نقل قول:
منظور من اینکه دیگه کسی برای فیورا 70 ای دی و 12 لایف نمی بنده آخه وفتی یه آیتم 100 تا گرون تره ولی 10 تا ای دی و 8 لایف زیاد تر میده دیگه کی میره طرف اون
راستی آپدیت هنوز مشکلی داره؟ تو بازی بازم دیسکانکت میشید؟
Printable View
نقل قول:
منظور من اینکه دیگه کسی برای فیورا 70 ای دی و 12 لایف نمی بنده آخه وفتی یه آیتم 100 تا گرون تره ولی 10 تا ای دی و 8 لایف زیاد تر میده دیگه کی میره طرف اون
راستی آپدیت هنوز مشکلی داره؟ تو بازی بازم دیسکانکت میشید؟
نقل قول:
آخه داری فرق Mage و Fighter این دوتا چه ربطی دارن به هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه گفتی بین فیورا و آتروکس یه حرفی ، اگه میگفتی بین کاتارینا و زیگز باز یه حرفی
آخه فیورا و زیگز چه وجه اشتراکی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13 ::n13::n13:
آخه مگه هر آیتمی که AD و Life بده بهتره ؟ Ravenus خیلی ضروریه واسه ult فیورا
اصلا خوندی من چی نوشتم؟؟؟نقل قول:
Doom bot رو 3v5 با Ezreal به تـوپ بستم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OMG OMG OMGنقل قول:
امکان نداره 2 تا AFK با 35 تا KILL تو این مود مزخرف :O
درجه سختیش چقدر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 اون بالا مشخصهنقل قول:
درجه سختی 5 اشون خداس .. با دایمند ها موندیم توشون .. تو tf ها اصلا کاری از دستمون بر نمیاد .. فقط با bd میشه بازی رو برد :n13:
یه HearthStone باز داریم اینجا!؟
ما 5 ستاره شو هم بردیم doombot رو حالا چی میشه؟
این مود واقعا بیخود حداقل اگه به پولی بیشتر میدادن (که فکر کنم می دن) یا به خودمونم یه قدرتی اضافه می کردن باز یه حرفی آخه دلمونو به چیش خوش کنیم
فقط تو خود مپ قشنگش کردن (شب شده و سایه ها و یه ترسناکی خاص)
هیچی نمیشه . :n18:
دوستان عزیز ؛ Mkjogo برای شما وقتی باز میشه مشکل داره ؟
یه summoner icon میدن اگر حداقل یکبار برینقل قول:
آخیش، بالاخره اولین Penta رو گرفتم :n05:
(با پینگ 280 :n09:)
واقعا جک با مزه ای بود اصلا چرا باید هیروی شاخ و hardcorei رو با یه چمپ نو بی تو مایه هایه داریوس/فیورا مقایسه کرد ؟ برو پیک ریت رنگار رو تو الوهایه چلنجر دایموند چک کن حساب دستت میاد شما هم خسته نباشی با فیورا کری میکنی PreSS R FTW نه تو تیم فایت به پایه رنگار میرسه نه تو پتانسیل دمیج فقط press R :n02: البته حق داری چون تو eune اصلا رنگار باز نیست که بیفته جلوت کپ کنینقل قول:
این Doom Bots به نظرم مد مسخره ایه ، الاخصوص سختی آخرش واقعا دیگه خیلی مسخرست
کاش fiddle همیشه مثه تو مپ doom bots بود
Delete this
atrox رو کسی میدونه چجوری با رنگار کانتر کنه؟سخت ترین هیرو در مقابل رنگاره
سرور های ریوت به قبرستان بقیع پیوستند :n07:
پینگم شده بود 11500 !!:n04:
شما هم ما رو کشتی با این rengar ات ;)نقل قول:
فیورا press R gg
رنگار press R + Q gg زیاد تفاوتی نداره
بهتره چلنجر . دیاموند که گفتی سیلور هم اضافه کنی هر چی باشه با این رنگارت نمیتونی برسی یه دیویژن گولد :n02:
کلا از این نوب چمپیونا بدم میاد فرقی نمیکنه رنگار باشه یا فیورا یا فیز یا یی یا ( چمپایی که wooden 1 ای ها هم میتونن بازی کنن و ببرن لاین یا گیم رو منظورمه)...:n21:
مود Doom میشه 2 راند اول رفت راحت ،ولی راند اخر واقعا خیلی سخت 3 نفر تانکر باید بشن دو نفر مثل Shaco YI برن tower togher
همه جاشو باهات موافقم .نقل قول:
مخصوصا نوب چمپها :n08:
راسشو بخوای هر چمپی که کیلل بگیره چمپ نوب حسابش میکنن .. yasuo - kha - try - همه ی adc ها و همه ی چمپ ها ..اصلا ربطی به این نداره که نوب باشن - فقط یه چمپ واقعا نووب داریم اونم نووب نیست کلا کریتیک میزنه با پاسیوش که اونم master yi هستش و تمام ..نقل قول:
من خودم با morgana - yasuo - yi - darius - jinx - zed - tritina - katarina - akali - پنتا دارم .. ولی هیروی نوبب اشون در نظر خودم yi هستش چون هنوزم یادمه بدبخت ها داشتن baron میگرفتن و منم یه کیلای داشتم و یه r زدم یه e و چند تایی هم q هم پنتا گرفتم هم baron رو که خونش رو خیلی کم کرده بودن .. :n13:
ریوت خیلی لگ میزنه.
بعضی چمپ ها طرف باید اسکیل و مهارت لازم رو داشته باشه تا بتونه بهترین رو انجام بده مثلا Morgana که واقعا استراتژی جالبی داره و APC خیلی شاخیه و در این حال اگه دست یه تازه کار بیوفته ؛ علاوه بر خودش ، کل تیم رو بهم میریزه. ولی خوب بعضی چمپ ها مهارت زیادی نمی خواد و فقط با شناخت اسپل ها و چند بار استفاده میشه خیلی راحت کیل گرفت مثلا Khazix که جزء مسخره ترین ها هست ، باهاش E میزنی و W و Q و AA و طرف میمیره و بلافاصله E میزنی و در میری و این کار خیلی سختی نیست و یه آماتور خیلی راحت میتونه این کار رو با چند بار تمرین بکنه . کلا چمپ های Assassin بیشترشون جزء چمپ هایی هستن که مهارت خاصی نمیخواد ولی بعضی هاشونم مثل Nidalee و Shaco علاوه بر شناخت اسپل ها و تمرین بسیار ، مهارت خیلی بالایی میخواد.
کلا با چمپ های Assassin مخالفم به خصوص با Khazix و Rengar و LB و Akali .
حرفم این نیست که همه چمپ های Assasin رو از صحنه حذفشون کنن ولی خوب میتونن نرف شدید کنن . خصوصیتی که چمپ های Assassin دارن ، همشون یک اسپل برای فرار دارند که حالا برای بعضی از چمپ ها این اسپل ها فقط Invisible هست مثل W چمپ Akali یا Ult چمپ Talon و برای بعضی ها Leap هست مثل E چمپ Khazix و همچنین چمپ های Assassin مثل اسمشون که معنیش قاتل میشه ؛ در عرض کمتر از 2 ثانیه هیروی مقابل را میکشن و این خیلی ناعادلانه هست هم دمیج بالا و هم اسپل برای فرار خیلی سریع.
کلا نظر من روی چمپ های مثل Lissandra ، Morgana و Cassiopeia هست که هم اسکیل و مهارت خاصی میخواد و هم خیلی موثر هستند.
ولی اگه چمپ هایی مثل Morgana تو تیم فایت خوب عمل کنند ، چمپی مثل Rengar و Khazix هیچ حرفی برای گفتن نداره . هر چقدر هم طرف مهارت خاص خودش رو با یکی از این 2 داشته باشه ؛ کاری نمیتونه بکنه.
ممکنه چمپی مثل اکالی با دوتا اسپل بزنه یکی رو بکشه و در ره ولی وقتی از سیلور یک میره ادم بالاتر به محض دیده شدنش هرچی استانو اسپله روش سرازیر می شه حتی فرصت نمی کنه نصف جون ای دی کری یا میجو کم کنه تازه همون دبیلیو اکالی با گذاشتن یک وارد مخصوص تمومه کلا چمپای اساسین تو دیویژن هایه بالا له می شن فقط همین مونده بیشتر نرف بشن اون وقت ازشون چی می مونه؟ چمپی که نه اتک می ده با دوتا ضربه هم می میره همین اکالی رو جلو داریوش بنداز ببین چه جوری له میشه.
این قدر گفتین اساسینا باید نرف بشن هم یک نگاه بنداز الان کی دیگه خازیک بر میداره هر پچ اومد به خواطر افرادی مثل شما هی نرفش کردن الان هیچی ازش نمونده
اما در مورد فیورا یکی از بهترین چمپاییه که من بازی کردم تنها چمپی که هیجان فیورا رو داره فقط جکسه هرچند جکسم به خواطر نوبایی مثل شما نرف کردن
ریوت اومد تو این سیزن و اواخر سیزن قبل بازی رو بالانس کنه خراب ترش کرد
بابا proo00o0o0oo00 :n02: تو به بزرگی خودت ما هارو ببخش :n02:نقل قول:
----------
خواطر ؟؟؟؟؟ :n02:
شما که فقط حرف میزنی آخه کجا دنیا Akali میره TOp جلوی داریوش ؟ مگر اینکه خونه شما اینجوری باشه:n08:نقل قول:
جکس هم یکی از مسخره ترین چمپ ها هست ؛ جکس کلا هر چقدر هم نرف بشه بازم خاصیت خودش رو داره ، شما Useless هستی ، به بقیه چی کار داری ؟!؟ :n18:
بچه ها واسه من بعد پچ 4.12 آخر بازی نمی نویسه victory یا defeat و همینجوری تو اون صفحه میمونه. |:
واسه کسی اینجوری شده؟
بيشتر تو spectate اينجوري ميشه.
ای بابا این چت بن کشت منو اولش یه 60 تا بود بعد همون بین رسید به 100 تا باز یه نودتا اومد الانم این
پشت به پشت میان من به کجا باید بگم چه وضعشه؟؟؟؟؟
عاقا یه سوال. می شه چمپی رو که خریدی بفروشیش؟ یا نه؟:n13:
اگه khazix رو یکبار دیگه نرف کنن حذف بکنن سنگین ترن چیزی دیگه نمی مونه ازش بعد من اصلا قبول ندارم چمپ های assassin نوب هستن اتفاقا خیلی سختر هم هست چون معمولا تو جنگ ها زود تر از ADC ها میمیرن باید خیلی تاکتیکی تر باشن
راستی اهنگ صفحه لوگین رو کجا میشه دانلود کرد؟ خیلی قشنگه
لگ نیستنقل قول:
drop h.ack چند وقته بیشتر گیما همینن یه سرچ کنی میفهمی
گقتن پی گیری دارن میکنن ولی همچنان همونجوریه stream اگه ببینی از هر 3 تا گیمشون یکیش هکر هست win rate هکر ها هم 100% اگه بری ببینی
آقا پس این drop ha.ck وجود داره ! ;(
یه بار با Fiddle کلی کیل داشتم و دیگه زود تر از همه داشتم Ful build میشدم تیم هم که ضعیف بودن خیلی برد به من بستگی داشت تا اینکه یهو DC شدم سریع رفتم دیدم که تایم اوت هم ندارم رفتم یه سایت و باز کردم دیدم باز میشه از یکی از بچه ها پرسیدم DC میشه گفت نه از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن dc نمیشن
گفتم اگه ریست کنم adsl رو درست میشه اینکارم کردم درست نشد لول رو بستم باز کردم هر کاری کردم درست نشد تو گیم میرفت میدیدم تیم رو ولی دوباره دی سی میشد فکر کردم از Riot عه ولی همه ی تیم اوکی بودن فقط من دی سی شده بودم
آخرین لحظه که base داشت ضربه میخورد درست شد!
اره دارن همینجوریه پی گیری میکنن دفه اول نیست اینجوری میشه 2 تا S قبلی ها هم همین بود ولی درست کردننقل قول:
داری میبری مثلا میزنن یا Team fight یا سر baron یهو میبینی پینگ میره رو فضا یا کلا میپرو بازی... این چند وقته اخیر پر شده دیگه کسی رانک نمیره طرف اینجوری شده challenger
winrate 100%
Drop HAack باشه آدم میفهمه آخه کل بازی Resume میخوره و همه دی سی میشن اگه دراپ هــک باشه اونی که داره استفاده میکنه دیسکانکت نمیشه . در صورتی که دیروز هممون دیسکانکت میشدیم.
پینگم دیروز تو بازی شده بود 11500 یه Fiddle داشتیم بدبخت جانگل بود 4 بار تو جانگل از لگ مرد. کلا یا زیر Turret میمردیم یا همینجوری میزدیم یا می مردیم یا میکشتیم :n02:
اون drop ---- که میگی قدیمیه این جدیده یه نفرو اینجوری میکنه اگه بخواد کله تیمو میکنه معمولا carry رو اینجوری میکنن الا منو یه سری بچه های دیگه هم همینیم اخرش که دارن نکسوس رو مزنن میبینم 2 نفر فقط دارن میزنن...فعلا باید صبر کنیم تا پچ جدید
----
پینگ میره بالا اره
دوستان یه چمپ قوی و سخت میخوام بهم معرفی کنید
جدا از این blitz خوبه؟ :دی
خیلی حال میده میکشیش
بعد دریون چمپ نو ب ها نیست؟