من که به نظرم وضع نسبت به قبل بدتر شده تو اهواز. حالا خراب شدن رو نمیدونم.نقل قول:
قرار نیست درسش کنن؟؟؟
Printable View
من که به نظرم وضع نسبت به قبل بدتر شده تو اهواز. حالا خراب شدن رو نمیدونم.نقل قول:
قرار نیست درسش کنن؟؟؟
ضمن تشکر از اقای انصاری که ما رو بی پاسخ نمیزارن
باید بگم که اهواز حتما مشکل پیش اومده مودم من در مکانهای قبلیش که انتن و میزان نویز به ترتیب زیاد و کم بود الان عکس شده و فکر کنم کل سطح شهر همینطور باشه!
من اطراف سه راه فرودگاهم (اهواز) از جمعه انتن نداشتم تا امروز ظهر که دیدم وصل شده و مشکلی نداره .
الان بهانه ی مناسبی به اسم تحریم رو دارن. هر وقت دلشون بخواد درست میکنن.نقل قول:
برای من بالاترین عدد 1372 بود که توی مودم باید 1400 میزدم درحالیکه خود مودم 1500 داشت.ولی از وقتی تغییرش دادم موقع آپلود ،مودم ریست میشد.توی اسپید تست هم موقع آپلود ریست میشد.حتی توی صفحه کانفیگ مودم هم زیاد ریست میشد.الان برگردوندم به همون 1500 مشکلات برطرف شد!!نقل قول:
مودم من ix 350
پیش فرض مال من که 1400 بود. الانم نمیدونم رو چنده، ولی فعلاً مشکلی ندارم. مودم بنده هم جناب bm632w هستند.
دوستان لطفاً سریع راهنمایی کنید چون چند مگ دیگه بیشتر نمونده تا ترافیکم تموم شه.
الان 8 هزار تومن از سایت مبین نت به حسابشون ریخنم ولی جچکی اضافه نشد.
چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟؟
چی اضافه نشد؟نقل قول:
منظورتون حجمه؟
اگر اینطوره، چیزی به حجمتون اضافه نمیشه، به اعتبار باقیمونده اضافه میشه. کار دیگه ای نیست که انجام بدید.
امروز از 2.5 شب تا 5.5 صبح برای من قطع بود!
تایید میشه!نقل قول:
برا منم همینطور بود،البته ساعت 4 سیگنال اومد ولی مرتب قطع و وصل میشد.
اره دقیقا همینطوره که شما میگید....نقل قول:
مال من 1400 بود مودم bm632نقل قول:
lاما طبق دستور اون سایتی که دادم موقع پینگ میگه باید دفراگ شه یا یه همچین چیزی
اما رو 1380 خوب جواب میده
بله منظورم همون حجم بود، دیشب توی تاریکی نوشتم!!نقل قول:
خوب این اعتبار چیه؟ الان 60 مگ بیشتر نمونده تا تموم شه. اگه حجمم تموم شد چی کار باید بکنم؟
دوستامن ممنون میشم اگه اینو جواب بدید
نقل قول:
دوستان من الان میخوام طرح 512 نا محدودمو تمدید کنم
فقط پولو بریزم دیگه؟؟؟ کار دیگه لازم نیست؟ زنگ بزنم یا نزنم؟
ممنون
من تا حالا برای تمدید زنگ نزدم، پولو میریزم خودش تمدید میشه. مگه اینکه از زمان طرح مونده باشه که در اونصورت به عنوان خرید حجم اضافی محسوب میشه و برای تمدید نیاز به تماس هست. در مورد شما که حجم اضافی معنی نداره.نقل قول:
هیچی دیگه. حجمت تموم شه دیگه از اعتبارت کم میشه. مثلاً اگر 8 تومن تو حساب داری، متناسب با مصرفت از اون 8 تومن کم میشه تا صفر شه، بعد دوباره باید پول بریزی.نقل قول:
پس برمیگرده به وضعیت سیگنال و همون اعداد مربوط به دکل.چون فکر نمیکنم به مودم ربطی داشته باشه.برای من بالاترین عددی که تونست پینگ بگیره 1372 بود که +28 میشه 1400 ولی همونطور که گفتم توی آپلود، مودمم ریست میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اینجا که فقط روش تست رو گفته. چطور می شه این MTU رو تنظیم کرد؟ مودم BM632W
ورود به تنظیمات -> Basic -> در این قسمت جلوی MTU گزینه ی Manual رو انتخاب و مقداردهی کنید.نقل قول:
سلام
من سرور لندن را برای خودم معیار گرفتم که همیشه بتونم مقایسه ای با دفعات قبل داشته باشم. این ساعت خوشمه، روز. 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرورهای انگلیس بعضی هاشون اینجورین.شاید بحث سیاسی این وسط باشه و کنترل و...نقل قول:
چند مقایسه جالب:
تستها 512 تهران:
سرور تهران
لندن
منچستر
فلورانس (ایتالیا)
سرور بندرعباس
نمی دونم خود سرور در بندرعباس ضعیففه یا من مشکل دارم.دوستان جنوبی عزیز یه تست از این سرور لطف کنن.
بله من تو مودم dx 350 اینکارو کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید تو صفحه مودم با ادمین وارد شید برید بخش وایمکس اون زیر فرکانسایه که rrssi cinr دارن بعد اونای که نمیخوای رو فرکانس شو بزار روی 5mhz اونی که میخوای بهش وصل شه بزار رو 10mhz اگه نمیدونی کدومش همون 500 متریس دونه دونه تست یا ببین کدومش قویتره معمولا همون btsنزدیکس
بعدش ی بار دگمه stop رو فشار بده بعد دوباره استارت کن بعد از 20 ثانیه به Bts که 10 mhz کانکت میشه که مشخصاتشو میتونی تو صفحه اول مودم ببینی
کلا توضیحات بصورت عکس در اوردم که راحت تر باشی
رو عکسا کلیک کنید بزرگ میشن
1
2[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4
موفق باشید
این آموزش مال دوستمونه که چند صفحه قبل هستش. من استفاده کردم (رو مودم بیرونی) و به شدت جواب گرفتم (باید سعی کنید فقط از دکلی آنتن بگیرید که کمترین rssi رو داره)
گفتم شاید به دردتون بخوره
1 مگ - اهواز (در اوج فاجعه)
سلام
دوستان تهرانی لطفا" با speed test یه تست شبانه و روزانه بگیرین
خیلی ممنون
سلام خسته نباشید دوستان..
من امروز برای خواهرم خواستم یه سرویس بگیرم...خلاصه صحبت کردم با اپراتور گفتش 512 20 گیگ 1 ساله با مودم و نصب حدود 330 تومن...بعد که آدرس و شماره رو دادم برای نصب برگشت گفت جواز دارید؟ گفتم نه.گفت کارت دانشجویی گفتم آره مال 4 سال پیشه..
گفت نمیشه پس.....بعد گفتم خوب 128 بدید گفت ما فقط 1 مگ و 512 میدیم تو این چند روز....گفتم پس کی 128 میدید جوابی نداد....
یعنی 128 نمیدن؟ که بدون جواز 1 سرویس بگیریم؟
با تشکر از شما :n16:
این مودمهای وای فای مبین نت کدومش بهتره ؟؟ چه فرقی با هم دارن ؟
BM632W و SWC9200 و DX350
128 میدن ولی نه به صورت 1 سالهنقل قول:
من 350 رو دارم و راضیم.نقل قول:
سلامنقل قول:
معمولاً سخت نمیگیرند. با یه پروانه کسب حله. یا یه گواهی از محل کار.
اپدیت کردن مودم چه ثاثیری روی ان میگذاره ایا کسی تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n13:
نقل قول:
من 632 دارم راضیم
350 هم خوبه یه مقدار بزرگتره واسه همین جا به جاییش سخت تره
من 632 رو تو کیف لپ تاپم میذارم میبرم این ور اونور....
من فریمورم رو چک کردم نیازی به آپدیت نداشتنقل قول:
مودم 632 یک سال پیش گرفتم
اول چک کن ببین میخواد
فایل راهنماش تو سایت مبین نت هست
اون عدد اخری که گفته چک کنید ببینید اپدیت شده رو با مودم خودت چک کن شاید صلا نخواد
512 بندرعباس سرعت دانلود از جاهای خوب 95-110:n24:
ولی باز خوبه..:n01:
سلام
اقا عرض کنم خدمتتون که من طبق اموزش دوستمون میخواستم انتن بهتر رو مانند عکس زیر ست کنم رو مودم!اما در این بخش که وارد میشم در کمال تعجب دیدم فقط یک انتن موجوده اونم همونی که بهش متصل هستم و سه فیلد دیگه کلا خالی هستش!ایا این طبیعیه؟یعنی نزدیک محل سکونت من فقط یک انتن فعاله؟من در پوشش داخلی قوی هستم پس چطور این اتفاق افتاده؟
مرسی
من یه جاهای خ وندم که بچه ها گفته بودن اگر مشکل ینداری اپدیت نکن!بعضا با اپدیت تازه مشکلدار هم شده بودن!اما شخصا مودم dx350 رو اپدیت کردم و قبل و بعد از اپدیت اتفاق خاص و ویژه ای نیفتاد و سطح سیگنال و نویز هم واسم تغییری نکردنقل قول:
شما احتمالا همون ی دونه bts دور و ورتونه چند خط انتن دارید؟ ی اموزش گذاشتم برای تقویت سیگنال با فویل الومنیومی اونو تست کنید باید بهتر بشه سیگنالتون بعد شاید Bts ای بیشتری پیدا کنه البته سعی کنید مودم از خودتون یکم دور بزارید من تو بالکن گذاشتم چون یکم سیگنال ا زیاد میشه خطرناک میشه!:n18:نقل قول:
تقریبا میشه گقت اپدیت های این مودم های وایمکس بی تاثیره حتی یک توضییح ندادن ببین چی تغییر کرده اینا کاربر رو معلوم نیست چی فرض کردن:| من اومدم تست کنم اپدیت کنم دیدم بروزه مودم انجام ندادمنقل قول:
خیلی ممنون بابت پاسخ!راستش من چندروزی تو خونه 2 خط انتن داشتم که یهو تبدیل به صفر شد و الان بیش از 3 هفته هست دیگه تو خونه و در همون شرایط قبلی انتن ندارم و بیرون از خونه پشت پنجره گذاشتم که 2 خط انتن میده!نقل قول:
پس طبق عکسی که گذاشتید مودم رو کاملا فویل پیچ کنم؟یک لایه یا دولایه بپیچم فرقی میکنه یا خیر
اگر نتیجه دلخواه نداد بهتر نیست یه مودم 632 بگیرم که انتن میخوره و یک انتن 5 یا 8 dB واسش ببندم؟
مرسی
به نظر من که بهتره مودم بیرونی (ترجیحا ox330p که جدیدتره) بگیری که خوب آنتن بدهنقل قول:
من یک لایه گذاشتم اما سعی کن شعاعش یکم زیاد باشه مثلا از هر طرف حداقل 4-5 سانتیمتر بزنه بیروننقل قول:
تعویض مودم و گرفتن مودم داخلی دوباره تغییر زیادی نداره تا انجایی که میدونم dx350 از همشون بهتره یعنی شبکه پایدارتری داره من bm632 دیدم خیلی بالا پایین میشه انتنش اون انتشنم برای وای فای هست نه وایمکس فک کنم انتنشم خیلی سخت گیر میاد تو دیجی کالا هست ولی در کل dx350 از بقیه تا حدودی بهتره و بهتره دیگه پول خرج نکنین بابت خرید مجدد مودم
من 3خط انتن دارم 95% مواقع
تو صفحه مودم با یوزر پسورد زیر وارد بشید ببینید تا چقدر اون خط سبز پر شده
user:user
pass:user
192.168.1.1
با توجه به اینکه شما 2 خط انتن داری خوبه ولی یکم ارتفاع رو زیاد کنی یا تغییر مکان بدی شاید بشه 3 مثل من با 20 درجه چرخش و یکم افزایش ارتفاع شد 3 انتنش
میتونین تو بالکن هم نصب کنید اگه بالکنتون به طرف دکله بعد با کابل شبکه وصل ش کنید به پی سی تون کابل شبکه من 20 متره تا 90 متر هیچ افتی از هر لحاظی نداره من خودمم تو بالکن نصب کردم :n02:
خواهش میکنم موفق باشید:n11: