تو سایت نظام وظیه که چیزی اعلام نشده.نقل قول:
تاریخش دقیقاً کیه؟
Printable View
تو سایت نظام وظیه که چیزی اعلام نشده.نقل قول:
تاریخش دقیقاً کیه؟
من هم تو خبر انلاین یه همچین چیزی دیدمنقل قول:
با این تیتر بازگشت کسری ایثارگران
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
من سومین مرخصی خودمو اومدم. همونطور که قبلا گفته بودم مرزبانی شهید رجایی هستم.
هفته ی سوم خوب شروع شد. شنبه زیاد بهمون سخت نگرفتن. یکشنه بعد از صبحگاه ورزش داشتیم. با اسلحه ی ژ3 نیم ساعت دویدیم. بعدش تمرین هایی بهمون دادن که فیل هم نمیتونست انجامش بده! روزهای بعدش آسان گذشت تا 5 شنبه که امروز باشه!!! واقعا پوستمون رو کندن! فکر کنم حس کردن شل شدیم. همین الان پاهام بی حس شده و موقع برگشتن نمیتونستم راه برم! با بدبختی راه میرفتم. موقعی که میومدیم هم دژبان ها کلی اذیت کردن. نیم ساعت گیرمون دادن و اذیت میکردن.
در کل به نظر من هرکی میگه آموزشی دوره ی خوبیه سخت در اشتباهه.
[QUOTE=sharpy;7421124]من هم تو خبر انلاین یه همچین چیزی دیدم
با این تیتر بازگشت کسری ایثارگران
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2[/QUOT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا زده بازگشت کسر خدمت ایثارگران رد شد.
این که خیلی ستمه یعنی یه نفر پدرش اگه ۲۹ ماه جبهه بوده باشه هیچ فرقی با اونی که اصلا جنگ نبوده نداره
این ضلمه سردار جان ظلم
نمیگذرم ازت
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
حالا چه بگذری چه نگذری ... 21 ماه خدمت داره لحظه شماری میکنه برات :دی (( اگر آَشنایی چیزی داری برو حداقل 6 ماه کسری بسیج بگیر خیلی ها با آشنا تونستن 6 ماه بسیج جور کنن! ما که نتونستیم:n03:))نقل قول:
نقل قول:
اولش میگی بعد نظرت عوض میشه:n02: کلا 1 ماه اول اموزشی سخته چون عادت نداری به صبح زود بلند شدن یا دویدن و کارای غیره
ما خودمون اخرای اموزشی اینقدر اذیت میکردن بچه ها تا کلاغ پر یا سینه خیز برن....:n09:
من که الان دارم توی یگان خدمت میکنم ولی هنوز نظرم درباره آموزشی عوض نشده!... بدترین دوران زندگیم آموزشی بود.نقل قول:
سلام دوستان :n02:
خوب ما دومین مرخصی آموزشی رو هم اومدیم.... الحمدلله این هفته همش صبحها عزاداری وسخنرانی بود و از صبحگاه خبری نبود
البته چند باری دست فنگ و دوش فنگ و .... توی روزها کار کردیم
کلاسها هم برخی واقعا آموزندس، مثل قانون به کارگیری سلاح......... برخی هم خیلی بیخوده!!!
این هفته برای اولین بار در عمرم با سلاح گرم شلیک کردم :n09:
چون افراد موقع شلیک خیلی به هم نزدیک بودیم، همون 3 تیر قلق رو که شلیک کردیم، گوشهای من یکی که کلا از رده خارج شد :n27: و کلا سوت کشید
در هر صورت کار خدا بود که شلیک از 50 متر کلاش، من نمرم شد85
جزو 10 نفر اول گروهان 180 نفره شدم
دوستانی که در ناجا آموزش دیدن، از مبنای، دادن درجه ها مطلع هستن؟؟؟
برخی میگن اصلا مبنایی نداره و به صورت رندوم از تهران انتخاب میشه
برخی میگن فقط بر اساس نمره کتبی درجه داده میشه
فرمانده گروهان ما اصرار داره که درجه بر اساس مجموع همه نمرات داده میشه(کتبی+فرماندهی+تیراندا ی و ....)
