از قند شکن استفاده کنی حتما بازمیکنه:n02:نقل قول:
Printable View
از قند شکن استفاده کنی حتما بازمیکنه:n02:نقل قول:
جالبه با قند شکن خیلی راحت بالا میاد ولی قند شکنو که میبندی باز نمیشه. گیت وی 46.224.0.12نقل قول:
"اینترنت ارزان و تلفن خانگی گران شد"نقل قول:
---------------------------------------
یه چیز خیلی جالب. بعد ۱۵ بار قطع و وصل کردن اینترنت، آیپی که مودم گرفت به جای ۴۶ با ۱۰۰ شروع میشه! آیپی که تا حالا تو های وب ندیده بودم. الان گیت وی هم 46.224.0.7هست. سایت بالا به راحتی باز میشه!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
گفتم این فی. لیتر. ینگ هوشمنده ری... به اینترنت مملکت یعنی همیننقل قول:
تا قبل از اینکه تدبیر و امید روی کار بیاد وضع اینترنت حداقل از اینی که الان هست بهتر بود
2 ساله گند زدن به اینترنت کشور با این فاز فاز اجرا کردنشون
این وضعیت اسفناک های وب در حالیه که هنوز نیومده رو این دیتاسنترای ارزون داخلی! خدا از اون به بعدشو بخیر کنهنقل قول:
نه اقا فیلترینگ چیه چرا شاتل فبلترینگ شاملش نمیشه اینا همش به خاطر گندکاریا های وبه . اگر همین های وب تو امریکا بود ببینید قانونش چه بلایی سرش میاوورد تازه اونا کافرن ما مسلمون .یعنی شرکتی که پول از مردم میگیره و بدترین کیفیتو عرضه میکنه
ایا یک مسئول نباید ازش بازخواست کنه
من هم دیدم این آی پی 100 رو و امیدوارم که دیگه نبینم این آی پی رو ! چون رنج 100.64 بود که رنج رزرو شدست یعنی آی پی داخلیه و آی پی ولید نیست.نقل قول:
فکر میکنید شما ما ک شرکت دیگه هستیم دل خوشی داریم از اینا؟ والا بلا همشون دزدن اونم به علت اینکه نظارت سرسختانه ای روشون نیست دین ایمون هم اثری نداره روشوننقل قول:
با این آیپی سایت های داخلی راحت باز میشه ولی سایت های خارجی....نقل قول:
از ساعت ۹ که همش قطع میشد الانم اینقدر داغونه هیچ کاری نمیشه کرد، دیشبم ۵ گیگ خریدم موندم چطوری استفاده کنم با این نت داغون
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
صبح همین صفحه فروم هم باز نمیشد.
هنوز اختلال دارم.
حدود 40% سایتهایی که وارد میکنم باز نمیکنه.
ارور های مرتبط با dns میزنه.
gateway
46.224.0.13
نمیگم گندترین پشتیبانی رو داره ولی اگر همینطور ادامه بده یقیناً بعد از مخابرات میتونه نشان زرشک طلایی رو بگیره.
20 نفر گذاشتن میخوان کل ایران رو ساپورت کنه! نوبتم بالای 20 هست همش.
صبانت خوبیش این بود هیچوقت بیش از 40-30 ثانیه توی صف معطل نشدم چون پشتیبانی ها رو استانی کردند.
اگر به این صورت ادامه پیدا کنه حجم فشفشش رو که صفر کنم برمیگردم صبانت که بودم یا میرم آسیاتک و شاتل! :n15:
5 روز معطلی رانژه هم با مودم 3G سر میکنم.
اصلا با این وضعیت استفاده از فشفشه فایده ندارهنقل قول:
من هر وقت سرعت خوب بود 15 گیگ 5 روزه میخریدم تو 4 روز تموم میشد الان با این وضع افتضاح کیفیت نت های وب سر موقع مصرف نمیشه که هیچ 5 گیگش هم میسوزه
نمیخوام طرفداری الکی کنم ولی اونقدرام دیگه داغون نیست
تنها مشکلی که باهاش دارم بعضی وقتا سایت ها رو نصفه باز میکنه ، باید رفرش کنم
اگه نه همه سایت ها برای من باز میشن - قطعی هم خیلی کمه البته چند روز پیش نیم ساعت قطع بود
ولی خب در کل با توجه به قیمت خوبه
آقا من سرویسم فردا تموم میشه ولی نمیتونم تمدید کنم لیست خالی میاد مشکل از چیه؟ بی زحمت شما هم یه تست کنید خبرشو بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتش واسه تمدید با گوشی مشکل داره چه اندروید چه ای او اس با هر مرورگری ، باید باکامپیوتر تمدید کنی منم هر وقت میخوام تمدید کنم باید سیستم روشن کنم، اما خرید حجم مشکلی نداره.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
من دیروز اینجا گفتم خوبه ولی از امروز برای منم خیلی داغون شده !
پینگ که رفته بالای 220 با تایم اوت زیاد
بیشتر صفحه ها هم که نصفه باز میشن !
قبلا خیلی بهتر بود - با ریست مودم هم حل نمیشه
نتیجه تعریف کردن از بای وب مزخرف همین میشه دیگه:n24: (مدیراش به فکر اصلاح نمیفتن)نقل قول:
باید واقع بین بود
فشفشه یه مزیته ولی وقتی نشه ازش استفاده کرد به چه دردی میخوره
امروز از صبح تا الان سه چهار بار قطع میشه آی پی جدید میگیره و دوباره وصل میشه (قطعی در حد زیر یه دقیقه) موقعی که کار آنلاین داشته باشی همین قطعی کافیه که گند بزنه به کل کارت
از امروز صبح همش تایم اوت :n27:
فک کنم تا چند روز قطعی کامل اتفاق نیفته و چند هزار نفر از مشترکین پورتشون رو تخلیه نکنن های وب درست بشو نیست که نیستنقل قول:
تازه هنوز شبکه 4g شون رو راه اندازی نکردن وضع پهنای باندشون اینه اون راه بیفته وضع چی میشه!!!
اگر هر کی ناراضی هست گزارش ثبت کنه تو سامانه 195 امیدی میشه داشت به رفع مشکل.
zoomit برات درست شد ؟ الان برا من باز نمیشه !نقل قول:
ارهنقل قول:
از دیروز دست شد
بدجور قاطی داره ها ! از امروز برا من باز نمیشهنقل قول:
قطعی مکرر،یه ساعته وصله یهو قطع میشه
واقعا افت کیفیت سرویس محسوسه...
دوباره قطعه....
من اصلا قطی ندارم :n13::n06:
امروز برای من هم اختلال داشت.
با کیلمرفشن درست میشه گاهی اوقات
پشتیبانی هم که عملاً پوکیده!
چار تا کارمند نمیگیرن ملت تو صف نمونن، این که دیگه مخابرات نیست.
چند روزه این مشکل باز نکردن بعضی از سایت ها (مثلا zoomit.ir،irankish-co.ir و ...) هم شده قوز بالا قوز :n03:
اره متاسفانه zoomit دو سه روزه الان برام باز نمیشه !نقل قول:
بعضی سایت های داخلی هم سرعت باز شدنشون افتضاح شده - نمونش فارس نیوز - از سایت خارجی دیر تر باز میشه !
