یه سوالی داشتم من الات 20 گیگ ترافیکم مونده و فردا دوباره باید تمدید کنم آیا ترافیکم به ماه بعد انتقال میکنه یا نه ؟؟؟
Printable View
یه سوالی داشتم من الات 20 گیگ ترافیکم مونده و فردا دوباره باید تمدید کنم آیا ترافیکم به ماه بعد انتقال میکنه یا نه ؟؟؟
افتضاحه افتضاحه افتضاح
والا من 2 روز پیش مخابرات بودم واسه خرید 5 مگ و به من گفتند که دیگه 6 ماهه ها شبانه رایگان ندارندنقل قول:
دوستان اکانت های 5 و 10 مگ رو به چه صورت خرید میکتید ؟ چون نو سایت که جیزی در موردش نیست
باید به مرکز مخابراتیتون رجوع کنیننقل قول:
دوستانی که سرویس های ۵ مگ و ۱۰ مگ گرفتن، لطفا دقیقا بگن که دیتا ریت خطشون رو چند بسته شده و همچنین خطشون رو فیبر نوری هستش یا سیم مسی؟
و مودم مقدار max data rate رو چند نشون میده؟
من چند روز پیش سرویس 2 مگ گرفتم 6 ماهه و به نظر میرسه شبانه رایگان نداره.
سرویس استاندارد.
با این احتساب سرویس 6 ماهه بدرد عمشون میخوره!
شورشو در اوردن ح........
آقا نخرین برین آسیا تک ، سرویسهای نامحدود حرف نداره برا اونایی که عشق دانلود هستن آسیا تک عالیه نامحدوداش
اونایی که دانلود زیاد میکنن زیاد به مخابرات دل نبندن ، مخابرات اگه سیاست این بود که مشتریاش دانلود کنن هیچوقت نامحدوداشو برنمیداشت،پولتونو حروم نکنید.
سلام.
من قائمشهر هستم.از مرکز مخابرات امام اینترنت گرفتم.
از تاریخ18/6/93 تا حالا دارم که اون اوایل سرعت دانلود شبانم حدود 250 تا 260 بود. تا 4-5 گیگ هم دانلود داشتم.ولی این اواخر سرعت دانلود شبانم افتضاح بود.امروز یعنی از ساعت 1 تا 7 22 آذر فقط تونستم 263 مگابایت دانلود رایگان داشته باشم.به نظرتون من باید چه کار کنم؟
غیر از این مشکل ,مشکل قطعی های پیاپی دارم.از wi-fi استفاده میکنم.مودمم 4 تا چراغش روشنه ولی باز هر چند دقیقه یکبار قطع میشه.
سلام.من 13ام این ماه همین طرح رو البته پیش پرداخت گرفتم شبانه رایگان هست.نقل قول:
من سرویسم 2 مگ بود الان 5 مگ دارم , برای آزمایش 100 مگ رو گذاشته بودم کنار تا ببینم وقتی سرویس جدید میگیرم چجوری مشه که دیدم کلا حذف شدنقل قول:
بنظرم همه رو دانلود کن بره ریسکش زیاده که نگهداشته باشی
کاربر saeed هم گفتند 6 ماهشون شبانه رایگان نداره ! من از مرکز مخابراتی این سوال و پرسیدم و اونا گفتند که دیگه شبانه ی 6 ماهه ها رو برداشتند . علی ای حال این بحث الکی کش دار شد اون دوستایی که فکر میکنن 6 ماهه شبانه رایگان داره برن بخرن خب .نقل قول:
دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟:n13:
دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟:n13:نقل قول:
کسی نیست یه راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام.
من قائمشهر هستم.از مرکز مخابرات امام اینترنت گرفتم.
از تاریخ18/6/93 تا حالا دارم که اون اوایل سرعت دانلود شبانم حدود 250 تا 260 بود. تا 4-5 گیگ هم دانلود داشتم.ولی این اواخر سرعت دانلود شبانم افتضاح بود.امروز یعنی از ساعت 1 تا 7 22 آذر فقط تونستم 263 مگابایت دانلود رایگان داشته باشم.به نظرتون من باید چه کار کنم؟
غیر از این مشکل ,مشکل قطعی های پیاپی دارم.از wi-fi استفاده میکنم.مودمم 4 تا چراغش روشنه ولی باز هر چند دقیقه یکبار قطع میشه.
دوستان در مورد سرویس کمپین من ازشون سوال پرسیدم و گفتند فقط سرویس های 1 ساله و 2 ساله کمپین پاییز دانلود رایگان شبانه دارند.سرعت هم مثل سرویس استاندارد هست و فرقی نمیکنه.
6 ماهه استاندراد هم دیگه شبانه رایگان نداره.من تست کردم حجم ازم کم کرد.:n03:
بهشون پیغام داد مببینم میتونم ماب التفاوت بدم و تبدیل کنم به یه ساله یا خیر:n13:
خدایی کارهاشون برعکسه ها.یکی بیاد به من بگه وقتی سرعت ها مثل همه 6 ماهه کمپین پاییز چه فرقی با 6 ماهه استاندارد داره در حالیکه استاندراد قیمتش گرونتره؟
رد دادند به خدا.
اگر مخواید 6 ماهه بگیرید که توصیه میکنم نگیرید حد اقل سرویس کمپین پاییز رو بگیرید که ارزونتره.
خدایا شکرت:n27:
اره چند تا فایل رو همزمان دانلود کنی.تعداد کانکشناها هرچی بیشتر بشه سرعت دانلود بیشتر.سرعت رو بیشتر میکنه ولی چون تعداد فایل هات زیاد میشن یه خورده بیشتر طول میکشه فایل هات دانلود بشن ولی در عوض دانلود تموم بشه شما به جای یه فایل چند تا فایل داری.نقل قول:
دوست عزیز منظورت از تک لینک و چند لینک چیه ؟ یعنی چند فایل رو هم زمان میزاری دانلود؟ جنین کاری سرعت رو کمتر نمی کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حله؟
تو idm تعداد کانکشن رو بذار 16 تا و از بالا هم گزین هی آخری رو انتخاب کن تا از کل پهنای باندت بتونه برای دانلود استفاده کنه و به اون تعداد کانکشن برسه
آره حتما برو یقه گیری کن بگو که شما تو سایتتون هیچی نزدیدو من از کجا باید میدوستم و از این حرفا ...نقل قول:
فقط یه زحمت بکش ازشون بپرس که 10 مگ 1 ساله شبانه رایگان داره یه نه
میشه بیشتر توضیح بدید. برای چی تعداد کانکشن باید روی 16 باشه؟ یا اینکه از بالای کجا و کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟نقل قول:
تو idm تعداد کانکشن رو بذار 16 تا و از بالا هم گزین هی آخری رو انتخاب کن تا از کل پهنای باندت بتونه برای دانلود استفاده کنه و به اون تعداد کانکشن برسه
نداره:n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده هم از سلمانشهر هستم و این مشکل رو پیدا کردم چتد شب
2020 گفتن به ما ربطی نداره به مسول دیتا مخابرات بگید
به اونا هم امروز زنگ زدم گفتن که دانلود زیاد شده و پهنای باند کم میشه و نمیدونم سرعتتون اومده پایین
خلاصه با کلی بحث در نهایت گفتم من به بازرسی و 195 گزارش میدم که اونا پیگیری کنن
که گفت چند روزی صبر کنید حالا ایشالا درست میشه
من طی چند روز آینده اگه به نتیجه نرسم و درست نشه گزارش میدم و به شدت پیگیری میکنم
ممنون از جواب.نقل قول:
منم زنگ زدم به 2020 اونا همین حرف رو زدن.
امروز صبح هم رفتم به مخابرات گفتن پیگیری میکنیم.
به بازرسی کجا باید شکایت کرد؟استان؟
به این 2 سایت برید و شکایتتون رو اعلام کنیدنقل قول:
من که الان به هرو دو فرستادم
کد:http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
کد:http://bazresi.telecom.ir/
محض اطلاع.
دوستانی که میگن 6 ماهه پیش پداخت شبانه رایگان نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ شروع سرویس : 13/9/93 :Pنقل قول:
اگه تعداد کانکشن زیادتر باشه راه های دسترسی هم بیشتر میشه ولی هیچوقت بیشتر از 16 کانکشن تنظیم نکننقل قول:
چون ممکنه فایل رو موقع سرهم کردن خراب کنه درضمن اینا یکسری نرم افزار دارند که سرعت لینکها رو محدود میکنه
پس باید بجای یک فایل مثلا 6 تا فایل رو دانلود بکنب تا از حداکثر سرعت دانلود بتونی استفاده کنی اینجوری از تمام ظرفیت
دانلودد استفاده میکنی
ممنون.نقل قول:
اگه تعداد کانکشن زیادتر باشه راه های دسترسی هم بیشتر میشه ولی هیچوقت بیشتر از 16 کانکشن تنظیم نکن
چون ممکنه فایل رو موقع سرهم کردن خراب کنه درضمن اینا یکسری نرم افزار دارند که سرعت لینکها رو محدود میکنه
پس باید بجای یک فایل مثلا 6 تا فایل رو دانلود بکنب تا از حداکثر سرعت دانلود بتونی استفاده کنی اینجوری از تمام ظرفیت
دانلودد استفاده میکنی
من با 4 تا لینک دانلود میکردم خوب بود، ولی الان سرعت دانلود شبانه از قبل پایین تر اومده! این روشی که شما گفتین رو امتحان کنم ببینم چطور میشه.
من از آملم. تا اونجایی ک من پای اینترنت شب زنده داری می کنم و می بینم ، سرعت دانلود شبانه تک لینک پایین نیومده. سرویسم 1 مگه. فقط ظاهرا ping که میگیرم تایمش بالا رفته . بالای 300 شده و تو کار با نرم افزارهای گذر از تحریم دچار مشکل شدم چون سرعتشون افت کرده. وگرنه همه چی مث سابقه.
6 ماهه استاندارد رو من خودم چند روز پیش گرفتم نداره.برای شما کمپین پاییز هست.من زنگ زدم گفتن شبانه رایگان نداره.البته حالشون نمیشه چی به چیه.نقل قول:
سلام دوستان
من الان طرح 512 شش ماه 30 گیگ دارم.
اگه الان تغییر تعرفه بدم و از 512 بکنم 2 مگ اون 30 گیگ و 6 ماه زمانم با تغییر تعرفه چی میشه ؟؟
دیشب سرویس 1 مگ شش ماهم تموم شد. و 1 مگ یکساله گرفتم. با کمال تعجب دیدم سرعت دانلودم ک دیشب 230 بوده الان شده 130. حتی با چند تا لینک همزمان هم فرقی نمی کنه. و عجیبتر اینکه الان ک 4 صبجه واسم شبانه رایگان نمیندازه. حجمم هی داره کم میشه. دوستانی ک 1 مگ دارین سرعت دانلود شبانتون چنده؟ مگه 1 مگ یکساله شبانه رایگان نداره؟
2تا شکایتی که زدم در جواب نوشته شده به مرکز مخابراتی ارجاع شده و دز حال پیگیری هستیم و نتیجه به شما اعلام خواهد شد
من هم ۱ ساله ۱ مگ دارم ولی سرعت شب و روزش چندان فرقی نمیکنه. تقریبا ۲۵۰ تا ۲۶۰. شبانه رایگان هم داره. البته من کمپین پاییزه گرفتم.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
مگه سرعت 2 مگ حدود 260 نیست؟ یعنی الان شما با 1 مگ به 260 میرسی؟نقل قول:
ببخشید اشتباه شد. من ۲ مگ دارم. یادم رفت.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
لطفا اونایی ک 1 مگ دارن بیان بگن سرعتشون چنده. آخه من 1 مگ داشتم با سرعت 230 دیشب تمدید کردم شد 130.
دانلود مخابرات مصداق بارز گهی پشت به زین و گهی زین به پشته ...
یه شب سرعت میشه 370 تا 6 گیگ دانلود میکنی ...یه شب به 200 هم نمیرسه ...
تا ببینی چی شانست در میاد :n02:
الان زنگ زدم گفتن طرح استاندارد 1 ساله خریذی ک شبانه نداره باید تبدیلش کنی ب کمپین یک ساله. دوستانی ک میخان سرویس بخرن یادتون باشه حتما قبلش ب مخابرت منطقتون زنگ بزنین اطلاعات کامل رو ازشون بگیرین . چون اینا هر دفعه قوانینشون عوض میشه.مثل من ب اطلاعات این سایت اکتفا نکنین ک آخرش با کله میرین تو کوزه
یه وقتی آدم نیاز داره بدونه چیزی رو کارش عجله ایه هیچ کی نمیاد بگه اونایی ک 1 مگ دارن سرعنشون چنده :n24:
من رفتم مخابرات و سرویسو تغییر دادم از دو مگ 6 ماهه استاندارد به دو مگ کمپین پاییز 1 ساله با حجم 36 گیگ که تو پنلم الان شده 72 گیگابایت.دانلود شبانه هم داره. (من پیش پرداختو گرفتم).فقط ما ب التفاوت سرویس رو پرداخت میکنید.
دو مدل داره: یکی اینکه مدم رایگانم بهتون میدن منتها ترافیک اضافه نمیتونید بگیرید.مدل دیگه هم اینه ترافیک اضافی میتونید بگیرید منتها مودم رایگان بهتون نمیدن.من دومی رو گرفتم.
الان بخواید سرویس بگیرید 6 ماهه ها دیگه دانلود شبانه ندارند.بریا کسانی که دانلود شبانه داره 6 ماهه چون سرویسش رو قبلا گرفته (حد اقل قبل از یکی یکی دو هفته ی پیش گرفته ).به قول این دوستمون حتما قبل از خرید سرویس یه زنگ بزنید تا اطمینان حاصل کنید که اگر یه وقت بر خلاف چیزی که گفتن باشه برید اونجا هرچی دلتو ن میخواد بگید.حتما هم کمپین پاییز بگیرید چون از سرویس استاندارد ارزونتره.به نظر ترافیک اضافی هم بهتون میدن.سرعت هم همونه و فرقی نداره.:n01:
10 مگ ها هم اصلا شبانه رایگان ندارند
یه خورده جر و بحث کردم سر این تغیراتی که مخابرات هر وقت عشقش میکشه میده و اطلاع رسانی نمیکنه و سایتشم که مال عهد بوقه بعد پشتیبانیشونم در حد تیم ملی گوانتانامو! و فقط میگن برید دم در ببینید سیم سولفاته نشده باشه و ... :n02:که کل پرسنل (همون 5-6 نفر) ترکیدن از خنده و خودشونم اذعان داشتن پشتیبانی صفر و کسانی هم که اونجا پشتیبانی انجام میدن چیزی بارشون نیست.خود مرکز مخابراتی ما سرعت اینترنت در حد افتضاح و یه سره داشتم تیکه مینداختم.
یه چیز جالب دیگه اینکه مانیتور یکیشون رو که داشتم میدیدم این که طرف هنوز از اینترنت اکسپلورر 6 :n08:داشت استفاده میکرد! دیگه عمق فاجعه رو ببینید.خودشون عذاب زیادن:n09:
خدایا شکرت.با کیا شدیم 75 میلیون!:n09:
موفق باشید:n11:
یک ماه که گرفتم خوبه ، تا 200 دنلود میرهنقل قول:
اما قطع زیاد میشه ، 20 یاعت ، 10 ساعت ، 5-6 ساعت این هفته قطع میشد