برخی میگن بر اساس معدل کل مدرک تحصیلی درجه میدن
:n29:
تو ناجا کاملا رندوم هستو این امتحانا همش الکی هست البته مانند همیشه نقش پارتی رو نمیشه نادیده گرفتنقل قول:
دوست من فکر نکنم که ظلم باشه. چون پدرای ما برای امنیت مملکت رفتن جبهه و دستشون هم درد نکنه. چرا سودش به ماها باید برسه. یعنی او کسایی که پدراشون بنا به دلایلی مثل بیماری فوت و... خدمت نرفتن باید کامل خدمت کنن!!!!!!!!!نقل قول:
بنظر من اگر شرایط برای همه (بجز کسری تحصیلی چون طرف خودش زحمت کشیده در خونده پس باید یه فرقی با آدمهایی با مدرک پایین تر از خودش داشته باشه) یکسان باشه در حق هیچکسی ظلم نمیشه. من خودم 17 ماه کامل خدمت کردم و کسیو که سرباز صفر بود و تازه 2 ماه خدمت کرده بودو دیدم که با کسری جبهه خدمتش تموم شد نمیدونی چقدر روحیه بچه های پادگان ضعیف شده بود. این کسر خدمتهای جبهه و بسیج ظلمه. اره یه عده حال میکنن ولی اونایی که کامل خدمت کی کنن آدم نیستن!!!!!!!!!
شرایط باید یکسان باشه.
اینو هم باید در نظر داشت که خیلی ها با همین کسری جبهه سر جمع خدمتشون 6 ماه نشد!! ولی الان ما باید 21 ماه خدمت کنیم!! الان ظلم نیست در حق ما؟؟ چون ما هم دقیقا شرایط اونا رو داشتیم که 7؛؛8 ماه خدمت کردن!! و الان باید 21 ماه خدمت کنیم!نقل قول:
اگر از اول چنین قانونی وجود نداشت و شخصی ازش استفاده نمیکرد حرف شما متین بود ... ولی الان که این کسری ها رو برداشتن یه خیلی از سربازا ظلم شده! .
مگه پدر اون سربازایی که کسری جبهه گرفتن رفته بودن برای کسری خدمت فرزندش از میهن دفاع کرده بودن؟؟؟؟
یا حداقل نباید بین فرزند شخصی که پدرش نزدیک 30 ماه جبهه داشته و کسی که به خاطر ترس از جبهه و جنگ خودش رو به انواع بیماری ها و سیاست ها زده تا معاف بشه فرقی گذاشت؟ من فقط زمینه نظام وظیفه رو میگم کاری به جای دیگه ندارم! اگرم کسی تونسته کسر خدمت گرفته و خدمتش تموم شد نوش جونش باشه ..حالا شما روحیتون خورد شده تقصیر اون بوده ؟؟
دوستان کسی رو میشناسید که تونسته باشه به خاطر فتق دیافراگم (hiatal hernia) معافیت گرفته باشه؟ شنیدم برای مدرک لیسانس به این راحتی ها معافی نمیدن، به نظرتون اگر هم امکانش باشه بهتر نیست حین خدمت براش اقدام کنم؟ یک دوازده اعزامم موندم برای سرباز معلمی اقدام کنم یا برم دنبال معافیت، یا هر دو؟ اگر بشه.
توی سپاه از هفته ای هفت روز فکر کنم 8 روز عقیدتی داشتیم ما!.. .نقل قول:
کلاس اخلاق ما واقعا خوب بود به خصوص مربیش ولی بقیه کلاس ها همشون الکی بود.
