ممد خودش چي شد؟؟!نقل قول:
با طناب ممد رفتم تو چاه !
نزذیک بود پاس اوت شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شانس آوردم طرف لباس کار تنش بود
Printable View
ممد خودش چي شد؟؟!نقل قول:
با طناب ممد رفتم تو چاه !
نزذیک بود پاس اوت شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شانس آوردم طرف لباس کار تنش بود
من کفش و گردن بند دوئل رو یادم رفت بپوشم !!! :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد اين ماركوس ماكسيموس از كجا اومده توي شهرمون؟!! توي پروفايلش نوشته رهبر امپراطوري سيلوراسنيك!!!
بچه ها شهر شما اسمش چيه؟
Silversnake Fortنقل قول:
بچه ها شهر شما اسمش چيه؟
این را با هزار مصیبت و خواهش و تمننا آوردم به شهرمون لیدرشیب کاره برای تکمیل کردن فورتمون با ناله و وعده و ... آوردم شهرمون
gaffey را 10 روز می شه برکنار کردند از شهر انداختنش بیرون چون وقتی به فورت میدیل ها آتاک دادیم هماهنگی با فاندر ها را نکرده بود به من گفته بود به فاندر ها تلگرام دادم منم با فاندر ها که صحبت کردم گفتم چرا از شهرتون با اینکه کمک خواستیم نیامدید گفتند کسی به ما نگفته که بلاخره از شهر بیرونش کردند البته شاید دوباره به عنوان فقط عضو سیلور برگرده ولی احتمالش خیلی کمه
اینم نمی دونم کی لیدر کرد باخبر ندارم یک روز بهم تلگرام داد که من لیدر شدم منم موندم کی کرد یادش بخیر لیدر اول سیلور ها از همش بهتر بود
دیسمیش کنم ؟ :21:نقل قول:
اسم يوزر شما چيه وتوي چه ورلدي هستيد؟؟!نقل قول:
بچه ها شهر شما اسمش چيه؟
برای فورتمون خوبه :31: فقط به خاطر اون اونقدر بهش تمننا کردم وگرنه به هیچ کدوم از این خارجی ها اونقدر تمننا نمی کردم والا اینقدر از هادی خواهش کردیم نیومد ولی باز این خارجی با خواهش و تمننا اومد روی هادی را کم کردنقل قول:
شما چقد كلمه سخت بكار مي بريد؟
ديسميش چيه؟ فاندر چيه؟ عضو سيلور چيه؟
كجاس؟شهرتونو ميگم.نقل قول:
ديوونه شدي؟؟!نقل قول:
طرف فوندر پروتوتايپ بوده كه چيني ها شهرشو گرفتن(نمي دونم چطور!!) و خودشو انداختن بيرون!! فونر الان پروتوتايپ هم چينيه!! بهش ميل داده بودم كه جريان چيه جواب نداد.نقل قول:
این را با هزار مصیبت و خواهش و تمننا آوردم به شهرمون لیدرشیب کاره برای تکمیل کردن فورتمون با ناله و وعده و ... آوردم شهرمون
gaffey را 10 روز می شه برکنار کردند از شهر انداختنش بیرون چون وقتی به فورت میدیل ها آتاک دادیم هماهنگی با فاندر ها را نکرده بود به من گفته بود به فاندر ها تلگرام دادم منم با فاندر ها که صحبت کردم گفتم چرا از شهرتون با اینکه کمک خواستیم نیامدید گفتند کسی به ما نگفته که بلاخره از شهر بیرونش کردند البته شاید دوباره به عنوان فقط عضو سیلور برگرده ولی احتمالش خیلی کمه
اینم نمی دونم کی لیدر کرد باخبر ندارم یک روز بهم تلگرام داد که من لیدر شدم منم موندم کی کرد یادش بخیر لیدر اول سیلور ها از همش بهتر بود
اون بيچاره گافي رو چرا انداختين بيرون؟؟! گناه داره!! حالا فوندر نباشه از شهر ها چرا انداختينش بيرون؟! عجب اوضاع قمر در عقربي داره سيلور!! يهو يكي پيدا ميشه مي گه من رييسم!! مي خواين منم برم يه شهر ديگه بگم رييس منم؟؟!
نقل قول:
اینا کلمه های رمزی هست تا جاسوس ها نفهمن چی داریم میگیم
دیروز اسکیلای خیار را برگردوندم به ایم البته 34 تاش را الان خود خیار می تونه هیت بزنه یکم دیگه برگردونم به ایم فکر کنم حتی می تونه دوئل ها را ببره
امير جان شما اين صفحه رو بخونتا آشنايي كلي با بازي پيدا كني :
پست نداده ويرايش شد!! براتون پيغام خصوصي مي فرستم!!کد:http://forum.--------.com/showpost.php?p=20145&postcount=2
فکر کنم با خیار به فاندر ها تلگرام بدم که می خواهم لیدر سیلور بشم قبول کنند چون اونقدر بهشون در این امر فورت و ... تلگرام دادم که دیگه وقتی تلگرام می دهم بهشون احوال پرسی هم می کنند :31:نقل قول:
الان اسکیلای خیار را به طور کلی با مرور بر می گردونم همش را به اسکیلای فورت تا با 3 تا یوزر در فورت شرکت کنم
یک قانون جدیدم اینه که اونایی که اینرنتتشون شیر هست و یا خونه اشتراکی استفاده می کنند ( همون مولتی یوزر :31: چون از کجا بدونند طرف اینترنتش شیر هست یا مولتی یوزر ) نمی تونند با هم دوئل کنند و به یک نفر در عرض 24 ساعت آتاک بدند ولی می تونند در یک جنگ فورت همزمان شرکت کنند :21::27:
واقعا اسم خیار چه پر شکوهه ... همه خیار را میشناسند :27:نقل قول:
واقعا حال میکنین چه اسم هایی برای یوزر ها انتخاب کردم ؟ :27:
فاندر که یعنی صاحب شهرنقل قول:
عضو سیلور هم یعنی کسی که ساکن شهر Silversnake هست.
دیسمیس هم یعنی عزل کردن از مشاور شهر یا صاحب شهر بودن
بععععله.! اسم يوزر بعديت رو بزار ....!!!نقل قول:
واقعا اسم خیار چه پر شکوهه ... همه خیار را میشناسند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا حال میکنین چه اسم هایی برای یوزر ها انتخاب کردم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان. داشتم نا اميد ميشدم.نقل قول:
كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.نقل قول:
ممد شر و ور زياد ميگه شما جدي نگير!!نقل قول:
آهان. داشتم نا اميد ميشدم.
===
بالاخره لباسه رو خريدم!! ادم خوبه پول داشته باشه!!
برنامه پاس اوت داريد بگيد در خدمتم!!
يه سوال: من الان با يكي از شما ها دوئل كنم مشكلي پيش مياد؟! بن و ...؟!!!
عجب گيري افتاديم!!نقل قول:
كسي ويرايش نميكنه. هيچكس نبايد آدرس سايت هاي ديگه رو بزاره. وگرنه تبليغات ميشه. به همين دليل آدرس اصلي خودش ويرايش ميشه. توي پيغام خصوصي هم همينجوري شد. فارسيشو بگيد خودم مينويسم.
آقا اصلا شما توي گوگل سرچ كن اموزش بازي the west حله!!
قبل اينكه شما بگي كردم چيزي پيدا نشد. من ميگم شما اون قسمت كه سانسور شده رو فارسي بگيد. يا حروفشو جدا بنويسيد.
پي سي پديانقل قول:
قبل اينكه شما بگي كردم چيزي پيدا نشد. من ميگم شما اون قسمت كه سانسور شده رو فارسي بگيد. يا حروفشو جدا بنويسيد.
اگه به کسی که آتاک می دی دارای سلاح و یا لباس نداشته باشه اختمال بن شدنت خیلی زیاده طبق قوانین جدید که خیلی از چینی ها به خاطر اون بن شدند حیلی هاشونم به خاطر ایجاد کردن یوزر جدید برای فورت :31:نقل قول:
من رفتم همون يارويي كه شما نتونسته بودين بزنين رو بزنم!! خدا به خير بگذرونه!!!
در مورد این که از پروتوتایپ فاندرش بوده مطمئننی ؟؟ اگه مطمئن هستی ازش بپرسم میونم از وقتی که بهش هزار تا شعر عاشقونه گفتم خوبه :31:نقل قول:
جناب ماركوس ماكسيموس فوندر پروتوتايپ بوده! يه زماني به من ميل داد(وقتي تو كورش بوديم) كه بياين با ما مرج شين!! منم بهش گفتم ما اگه بخوايم با كسي مرج شيم ميريم با سيلور مرج ميشيم نه با شما!! متن تلگرامش هم موجوده!نقل قول:
در مورد این که از پروتوتایپ فاندرش بوده مطمئننی ؟؟ اگه مطمئن هستی ازش بپرسم میونم از وقتی که بهش هزار تا شعر عاشقونه گفتم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوندر الان پروتو كه" افتر لايف "هست چينيه!! در اين شكي ندارم!! اگه بخواد آدرس پروفايلش توي فروم چيني ها رو هم ميتونم بزارم!!!
اگه نتونستی بزنیش بگو منم بیام کمکنقل قول:
اين محمدو ميشناسم. توي همينجا بوده بعد بنش كردن.نقل قول:
بهش تلگرام دادم که یکی از اعضای شهرم بهم تلگرام داد که این مارکوس یک زمانی فاندر پروتوتایپ بود و بعدش چینی ها شهرش را از دستش گرفتند و از فاندر بودن درش آوردند آیا این موضوع حقیقت داره یا نه ؟؟
قطعا رد ميكنه!! البته اين يه حدسه (ولي نزديك به حقيقت!) هيچ چي قطعي نيست! يهو ديدي طرف خودش چيني از آب در اومد!!!نقل قول:
بهش تلگرام دادم که یکی از اعضای شهرم بهم تلگرام داد که این مارکوس یک زمانی فاندر پروتوتایپ بود و بعدش چینی ها شهرش را از دستش گرفتند و از فاندر بودن درش آوردند آیا این موضوع حقیقت داره یا نه ؟؟
اگه رد كرد زياد اصرار نكن!!
بعده بن شدن ديگه يوزر نساخت؟(!!!)نقل قول:
اين محمدو ميشناسم. توي همينجا بوده بعد بنش كردن.
ببین می تونی یک مدرک برام پیدا کنی اگه اینطور باشه مطمئن باش لیدر بعدی سیلور اسنیکی ها یک ایرانی یعنی خیار خواهد بود :31:نقل قول:
سام ، اون محمد که با خط خرچنگ غورباقه هست ، گیمر ، همشون یکین !! :27:نقل قول:
مدرك براي اين كه اين يارو فوندر پروتوتايپ بوده و مدرك براي اين كه فونهدر الان پروتوتايپ چينيه ، بله!! ولي براي اين كه از شهر انداختنش بيرون و ... خير! چون حدس زدم!! البته مي توني بگي كه چرا شما كه يه زماني فوندر پروتو بودي الان نيستي؟!نقل قول:
ببین می تونی یک مدرک برام پیدا کنی اگه اینطور باشه مطمئن باش لیدر بعدی سیلور اسنیکی ها یک ایرانی یعنی خیار خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الفاتحه مع الصلوات ...!!!
اين يارو ايمش چنده؟!!!
مدرک به اینکه فاندر پروتوتایپ بوده و یا یک زمانی اون شهر بوده بعدش مدرک به اینکه فاندر این شهر چینی هست
اگر نتونم ثابت کنم که یک زمان اون شهر بوده خیلی مهم نیست که فاندر الان برای اون شهر چینی یا نه
ضمنا این شهر در ظاهر دشمن چینی ها هست ؟؟
كدوم گيمر؟ اينجا ديگه يوزر داره؟نقل قول:
خب هيچي بحثو منحرف نكنم. شهرتونو چجوري ميتونم پيدا كنم؟
:31:نقل قول:
به خاطر ایم نیست به خاطر تاکتیکش هست :31: که ایم تو را از بین می بره چون تو اپرنس زیاد نداری تا تاکتیکش را خنثی کنی این به درد من می خوره که تاکتیکش را نابود کنم :21: