خب اگر منتقل شدی پرتک و نامحدودا اضافه نشدن اونوقت همین شبانه هم میره البته شایدم اضافه شدن معلوم نیست به مخابرات اطمینانی نیستنقل قول:
Printable View
خب اگر منتقل شدی پرتک و نامحدودا اضافه نشدن اونوقت همین شبانه هم میره البته شایدم اضافه شدن معلوم نیست به مخابرات اطمینانی نیستنقل قول:
من نمیخوام منتقل بشم. همینجوری پرسیدم اخه دوستان همه از همین نمایندگی سرویس میگیرننقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
گند زدن . امروز دیگه سیترا باز نمی شه . من فردا میرم بسوی شاتل هر چه بادا باد . خستمون کردن یا پینگ مشکل داره یا مرکز مخابراتی یا کاهش سرعت دارند یا سایتشون داون می شه یا سیترا از مامانش قهر میکنه یا ....
بیخیال ما رفتیم :n02:
برو شاتل وی پی ان رو تست کن اگه کار کرد یه خبری بده منم بیام بعضیا شبی 20گیگ دارن ازش میکشن ولی باید ببینیم اهواز کار میکنه یا نهنقل قول:
2مگ - شبانه
result/3650169712] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرویس شما شبانه رایگان داره؟ سرویستون 2مگ با چند گیگ ترافیکه؟ از چه طریقی تمدید سرویس انجام میدید؟ سیترا یا سامانه جدید پرتک؟
شما مشترک ضحی هستید؟ ببخشید که سوالام زیاد شد.
سلام :n16:نقل قول:
بله شبانه داره , 2 مگ 8 گیگ , این سرویسم رو از سایت ماناماد خریده بودم هنوز از پارتاک استفاده نکردم اما میتونم وارد شم
اما حجم خوریش وحشتناکه , دست بهش میزنم 200 مگ میپره :n02:
دوستان ضحی که فعلا قطعه سیستمش ثبت نام نمی کنه
ماناماد رو تایید می کنید ازش بگیرم؟
فرشاد رفتم مخابرات گفت پورت مشکلی نداره. از شرکت پیگیری کن. پارسم رفتم میگه تلفن خونه مشکل داره حتما و نویز داری!!! ولی به خدا من بهترین خط رو داشتم و دارم. الانم تلفن خونه تست کردم و بوق میخوره و مشکلی نداره. نمیدونم دیگه چیکار کنم. شاید عصر برم درخواست تخلیه بدم
شایان ساعات رایگان سرعتت با idm چنده؟
وضعیت برا 10 مگ فکر میکنم قطعا مناسب باشه
IBS داره تر میزنه آماده باشید :D
تر زدنش مثل سابق نیست :))) بیخیال. ما که میخوایم 10 مگ بگیریم دیگه دلمون پاکه :p
منظورم چیز دیگس منظورم همین الانه ... IBS بعضی وقتا قاطی میکنه کنتر نمیندازه... از اون نظر :D.... البته شانسیه... واسه من تو این ماه 2بار اینجوری شد..نقل قول:
یادش بخیر قدیما اینجوری میشد نت رو لخت میکردمنقل قول:
ibsng خراب شد خبر کنید بروبچس:n02::n09:
سیترا برای من درست شد و باز میشه...تغییری از لحاظ قیمت نکرده خبری از نامحدود هم نیست:n23:
اقا یک عکس بذارید ببینیم تعرفه هاتون چطوریه
آیا میدانستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
دانلود شبانه برای بعضی ها تا ساعت 7میباشد
4ماه پیش یه 2مگ 8گیگ داشتم 1 تا 7 بود بعدش که از این 20گیگا گرفتم شد 2 تا 6نقل قول:
آقا این نمایندگی های مخابرات که دفتر پستیا و کافی تی ها هستن میتونن پول بهشون بدیم تمدید کنن ؟
دوستان خوزستانی که به حذف سرویسهای نامحدود اعتراض دارید توسط مخابرات خوزشتان بردی در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات بگید سرویس ما این بلا سرش اومده! نشانی صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از کاربران هم اومده گفته مخابرات مازندران سرویس اینترنت نامحدود رو حذف کرده ایشون شخصاً وعده پیگیری داده:
دیگه نه دانلود شبانه بهمون تعلق میگیره نه از کار افتادن ibs این چه نتیه وجدانا:n21:
نقل قول:
نگووووووووووووو من الان میخواستم برم 10 مگ بگیرم :n29:
با اهواز بودم شما که هنوز استانداردی شبانه دارینقل قول:
نقل قول:
شهرستان ها نمیرن روی پرتک :n02:
پشتیبانی گفت :n05:
منم اینقدر شکایت میکنم تا بفهمننقل قول:
الان به هیچ سامانه ای دسترسی نداری ؟
ردیف قانون مدت زمان حجم 1 KHZ-10240(10M)-WITHFREE - 6.47G 2 night - -
فرشاد ؟؟؟؟
چطوره؟؟؟
کی تمدیدش کردی؟نقل قول:
سامانه بخوره تو سرشون فقط شبانه رو بهمون بدن سامانه ازشون نمیخوامنقل قول:
این دوستمون در عین ناباوری شبانه 10 مگ داره! [emoji3][emoji6]
تعجبی نداره هر کی داره تمدید میکنه دانلود شبانه به سرویسش اضافه میشه فقط برا اهوازیا حذفش کردن متاسفانه هیچ کی هم صداش درنمیاد همینجور دارن توسری میزنن به کاربرای اهوازی ولی متاسفانه کاربرا موندن نگاه میکنن که چطور حقشون داره پایمال میشه واقعا تاسف دارهنقل قول:
زنگ زدم نمایندگی شهرمون میگه سیستم قطعه از اهواز و نه ثبت نام میشه کرد و نه میشه شارژ کرد و نه میشه سرویس خرید!!!!!!!!
حالا سیترا که بازه پس چه مرگشونه اینا؟؟
سلام
من که رفتم شاتل ( آبادان) سرویس آرت۳ ۲۵۶-۱۵۰۰ نوشته حداقل ۱۷ گیگ در ماه من به نصاب گفتم یعنی چی گفت یعنی اگه ۱۷ گیگ دان کنی از ۱۵۰ میرسی به ۱۰۰ بعد ۱۷ گیگ بعد میرسی به ۸۰ بعد ۴۰ الانم تو ۴ روز ۴۰ گیگ دان کردم سرعتم همونه ولی شبا از ۲ شب به بعد رو هاست خارجی سرعت ۶۰ ولی داخلی همون ۱۴۰
آقا شما یه بار تشریف ببر در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات این داستان رو بگو به ایشون... بگو من اهواز هستم همچین داستانی برام اتفاق افتاده.نقل قول:
جریان این WITHFREE چیه که جلوی اکانت آمده؟؟
حدود 240 اینانقل قول:
تک کانکشن هم 240 تا میده :n16:
من واسه وزیر کامنت گذاشتم شما هم برید بزارید
من واسه وزیر کامنت گذاشتم شما هم برید بزارید
Standard-1024K-1M-5G
Standard-1024K-1M-5G-night
واسه من اینطوری زده. یعنی شبانه که رایگان هستش تا 5گیگ میتنوم دانلود کنم؟؟؟؟