باهاتون موافقم. این قانون و کلاً نباید می گذاشتن . در ضمن خیلی ها نه بخاطر ترس بلکه بیماری و فوت پدر و هزار و یک دلیل موجه نتونستن برن جبهه. کسایی که هم رفتن به بچه هاشون چه ربطب داره.نقل قول:
سخته وقتی ببینی یه سرباز با مدرک سیکل 3 ماه خدمت کنه و تویی که فوق لیسانس داری 21 ماه کامل خدمت کنی.
عزیز حین خدمت اگر واقعا هم معاف باشی از ترس اینکه حتی یه درصد هم معاف نشی و بخوای خلاء خدمتی بخوری نمیری کمیسیون.نقل قول:
پس بهتره تا خدمت نرفتی هر مشکی داری رو به پزشک بگی.
خب عزیز خودت هم داری میگی اونایی که رفتن که برای کسر خدمت پسرشون نرفتن جبهه!!! ولی وقتی هم که شخصی با استفاده از این قانون به قول شما 3 ماه خدمت کرده به من هم فشار میاد که باید 21 ماه کامل خدمت کنم!! و دقیقا شرایطم مثل همون طرفی بوده که 3 ماه خدمت کرده!.. پس دو حالت پیش میاد یا چنین قانونی رو کلا نباید اجرا میکردن ... یا الان هم که اجرا کردن یاید برای همه افراد به طور یکسان انجام بشه نه مثل الان که سرباز کم دارن دهن سرباز رو سرویس کنن!! .نقل قول:
البته به امید خدا تا چند سال دیگه اینا هر چی هم زور بزنن و محدودیت قائل بشن برای کسانی که خدمت نرفتن بازم کسی خدمت نمیره ما دیگه تقریبا آخری هاش هستیم. نهایتا بتونن 10 سال دیگه هم سرباز بگیرن ...
راستی این نکته رو هم در نظر داشته باش که اون فردی که سیکل بود و سه ماه خدمت کرد از شخصی که فوق لیسانسه و میخواد 21 ماه خدمت کنه هر طوری که حساب کنیم عقب تره ... فقط خدمتش کمتر شده.!
اون کسی که سیکل داره میخواست درس بخونه تا عقب نیفته. الان درس و تو خونت هم میتونی بخونی چون هزینه ای نداره و اگر دانشگاه دولتی هم قبول بشی نمیخواد پول بدی. پس میخواست درس بخونه تا عقب نیفته به اون بدبختی که 6 سال حداقل درس خونده تا فوق بگیره چه ربطی داره که اون طرف تا سیکل خونده. حالا که اون تا سیکل خونده باید بی دلیل کمتر خدمت کنه.نقل قول:
شما هم چسبیدی به همون سیکل و فوق لیسانس؟نقل قول:
ول کن بابا ... میدونی فاصله سیکل تا فوق لیسانس چقدره؟ ؟ ؟
و الانم میبینی که این اتفاق ها زیاد میفته!! کسی نمیبینه مدیر یه شرکت معتبر دولتی دیپلم داره ولیسانس و فوق لیسانسش دارن بیکار میگردن! شماچسبیدی به 2 سال خدمت!! .
راستی اینو هم میدونی که یه فوق لیسانس توی خدمت چه کاری انجام میده و یه سیکل چه کاری؟؟ فکر نکنم اینو ببینی و فقط یکیشو دیدی که معاف شده!! ... .
دوست من. شما یا خدمت نرفتی یا تو ناجا خدمت نکردی.نقل قول:
تو ناجا من سربازهایی رو دیدم مخصوصاً تو راهور و پلیس دیپلماتیک که با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد به مراتب سخت تر از سرباز سیکل که تو قسمت اداری کار میکنه صبح میاد 3 میره خدمت می کنه.
تو ناجا فرقی بین سیکل دیپپلم کارشناسی و کارشناسی ارشد نیست. الا تو راهور با مدرک فوق 4-4 پست میدن. پست ویژه هم دارن.
پس خواهشا نگو سرباز صفر خیلی سخت تر از فوق لیسانس خدمت میکنه.
البیه بهتون حق میدم. چون یا خدمت نرفتی یا تو ناجا خدمت نکردی.
عزیز چرا جوش میزنی ؟؟ دلیل نمیشه که خدمت توی همه ارگان های نظامی مثل هم باشه!! اگر این طور بود که یه ارگان نظامی میزدن به نام سرباز فقط سرباز رو 21 ماه توش الاف میکردن!!نقل قول:
خب چه حساب و کتابی داره که سرباز سیکل داره توی بخش اداری خدمت میکنه و شمای فوق لیسانس داری پست میدی ؟؟(( جسارت نباشه اگر اینطوری باشه که شما میگی بر میگرده به عرضه خودتون!!))
عزیز چیزی که من دارم با چشمای خودم میبینم اینه که سرباز صفر توی سپاه خیلی سختی میکشه!! ... ولی فوق لیسانس نه!! . کاری هم به ناجا ندارم.
جواب جمله آخرتون رو هم اول دادم! دلیل نمیشه که همه مثل هم خدمت کنن!! یا همه سربازا رو توی یه ارگان نظامی دور هم جمع کنن!! ولی من به نظرم میرسه که شما که چند صفحه پیش میگفتی نبود 33 روز دیگه!!... هنوز به اندازه یه سرباز که 4 ماه هست داره خدمت میکنه!! ... قلق خدمت دستت نیومده! که بر میگرده به خودت!! ... اگر بازم ناجا رو بهونه نمیکنی!
دوستان لطفا این بحث ها رو بیخیال بشید
اینکه قانون باید چی باشه و چی بوده دست ما نیست
کسی کی میره خدمت باید پی همه چی رو بتنش بماله
قانون خدمت مشخص هست شما دفترچه رو
که فرستادی یعنی قبولش کردی دیگه بجث نداره
تو خدمت اگه بهتون دستور دادن بمیر باید بگی قبرم کجاست !
sent from my open source device
حرف شما کاملا متینهنقل قول:
ولی من با جمله آخرتون زیاد موافق نیستم! چون بدبختی های سرباز دقیقا از همین مسئله هست ... و همیشه سربازانی که از این قائده پیروی کردن به نحوی ضرر کردن .؛؛ من توی آموزشی با خودم گفتم اینجا از تجدید دوره و هزار کوفت و زهر مارش میترسم ولی توی یگان عوض همش رو در میارم والانم دقیقا همین طور شده.:n01:
dg1 عزیز آخه این دوستمون تو سپاه داره خدمت می کنه و نمیدونه که تو ناجا به آدم چی میگذره. اگر تو کلانتری خدمت می کرد 90 روز کامل باید پست میداد 10 روز میرفت مرخصی. دیگه اینجوری بحث راه نمی انداخت.نقل قول:
در ضمن noproblem عزیز راست گفتم الان تو پایان دوره ام و 1/11 خدمتم تمومه. 1 ماه هم اضافه خدمت داشتم. با فوق لیسانس پشت کامپیوتر بودم صبح تا ساعت 16 . ماهی 5 روز هم شیفت داشتم. خدا رو شکر خیلی هم سخت خدمت نکردم. خودمو نگفتم بچه های کلانتری و راهوررو گفتم که خیلی سختر از سرباز صفر خدمت میکنن. ادعایی ندارم ولی بی عرضه هم نیستم.
آره دلیل نمیشه که همه ارگانها مثل هم باشه ولی دلیل هم نمیشه که یه عده مثل شما با پارتی بیفتادن سپاه .
گفتم که حدسم درست بود تو ناجا خدمت نکردی. dg 1 عزیز بخدا بین سپاه و ناجا خیلی فرق هست. قبول دارم خدمت در کل تو هر ارگانی سخته ولی سپاه خیلی راحت تر از جاهای دیگست.
noproblem عزیز حداقل سپاه اینه که به لیسانس و فوق لیسانس احترام میذارن. تو ناجا با لیسانس بهت توالت شویی هم میدن.
پس نتیجه میگیریم بین ناجا و سپاه برای تحصیل کرده چقدر فرق میذارن. همین الان بورو تو خیابونا ببین چقدر ستوان3 ظیفه دارن پست میدن. روز شب نصفشب تعطیلی و ... ندارن. پس نگو دلیل نمیشه همه ارگانها مثل هم باشن. پس او کسی که مدرکه ارشد داره حداقل باید از تو راحت تر خدمت کنه.
وسلام
نقل قول:
داداش من منظورم قوانین هست شما که در برابر قوانین که نمیتونی مقاومت کنی
بله اگر بهتون زور گفتن باید اعتراض کنید
اما قانون رو نمیشه تغییر داد لاافل تو ناجا!!
بله داداش من موافقم مشکل ناجا اینه که کارمند خیلی دارهنقل قول:
و جا برای سرباز برای پست اداری خیلی کم داره
تو یگان خودمون ستوان دو وظیفه شده بود ابدارچی فرمانده
خدا شاهده من خجالت میکشیدم
sent from my open source device
دوستان یه سوال. تقسیم ناجا (مرزبانی) از تهران صورت میگیره یا توی پادگان هم میشه تغییرش داد؟
از ستاد ناجا واقع در میدان ونک صورت میگیره. اگر تو پادگان پارتی داشته باشی که به ستاد ناجا وصلت کنه میشه تغییر داد.نقل قول:
اون دسته از دوستانی که نمیتونن یا نمیخوان احترام متقابل رو در بحث ها و گفتگوها رعایت کنن :
ما جایی برای بی احترامی به کاربران صرف مخالف بودن نظرشون نداریم ( حداقل در انجمن متفرقه این رفتارها قابل قبول نیست اصلا ) ؛
پس لطفا و حتما احترام متقابل رو حفظ کنید و در صورتی که نظرات یک نفر باب میلتون نیست از لیست سیاه پروفایلتون استفاده کنید .
اره منم از موقعی که فهمیدم مرزبانی افتادم رفتم دنبال اینکه از بند پ استفاده کنم،فهمیدم یا بایستی با مقامات بالای پادگان آموزشی آشنا باشی یا یه پارتی کت و کلفت تو تهران داشته باشی تا از شر مرز راحت شی و بپیوندی به شر کلانتری ها:n06:نقل قول:
سلام دوباره به دوستان عزیز
انگار همین دیروز بود از دوستان داشتیم راهنمایی می گرفتیم برای اعزام و ...
22 روز از دوره اموزشی ما تو 01 گذشت ! طبق چیزی که دوستان می گفتند هتل و ... من جمع بندی که رسیدم بهش این بود که 01 برای تهرانی واقعا هتل هستش اما برای شهرستانی ها و اونایی که از شهر های دور هستند مسافر
خونههم نیست ! :n15:تا به اینجای کار سخت ترین موردی که اذیت کرده ما رو سردی هوا بوده ( هر چند تمرینات رژه و ورزش و ... بعضی ها رو اذیت کرده یه جورایی ) اما برای من بزرگترین مشکل سردی بوده تا به الان !:n22:
خدا عاقبت ما رو تو تلو بخیر کنه تو این سرما ! :n15:
راستی میگن این امتحانات که میگیرن در تقسیم سرباز بعد اموزش خیلی تاثیر داره و اگه نمرت کمتر از 60 بشه تجدید دوره میشی و یا امریه ات باطل میشه !
به به داش وحید چه خبر ؟ نبودی یه مدتی :n02:نقل قول:
در مورد امتحان ها هم نه داداش همش الکی هست واصولا هیچ ارتباطی بین تقسیم سرباز و نمره امتحانش نیست
فرمانده ها از امتحان ها به عنوان یه عامل برای ترسوندن سرباز ها استفاده میکنند
راستی منشی شدی یا شدی سرباز حاج اقا :n02:
سلام دی جی جان خوبی ؟ اره نبودیم رفته بودیم صفا سیتی :n02:نقل قول:
اره در مورد امتحانات هم شنیدم که فقط نقش ارزشیابی برای یگان ها رو داره و عملا نقش انچنانی برای تقسیم نداره مخصوصا برای اونایی که شرایط خاص و امریه دارن !
نه والا ما دیر رسیدیم و همه این موارد تموم شده بود :n02: ولی راضی هستم در کل خوب میگذره خدا رو شکر :n10:
راستی یه شایعه ای بین بچه ها بود که قراره 22 بهمن خدمت دوباره 18 ماهه بشه ؟!! البته من که اصلا امیدوار نیستم :n02: یه مورد جالب دیگه خوندن خاطرات و مواردی هستش که زیر تخت های بچه های دوره های قبلی نوشتن :n16:
ایشالا بعد دوره بتونم دوستانت رو راهنمایی می کنم :n16:
سلام
من بخوام برم گواهینامه رانندگی ام رو بگیرم. اگه ببینند داخل کارت معافیم نوشته مشکل چشم داشته گیر میدن؟
یا پیش پزشک معمولی میبرن برای معاینه و خیلی گیر نمیدن؟
فقط بگم کارت معافی دارم همچی درسته؟ یا خودشون وارد جزئیات میشن و می بینند که چطوری معاف شدم؟
سلام دوستان...
واسه من هم 22 روز با همه سختی ها و بدیهاش گذشت...من تو 02 هستم..به یکی از گردانها میان دوره دادن و از پنج شنبه تا دوشنبه صبح تعطیل هستن ..البته بعضی از بچه های گردان ما هم بهشون نگهبانب نخورد و تا دوشنبه تعطیل هستن ولی من و بقیه یکشنبه اماده باش خوردیم و بعضیها هم نگهبان عادی شدن...میخوام بدونم که به ما دیگه میان دوره نمیدن بعد از تلوووووو؟؟؟؟چرا یکشنبه رو پادگان تعطیل کرده؟؟؟
با حرف اون دوستمون که گفت واسه تهرانیا هتل هستش موافقم..هر شب میتونن برن خونه ولی ما که جایی رو نداریم باید بمونیم تو اون خراب شده...غذاهاش که خیلی خیلی خیلی مزخرفه....
نقل قول:
سلام
هیچ جای کارت معافیت شما قید نمیشه که چه مشکلی داشتی اینطور مینویسن
معافیت ماده 33 بند الف (( تقریبا اینطور چیزی مینویسن))
که شما میتونی بگی من به خاطر مشکل پای پرانتزی معاف شدم مثلا .! کسی پیگیر نمیشه .
و برای گواهینامه هم باید بری دکتر معمولی ازت تست چشم میگیره و برگ معاینه ات رو مهر میکنه.
این قضیه 18 ماه شدن دوباره خدمت چیه؟
چند روزه دوباره داغ شده
یکی از دوستام از خدمت امده و میگه فرماندشون قسم خورده گفته 18 ماه میشه!
کسی میدونه این شایعات از کجا امده؟!
کسی رو نمیدونمنقل قول:
ولی من نه بسیجی دارم نه جبهه
بالای 18 ماه هم خدمت نمیکنم!! .... حالا قانون هر چی میخواد باشه!! ... ما در جهت مخالف آب شنا میکنیم :دی
میگن هرکی گواهی آمادگی دفاعی مدرسهشو ببره دو ماه کسری میگیره. توی پادگان ما هم شایعه شده.نقل قول:
دوست من همینکه ارتش هستی و خیالت راحته بعد آموزشی جای خوبی میفتی خدا رو شکر کن. ما که بعد آموزشی نقطه ی صفر مرزی میفتیم باید ناراحت باشیم. تازه همین آموزشیش هم مثل جهنمه برامون.نقل قول:
هنوز اجرایی نشدهنقل قول:
به امید خدا تا به خواد اجرایی بشه خدمت منو شما مدت هاست که تموم شده.