نمیدونم جریان چیه ! قبلا این مشکل های مسخره رو نداشتم
نکته جالبش اینجاست که همین سایتا با قندشکن به راحتی باز میشن (یه راهشم اینه که مودمو خاموش و روشن کنی آی پی عوض بشه)نقل قول:
معلوم نیست دارن چی کار میکنن ولی هرچی هست بی ارتباط با طرحهای اینترنت ملی و فی. لتر. ینگ هوشمند نیست (آسیاتک هم 2-3 ماهه همین بلا سرش اومده)
اره با قند شکن باز میشن ولی من از دیروز 3 بار مودم رو خاموش روشن کردم ایپی هم عوض شده ولی بازم زومیت باز نمیشه !نقل قول:
بستگی به شانست و آی پی که بهت میفته داره ممکن با 10 بار خاموش و روشن کردن هم مشکل حل نشه (به گیت وی هم ربطی نداره چون من دوبار که آی پی گرفتم هر دو از گیت وی 13 بود ولی با یکی زومیت و ایران کیش و ... بازنمیشدن ولی با یه آی پی دیگه از همون گیت وی همه این سایتا باز میشدن)نقل قول:
روز به روز هم داره به تعداد سایتایی که های وب باهاشون این مشکل رو داره اضافه میشه
دانلود شبانه شما هم مشکل داره ؟ نوسان سرعت خیلی زیاد شده :n03:
کلا هر اتفاقی که واسه این چند روزه واسه نت میوفته ۹۹٪ از طرف های وبه [emoji1]نقل قول:
شاید باورتون نشه ولی نت من از شنبه صبح قطعه! میگن مرکزتون دارن کابل برگردان میزنن تا ۳ روز کاری زمان میبره. نمی دونم جریان این کابل برگردان چیه که ساختمان روبرویی و کل ساختمان ما (حتی طبقه بالایی که فقط رقم آخر شمارش با ما فرق میکنه) اینترنتشون بدون اختلال وصله اونوقت این های وب یدونه شنبه خرابی خط زدن، دیروز زنگ زدم دوباره یه خرابی دیگه زدن گفتن ۳ روز کاری زمان میبره! ۲۸خرداد هم ۲۴ ساعت نتم به خاطر اختلالات خود های وب قطع بود. ۲۴ خرداد هم ۷-۶ ساعت نت نداشتم به خاطر این که یهو حجمم از ۱۲ گیگ اومده بود رو 0!
موقعی هم که وصله هر لحظه امکان داره چراغ اینترنت واسه ۱ دقیقه تا ۱ ساعت خاموش بشه.
یه ماهی هم هست که پکت لاست و تایم اوت و سرعت تک کانکشن به حد اعلای خودش رسیده.
هر روز هم که یه سایت جدید به لیست سایت هایی که های وب باز نمیکنه اضافه میشه.
پشتیبانی هم که عملا کشک! هم اکنون شما نفر ۳۵ام در صف می باشید...
حالا ببینید بعد این که آواسل راه اندازی بشه چی میشه...
کلا حرف دل ما رو زدی :n16:نقل قول:
اقا من امروز ترافیکم تموم شد ( البته 2 تا تا فشفشه 5 روزه در طول این ماه خریده بودم ) از سرویسم 4 روز مونده ، خواستم بازم یه 5 روزه بگیرم دیدم نمیشه ! خواستم تمدید کنم هم دیدم نوشته فقط 72 ساعت مونده با پایان سرویس میشه این کارو کرد ! حالا مجبور شدم الکی یه فشفشه 1 روزه بگیرم تا فردا بشه بتونم تمدید کنم ! اینجور وقتا باید چی کار کنم !!؟ راهی هست ؟
خیر ! این هم از برکات های وب هست. تنها راه خرید نیترو یک روزه هست.نقل قول:
اگه بخوای فشفشه 5 روزه بگیری ، باید یه نیتروی پیش خرید بگیری که 1 روز به پایان سرویست اضافه شه و بتونی بخری! اگه نه که تا فردا صبر کنی که سرویستو تمدید کنی!نقل قول:
در سایت 195 شکایت کنید و بابت قطعی ها خسارت بگیرید و باهاشون اتمام حجت کنید که در صورتی که قطعی ها ادامه داشته باشه تا تجدید نظر آخر میرید جلو !نقل قول: