظق هستند هر وقتی گذرشون خورد یه نگاه بکنند کافو ها گویا شاتل جدی هست درVDSL
مدیرعامل شاتل گفت به اندازه 2 میلیون مشترک تجهیزات vdsl وارد کردن 3 ساله داره تو انبار خاک میخوره
دنبال همکاری مخابرات و شهرداری هستن، قصد دارن تا آخرسال کل تهران vdsl بشه و 10 هزار کافوی نوری بزارن
بعد تهران هم به مشهد و شیراز فکرمیکنن
گفتش چندساله مردم به جای اینکه مثل باقی جاهای دنیا از اینترنت ثابت بیشتر استفاده کنن همه رفتن طرف سیمکارت. واسه همین باید سرعت رو ارتقا بدیم
تجهیزاتشون هم برای تمام شرکت ها قابل استفاده است
-------
شاتل یه مودم vdsl میفروشه 450 تومن، همونو دیجیکالا زده 840
درسته مودمای شاتل چندسال ته انبار موندن ولی بازم نصف قیمته. کسی اگه خواست زودتر بگیره به نفعشه
با این قیمت الآن یوتل هم نمیدن
خیلی هم عالی .. زرنگ هم که هستن اون موقع که ارزون بوده وارد کردن الان قیمتش چند برابر شده .:thumbsup:نقل قول:
================================================== =====
این شاتل لند چرا اینجوریه فایل upload میکنی sha256 فایله رو تغییر میده :n02:
سه میلیون انگار الان مشترک داره شاتل؟ منبع هم سایت ویکی و شماره اشتراک هاش ..نقل قول:
2 میلیون فک کنم تقریبا نزدیک بیشتر66 درصد مشترکای فعلیش؟
با توجه به اینکه تو adsl پراکندگی مشترکاش تو adsl زیادتر فکر نکنم ! پوشش خوبی حتی تو خود استان تهران داشته باشه
و بعد اینکه مودمی ک خریده بعد داره میفروشه به مردم بعدش اشتباهه یا باید ازاد به همین قیمتی ک هست بفروشه یا اینکه بعدا اگر امکانات رو فراهم کرد فقط به مشترکین خودش با اون قرارداد ببنده و بفروشه!
بخاطر این میگم اگ بعدا راه بندازه کمبود مودم و با توجه به وضعیت ممکن اصلا شاید کاربری نگیره و ضرر شه کلا! شکست بخوره پروژه
به زودی کل کشور vdsl میشه حتی روستاها هم فیبر میشن ... مگه 4 جی الان کل کشور راه اندازی نشده ؟ اینم یه کم زمان میبره حدودا تا یکسال اینده اکثر مراکز استانها و شهرها فیبر میشن .. هر چه زودتر این کار انجام بشه به نفعشونه .. تحریمها و قیمت دلار باعث میشه که پروژه کند پیش بره..باید همین الان تجهیزاتشو بخرن انبار کنننقل قول:
اینطور نیست که فقط واسه مشترکای خودش کافو بزاره. چون واسه گرفتن رضایت شهرداری و مخابرات هر شهر باید 7 خان رستم رو بگذرونن واسه همین اگه مثلا همکاری تهران رو بگیرن میان کل تهران فیبر میکنن مثل دزفول و قم. واسه همین بحث پراکندگی مطرح نیستنقل قول:
البته من شرایط فروش مودم هاشو دقیق نمیدونم، ممکنه به همه ندن. شنیدم مودم رو امانی مجانی میدن به vdsl ها
ولی اگه مثلا یکی adsl شاتل داشته باشه میتونه این مودم رو از شاتل بخره که دو مدل میفروشن یکی 390 اون یکی 450
چون درسته vdsl داره ولی نهایتا میتونه به عنوان یه مودم adsl معمولی کار کنه. الآن شاتل تو سایتش چندتا مدل مودم adsl و 3G و 4G به مشترکاش میفروشه، این دوتا مدل هم مثل بقیه
به احتمال زیاد به کسایی که مشترک نیستن نفروشه
منبع این صحبتتون کجاست؟نقل قول:
تا اخر سال تهران؟ بعد هم مشهد و شیراز؟ این همه طول میکشه؟ مگه قرار نبود تهران و قم دو ماهه تموم شن؟
پس ما که شیرازیم سال بعد؟
صبح بخیر واقعا
دقیقا درست زدی به هدف مگه میخوان چیکار کنن که 1 سال طول میکشه ؟ همون سیم مسیای قبلی رو میخوان جاش فیبر بذارن دیگه ..:26:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من با این پیمانکارش که داشت DSLAM VDSL رو نصب میکرد صحبت کردم. گفت این کابینت رو 2 سال پیش زدیم الان اجازه دادن بیایم توش DSLAM بذاریم.
DSLAM ای که وصل میکرد مدل Zyxel 6000m بود.
گفت که روزی 10 12 تا فقط خودش نصب میکنه. کاغذی که دستش بود حداقل آدرس 100 تا کافو تو تهران بود که یا رفته بود نصب کرده بود یا باید میرفت نصب میکرد. اطلاعات فنیش زیاد نبود هرچند آدم خوبی بود و نیم ساعتی باهاش حرف زدم. گفت کابل کشی و .. رو کس دیگه میاد انجام میده.
طبق آخرین آمار 4.5 میلیون اینترنت خانگی هست(نمیدونم مودم TD رو هم حساب میکنن یانه). این امار بعد اینکه سرعت های بالا 4G اومد اینقدر کاهش یافته
عزیز فورجی هزینه های بسته و سود اوری رو شما ببین ( اون زمان ایران از تحریما برگشته بود اریکسون نوکیا تجهیزات میداد)نقل قول:
پوشش اصلا در مقابل یه کیلومتری vdsl قابل مقایسه نیست حداقل نمیدونم چقد پوشش میده فورجی ولی از وی دی اس ال بیشتره پوشش
بسته هارو شما نگاه به قیمت ها بنداز
روستاها الان من یه بنده خدایی رو سراغ دارم سمت تربت حیدریه بنده خدا خطش میرایش 1.2 بود نزدیک adsl کارشتو گذاشته بودن تو حالا نمیدونم کافو یا هرچی ولی نزدیک بود dslam روستایی براشون 16 مگ خرید بود سرویس خطتش کشش داشت مخابرات نمیداد این سرویس بالاتر سرعت رو بهشون!
با کدوم پول برن انبار کنن؟ از اقتصاد و منابع ارزی خبری داری؟ گم شدن پولا یا جلوگیری واردات تجهیزات سی پیو ...
پولش بکنار هواوی و شرکتای چینی از اروپیام بدتر جنس میدن به ایران! باز حداقل اروپایی میدونی جنس نمیده بهت چینا کلا حزب بادن تهدید به تحریم میکننشون چارتا شلوار عوض میکنه امریکا
نمیخوام نفوس بد بزنم ولی شرایط رو ببینی میفهمی که مملکت تو چ اوضاعیه
بعد این اینترنتی رو هم اگ دست مردم بدن داخلیه بیشتر تا خارجی خارجی عربای حروم زاده پول قیمت خون ننه باباشونو میدن از سمت اروپام ک هیچی
صحبتای ی یارو ک تو وزارت ارتباطات بودد برای پینگ بازیا نمیدونم چقد از پهنای لینکی ک از امارات داره گفت خبر داری یا ن قیمتاشونم فوق العاده فضایهه
ولی اینطو در نظر بگیر همین شاتل ادعای سرعت 100 80 اش میشه هر مشترکی ک بگیره اندازه میانگین ده برابر کاربرای معمولی پهنا میخواد با کدوم پول؟ میخواد پول نت بین المملل رو بده زیرساخت میخواد نت ملی بده؟
همین الانش طلاب و اخوندا ازین سرعت و اینترنت صداشون در اومده
ببین قبلا تو مراکز نهایت بود الان نودا میخواد زیاد شهنقل قول:
هر نودم تا زیر 500 متر خوب سرعت داره قبلا ی dslam میذاشتن یه توی مرکز شهرکو میبرد زیر پوشش مرکز الان میدونی باید چقد باید بیان تجهزات بذارن رو کافو ها مثلا تو یه شهرک؟ کم میارن اولویت رو بنظرم برخلاف اون چیزی ک ممد جیواد گفت
اونجایی ک پوشش تریجی ضعیفه و ... اونجایه ک مشترک شاتل زیاد داره!
میگم شاتل باید الان یه برنامه بچینه به مشتریای خودش ی جور سرویسبده با این مودما ک داره چون فردا الکی یارو میخره میفروشه تو دیوار اینا مصرف کننده واقعی بگیره قضیه اش فرق داره
دلالا این چند وقته به هیجا رحم نکردن
سلام چطورین؟نقل قول:
کدوم محل؟
ولی فک نکنم 4.5 میلیون اینترنت باشه برا خونگیا فقط 3 میلیون شاتل مشترک داره حالا شاید قدیم به قول خودتون برا بالا اومدنش باشه
حالا خونگیارو شما انحصارا برای مخابرات حساب کن
ایران هم ظاهرا داره IPv6 رو تو شبکه اش فراگیر میکنه. توی سه هفته گذشته یه سری از شرکتا از جمله شاتل هم IPv6 ثبت کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چرا به عربا فحش میدی؟نقل قول:
این چه طرز حرف زدنه، چقد دید شما تاریک و نابود]!
آدم باید واقع گرا باشه نه اینقدر! والا با این طرز تفکر شما فور جی مثلا افسانه هست! الان بیشتر کشور فورجیه سرعت دانلود هم قبل کم اومدن پهنای باند تو فورجی تا 12 مگابایتب را من میرفت
دزدی و دروغ و غیره هم هست ولی این دیگه چیه؟ چاه تاریکیه حرفای شما
دوستمون منظورش عرب های حروم زاده خارجی هست ، همین حروم زاده هایی که تو چند قرن اخیر بلا نبوده که سرمون نیارن.نقل قول:
نقل قول:
سلام مرسی ایشالا شما هم خوب باشی
والا کاغذی که دستش بود از مخابرات مرکز نظری مرکز محلاتی محله مجیدیه و ... توش آدرس داشت. میگفت بعضی همکاراش رفتن آریاشهر که فکنم سمت غرب باشه
والا وزیر که میگفت کلا 4.5 میلیون مشترک خانگی داریم کل کشور70 درصد نت موبایل استفاده میکنند
میشه بگین راجع به کدوم فورجی صحبت می کنین؟! فورجی پای دکل که نشد فورچی. ما که هرموقع اینترنت موبایل روشن کردیم اشکمون درآمد کلا غیدشو زدیم.
در تایید حرف دوستمون شک نکنید که این افزایش مربوط به ترافیک داخلی هست و ترافیک خارجی یعنی اینترنت واقعی هیچ فرقی با الان نمی کنه. کافیه برید فروم تانوما رو نگاه بندازید.
پانویس: پینگ 1.1.1.1 هم برای شما به ملکوت اعلا رفته؟
یعنی اینترنت ثابت براشون سود نداره ؟ اینترنت ثابت شرکتا یک بار هزینه میکنند یک عمر استفاده میکنند خرابیش هم کمه طوفان -سیل زلزله هم بیاد روش تاثیر نداره عین دکل های تلفن همراه هم تشعشعات هسته ای نداره ثبات و ping خوبی هم دارهنقل قول:
همین الان مخابرات -شاتل و... با سیم مسی فسیل شده 100 سال قبل دارن اینترنت میدن و کلی هم سود براشون داره
اقتصاد مملکت خدا رو شکر هر روز داره بهتر از دیروز میشه تحریمها هم دیگه دارن بی اثر میشن ایران دورشون میزنه.. وضعمون بدتر از کشورهای منطقه نیست درسته مشکلاتی داریم هنوز ولی مشکلات نیومدن که بمانند بالاخره میروند و فقط ما میمانیم.:thumbsup:
کره شمالی ونزوعلا !!!نقل قول:
- - - Updated - - -
کره شمالی ونزوعلا !!!نقل قول:
این حرفت دیگه جنبه طنز داشت چون وضع کشور فاجعه بار هست و هر روز هم بدتر میشود گرانی و تورم چنان افسار گسیخته که حتی مسئولان هم امیدی به بهتر شدن اوضاع ندارن و این وضع براشون دیگه عادی شده هستنقل قول:
مطمعا با این کاهش ارزش پولی ...سقوط نفت در حال حاظر ارزشی دیگ نداره ... یه ذره سودی ک داشت بود برا سالای قبل بود ن امسال!نقل قول:
بله حق با شماست که یبکار هزینه میکنن ولی برای ftth و ... تو ایران از سرقت سیم و کافو کافو نوری و..... هزینه نگه داری و .... با کل دنیا تفاوت داره
والا تششعات رو من موافق نیستم چون استاندارد هارو هم خارجی هم داره همم خود اژانس ایرانو داره
و بله با همین سیم مسی با چ پهنایی؟ با چ محدودیت حجمی؟ با چ ارزش پولی؟ عراق رو خبر دارید ارت لینک رو؟ یا بگم براتون ؟
والا وضع هرکشوری رو من الان دارم میبینم همین همسایه عراق رو میبینم ایرانی رفته داره اونجا بنایی میکنه ! شما دوست دارید تو خواب زمستونی باشید اسمشو بذارید مشکلات من میگم فاجعه!مشکل نیومده ک بخواد بعدش بره مشکل خود ما مردمیمنقل قول:
وضعمون بدتر از کشورهای منطقه نیست درسته مشکلاتی داریم هنوز ولی مشکلات نیومدن که بمانند بالاخره میروند و فقط ما میمانیم
بعدشم ایرانی جماعت تا کامل معده اش نچسبه به کلیه اش چیزی رو حس نمیکنه !
نقل قول:
شما عربین ناراحتی؟ اگر اره پس چرا عربی ننوشتی و فارسی نوشتی؟ فارسی صحبت میکونی؟
من مخلص تمام بچه های عرب زبان ایرانیمون هستم و اهواز رفتم و دوست عرب زبان زیاد دارم ادمای مشتی و پر انرژی شادیم هستن من منظورم کشورای عربی بود ... ن عرب زبان هامون عرب زبان هامون ک مشتی اونا ایرانین
ن ن ببین اشتباه میکنی ادم باید ملی گرا باشه ن عرب پرست! حالا هرجور راحتی میتونی راحت قضاوت کنی بگی فاشیسته و نژاد پرسته و ... اتفاقا باعث خوشحالیمه
خیر من فورجی برام افسانه نیست اصلا اینترنت مگ جز ضروریجات حیات هر ادمیه؟ شاید برای شما باشه ولی برا من نیست ... من خودمم اصلا زیاد فورجی استفاده ندارم بیشتر اوقات همین 8 مگ کفاف وبگردی و موزیک گوش دادنمو میده محظ اطلاع گفتم
درسته کل کشور فورجیه :laughing: ما هر سری میریم جاده انتن 2g نداریم و تو تاپیکای موبایل پره از بی سیگنالیو ... نالیدن از انتن دهی بد ولی برا شما اگ تا 12 هم میرفت برا من تا 17 ام رفته من اصلا پوینت حرف من سرعت فورجی نبود ! بحثیم درموردش نکردم در مورد پوشش نسبت به adsl بحثم بود ک شوما کلا قاطی پاتی کردید از بس تی تاپ و ساندیس خوردید
بعدش زیاد ساندیس اب میوه نخورید دیابت ی موقع خدایی نکرده میگیرید چشتون از اینی ک الان هست بیشتر شاید تار بشه اقا روشن فکر و دید
من عربم و ناراحت میشم و به هر زبانی بخوام صحبت میکنم فضولیش به تو نیومدهنقل قول:
و اما مثل این که سوختی از حرفای من که صد پاراگراف نوشتی و.. :biggrin:
و اما نژاد پرستی مثل تو (خب به سگ بگی سگ بدش نمیاد تو هم بهت بگن نژادپرست خوشحال میشی:cool:) و این طرز حرف زدن کلا ثابت میکنه چقدر ادم با عقلی هستی قضاوت با بقیه
ساندیس هم تو میخوری من از همه چیز دفاع نکردم و اصلا دفاعی نکردم!
از فکر تاریک و کثافت ذهنی تو حالم بهم خورد
من سفر رفتم میدونم کف جاده فور جی نیست! منظورم اکثر شهرهاست
و کلا دیگه تو رو ادم حساب نمیکنم بخوام ریپلای کنم
نقل قول:
برو لونه ات باو
امثال شما کم نیستن عرزشی ....
همون سگ ک میگی شرفش از تو بیشتره یه وفایی به صاحبش داره تو بدبخت ی هویتم نداری از خودت بدبخت دیلمان به حالت مقداری سوخت
برو دیگ نمال و نریپ نخود هر اش خودتو حساب نکون ! ک اینطوری فلکه روت باز میشه!
حرف آخر: :biggrin::biggrin: دقیقا همون طور که گفتم مثل سگینقل قول:
بهش سنگ بزنی پارس میکنه
نزنی پارس میکنه
ادامه بده
[emoji626][emoji626][emoji626]کد تخفیف ویژه مشترکین جدید شاتل
7672627510
7174112072
7639297126
7198812705
7353367221
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
کسی میدونه کدوم یکی از این دو مدل مودم زایکسلی که شاتل میفروشه چیپستش برادکامه؟
اقا من از دیروز کشش خطم از ۱۵ مگ اومده روی ۹ مگ به نظرتون دلیلش چیه ؟
سلام شاید مشکل از مرکز مخابرتیه زنگ زدی به شرکت؟؟:»نقل قول: